Overnatning i Nordjylland 2024

Der er masser af forskellige slags overnatningsmuligheder i Nordjylland – hvad end du er til camping i den nordjyske natur eller badehoteller med fem stjernet luksus. Vi har samlet en guide over de mange forskellige muligheder, så der er noget for enhver smag. 

Leder du efter muligheder i en bestemt by eller område i det nordjyske? Så hop til vores oversigt her

En af Danmarks bedste badehoteller

Badehotel Villa Vest

Hos Villa Vest kan du få den fulde nordjyske oplevelse med morgenmad, frokost og middag i særklasse – alt sammen lige ud til det barske Vesterhav. Badehotellet ligger i den hyggeligelige lille fiskerby Lønstrup med masser af butikker og oplevelser for både store og små. 

Få en guide til dit næste besøg på Badehotel Villa Vest nedenfor. 

Green Key-certificeret overnatning

Skagen Strand Feriecenter

Hvis bæredygtighed er en motivation for, hvor du skal overnatte i Skagen, så er det værd at gå efter Green Key-certificerede steder – og her finder du Skagen Strand Feriecenter. Stedet er en glimrende base for oplevelser i Skagen, og udover egen restaurant finder du også et væld af aktivitetsmuligheder for ferie med og uden børn.

Hotel helt centralt i Aalborg

Helnan Phønix Hotel

Ønsker du at bo centralt i Aalborg, så er Helnan Phønix Hotel oplagt! Træd blot ud på Vesterbro for at være i gåafstand til langt de fleste af byens attraktioner og spisesteder.

Nordjylland er det perfekte sted for en sommerhusferie

Lej sommerhus i Nordjylland

Nordjylland er det perfekte sted for en sommerhusferie med sin storslåede natur og charmerende kystlinje. Her finder du alt fra hyggelige, traditionelle hytter til moderne sommerhuse, perfekt for både afslapning og eventyr. Udforsk Nationalpark Thy, nyd børnevenlige aktiviteter eller slap af i den uberørte natur. 

Find det ideelle sommerhus for jeres ophold i dette betagende område ved at følge knapperne her:

Badehotel i topklasse

Hotel Bramslevgaard

På nordsiden af Mariager Fjord ligger det naturskønne og meget populære udflugtssted Bramslev Bakker. Gennem bakkerne passerer en af Danmarks bedste vnadreruter, Panoramaruten, som du absolut skal prøve.

Og her, på toppen af bakkerne og lige op ad ruten, ligger BramslevGaard, en idyllisk gammel herregård, der siden 1959 har beværtet gæster fra nær og fjern.

Stedet er i den grad et ophold værd, når du skal opleve bakkerne og vandreruten.

Afspil video

5-stjernet badehotel

Ruths Hotel

Ruth Hotel kræver næppe nogen introduktion. Det ikoniske badehotel med gourmet restaurant, brasserie og wellness er en perle i Gl. Skagen. Se blot videoen.

Danmarks Bedste Campingplads 2022

Poul Eeg Camping

Hvert år kårer OpdagDanmark Danmarks Bedste Campingplads. I 2022 gik titlen til Danmarks nordligste plads – Poul Eeg Camping i Skagen.

Læs mere om pladsen og hvorfor så mange valgte at stemme på Poul Eeg – og hvorfor du skal overveje pladsen som din overnatning i Nordjylland.

4-stjernet hotel

Color Hotel Skagen

Ønsker du et Skagen-hotel, der tilbyder lækre faciliteter, som pool, spabad, sauna, restaurant, café og bar, så skal du kigge mod Color Hotel Skagen. Stedet har både værelser og ferielejligheder.

Overnatning med historie

Brøndums Hotel

Brøndums Hotel i Skagen er det ideelle sted at overnatte, hvis I ønsker at opleve det livlige Skagen samtidig med, at I finder ro og fred midt i den gamle bydel, Østerby. Med kun 600 meter til Skagen centrum og 500 meter til en af Danmarks bedste badestrande har Brøndums Hotel nok en af byens bedste beliggenheder.

Afspil video om brøndums hotel

Hotel i Rebild Bakker

Comwell Rebild Bakker

Et andet hotel at overnatte på, hvis du skal opleve Rebild Bakker er Comwells. Green Key-certificeret og gode anbealinger.

Overnatning på en af Danmarks bedste vandreruter

Rold Storkro

Rold Storkro er ikke bare et dejligt sted med en god restaurant. Kroen ligger også lige på en af Danmarks bedste vandreruter

Glamping + vikinger = viping

Viping Bramslev Bakker

I 2023 vandt Bramslev Bakker Camping titlen som Danmarks Bedste Lille Campingplads. En af deres populære tilbud er deres Viping-telte, hvor du kan overnatte med fantastisk udsigt over Bramslev Bakker og Mariager Fjord.

Lige uden for teltet kan du desuden gå på en af Danmarks smukkeste vandreruter, Panoramaruten. What’s not to like?

Børnefavorit

Scandic The Reef

Et sikkert hit for dig, der rejser og søger overnatning for børn – for Scandi The Reef har et stort badeland!

YouTuber og influencer Naja Münster har været der. Se videoen for at se høre mere om hendes oplevelse.

Afspil video om naja munster i the reef

© Hotel Viking Aqua Spa & Wellness

Hotel Viking Aqua Spa & Wellness

Kåret til årets bedste spa og wellness i 2021 og 2022. Det er der god grund til, for her står den på ren forkælelse og velvære. Tæt beliggende både skov og strand, samt tæt på en masse spændende seværdigheder er der garanti for en hyggelig atmosfære og et godt ophold. Hotel Viking har også en A la Carte restaurant, som har åbent hver dag.

Danmarkss Bedste Lille Campingplads 2022

Tannishus Camping

Hvert år kårer OpdagDanmark landets bedste campingpladser, og i 2022 gik titlen som “Danmarks Bedste Lille Campingplads” til Tannisby Camping i Tversted.

Vi tog efterfølgende forbi med diplom – og for at finde ud af, hvordan så mange valgte at stemme netop på denne plads.

Find flere lokale steder til overnatning i Nordjylland

Hvis du allerede ved, hvor din tur eller ferie går hen, så kan du finde flere steder at overnatte med vores lokale guides herunder…

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset hvor du befinder dig i Danmark.

da_DK