Overnatning i Nordjylland 2023

Der er masser af forskellige slags overnatningsmuligheder i Nordjylland – hvad end du er til camping i den nordjyske natur eller badehoteller med fem stjernet luksus. Vi har samlet en guide over de mange forskellige muligheder, så der er noget for enhver smag. 

Leder du efter muligheder i en bestemt by eller område i det nordjyske? Så hop til vores oversigt her

Badehotel i Lønstrup

Badehotel Villa Vest

Hos Villa Vest kan du få den fulde nordjyske oplevelse med morgenmad, frokost og middag i særklasse – alt sammen lige ud til det barske Vesterhav. Badehotellet ligger i den hyggeligelige lille fiskerby Lønstrup med masser af butikker og oplevelser for både store og små. 

Få en guide til dit næste besøg på Badehotel Villa Vest nedenfor. 

Green Key-certificeret overnatning

Skagen Strand Feriecenter

Hvis bæredygtighed er en motivation for, hvor du skal overnatte i Skagen, så er det værd at gå efter Green Key-certificerede steder – og her finder du Skagen Strand Feriecenter. Stedet er en glimrende base for oplevelser i Skagen, og udover egen restaurant finder du også et væld af aktivitetsmuligheder for ferie med og uden børn.

Danmarks Bedste Campingplads 2022

Poul Eeg Camping

Hvert år kårer OpdagDanmark Danmarks Bedste Campingplads. I 2022 gik titlen til Danmarks nordligste plads – Poul Eeg Camping i Skagen.

Læs mere om pladsen og hvorfor så mange valgte at stemme på Poul Eeg – og hvorfor du skal overveje pladsen som din overnatning i Nordjylland.

Afspil video

Børnefavorit

Hotel Fårup

Leder du efter overnatning i Nordjylland med børn? Så skal du helt klart overveje Hotel Fårup og give dine unger en oplevelse, de sent vil glemme – alene af den grund, at de kommer til at bo midt i en forlystelsespark!

Glamping og B&B

Thorupgaard

Leder du efter et anderledes sted at overnatte? Så skal du overveje Thorupgaard! Gården tilbyder lækre glampingtelte med vildmarkskar perfekt til et romantisk getaway, men rejser du med børn er der også mulighed for ferielejligheder med legeplads…og så har vi slet ikke nævnt Thorupgaards lækre landkøkken. En oplevelse!

Nordjyllands Bedste Campingplads 2020

Myrhøj Camping

Den familiejet campingplads i Farsø vandt i 2020 titlen, som Nordjyllands Bedste Campingplads. Myrhøj Camping har familien i højsædet med store inden- og udendørs legepladser og hytter med pirattema. Campingpladsen byder på et væld af aktiviteter for både store og små, så der er masser af oplevelser i vente for hele familien. 

Se vores guide til Myrhøj Camping og få et overblik over campingpladsens mange muligheder.

Den autentiske overnatning

Bo lokalt med AirBnB

Med AirBnB har I mulighed for at bo som de lokale – uanset hvor du rejser hen. Den autentiske oplevelse giver jer det fulde indtryk af fantastiske Nordjylland, og en ferie som I sent vil glemme. 

Se hvilke spændende muligheder du har for overnatning i Nordjylland med AirBnB nedenfor.

Grønne og Bæredygtige Hoteller i Nordjylland 

Green Key hoteller i Nordjylland

Hvis du ønsker, at bæredygtighed skal indgå i jeres kommende ferie, så er det en god ide at finde danske hoteller, som har en Green Key certifikation – denne internationale certificering er til de overnatningsteder, som tænker bæredygtighed og grøn udvikling ind i deres tilbud. 

Få en guide over alle Green Key hotellerne i Nordjylland og resten af landet. 

Find flere lokale steder til overnatning i Nordjylland

Hvis du allerede ved, hvor din tur eller ferie går hen, så kan du finde flere steder at overnatte med vores lokale guides herunder…

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset hvor du befinder dig i Danmark.

da_DK