Afspil video

Overnatning i Nordjylland

Der er masser af forskellige slags overnatningsmuligheder i Nordjylland – hvad end du er til camping i den nordjyske natur eller badehoteller med fem stjernet luksus. Vi har samlet en guide over de mange forskellige muligheder, så der er noget for enhver smag. 

Leder du efter overnatningsmuligheder i en bestemt by eller område i Nordjylland? Så hop til vores oversigt her

Den autentiske overnatning

Bo lokalt med AirBnB

Med AirBnB har I mulighed for at bo som de lokale – uanset hvor du rejser hen. Den autentiske oplevelse giver jer det fulde indtryk af fantastiske Nordjylland, og en ferie som I sent vil glemme. 

Se hvilke spændende muligheder du har for overnatning i Nordjylland med AirBnB nedenfor.

Ferielejligheder helt ned til vandet

Læsø Strand

Læsø Strand består af en række luksusferielejligheder beliggende ved færgelejet i Vesterø. Med kun 50 meter til vandkanten ligger ferielejlighederne i første parket med en fantastisk udsigt over vandet. 

Få en guide til de luksuriøse ferielejligheder nedenfor. 

Badehotel med gastronomi på højt niveau

Strandgaarden Badehotel

Strandgaarden Badehotel på Læsø er et idyllisk badehotel, som kan dateres helt tilbage til 1727. Hotellet har siden 1926 fungeret som badepension, hvor en overnatning og en bid brød dengang kostede sølle 5 kr. I dag byder stedet på luksus og gastronomi på højt niveau i de smukke historiske omgivelser.

Vi har besøgt Strandgaarden Badehotel – læs mere om vores oplevelse nedenfor. 

Grønne og Bæredygtige Hoteller i Nordjylland 

Green Key hoteller i Nordjylland

Hvis du ønsker, at bæredygtighed skal indgå i jeres kommende ferie, så er det en god ide at finde danske hoteller, som har en Green Key certifikation – denne internationale certificering er til de overnatningsteder, som tænker bæredygtighed og grøn udvikling ind i deres tilbud. 

Få en guide over alle Green Key hotellerne i Nordjylland og resten af landet. 

Nordjyllands Bedste Campingplads 2020

Myrhøj Camping

Den familiejet campingplads i Farsø vandt i 2020 titlen, som Nordjyllands Bedste Campingplads. Myrhøj Camping har familien i højsædet med store inden- og udendørs legepladser og hytter med pirattema. Campingpladsen byder på et væld af aktiviteter for både store og små, så der er masser af oplevelser i vente for hele familien. 

Se vores guide til Myrhøj Camping og få et overblik over campingpladsens mange muligheder.

Badehotel i Lønstrup

Badehotel Villa Vest

Hos Villa Vest kan du få den fulde nordjyske oplevelse med morgenmad, frokost og middag i særklasse – alt sammen lige ud til det barske Vesterhav. Badehotellet ligger i den hyggeligelige lille fiskerby Lønstrup med masser af butikker og oplevelser for både store og små. 

Få en guide til dit næste besøg på Badehotel Villa Vest nedenfor. 

Danmarks Bedste Badehoteller 

Brøndums Hotel

Brøndums Hotel i Skagen er det ideelle sted at overnatte, hvis I ønsker at opleve det livlige Skagen samtidig med, at I finder ro og fred midt i den gamle bydel, Østerby. Med kun 600 meter til Skagen centrum og 500 meter til en af Danmarks bedste badestrande har Brøndums Hotel nok en af byens bedste beliggenheder. 

Vi har samlet en guide over de bedste badehoteller i Danmark – skab et overblik på knappen nedenfor. 

Udforsk mere af Nordjylland

…og få tips til overnatning, spisesteder og oplevelser i vores lokale guides 

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er i Aalborg eller et andet sted i Danmark.