Cykelruter i Danmark 2024

Med et rigt udbud af underskøn natur og cykelstier, inviterer Danmark til ferie og vind i håret på de danske cykelruter.

Vi har gjort arbejdet, og samlet en oversigt over de bedste cykelruter her.

Nordjylland

Nordjylland er et paradis for cyklister med et rigt og varieret netværk af cykelruter, der strækker sig over den smukke region. Med smukke kyststrækninger langs Vesterhavet, eventyrlige ture gennem nationalparker som Rebild Bakker og Thy, og kulturelle opdagelser i charmerende landsbyer og historiske steder, er regionen et sandt paradis for cyklister.

Nordjylland danner med disse smukke rammer udgangspunkt for mange fantastiske cykelture og naturoplevelser.

Midtjylland

Midtjylland er en cyklingsdestination med et rigt udvalg af smukke cykelruter. Regionen byder på både naturskønne ture langs søer og floder samt udfordrende mountainbike-stier i skovene. Cyklister kan udforske charmerende byer, historiske seværdigheder og kulturelle perler på vejen. Midtjylland er ideelt for alle cyklister, der ønsker at opleve den enestående natur og rigdommen af kulturelle skatte, som området har at byde på.

Midtjylland danner med disse smukke rammer udgangspunkt for mange fantastiske cykelture og naturoplevelser.

Sydjylland

Sydjylland byder på spændende cykelruter for enhver smag. Kystområdet langs Vadehavet og Østersøen er perfekt til afslappende ture med vidunderlige udsigter. Oplev det unikke marsklandskab og besøg charmerende kystbyer undervejs. I indlandet er der smukke ruter gennem grønne enge, skove og historiske landskaber. Udforsk søerne og floderne på familievenlige stier, eller udfordr dig selv på mountainbike-stier i bakket terræn.

Sydjylland danner med disse smukke rammer udgangspunkt for mange fantastiske cykelture og naturoplevelser.

© Destination Sønderjylland

Fyn

Fyn, også kendt som Danmarks “have”, byder på enestående cykeloplevelser. De maleriske cykelruter fører gennem idylliske landskaber, frodige marker og charmerende landsbyer. Oplev øens smukke kystlinje og nyd ture langs Fyns mange søer. Besøg historiske slotte og herregårde på vejen, og tag en afstikker til de hyggelige fynske byer. Med et veludviklet netværk af cykelstier er Fyn det ideelle sted for cyklister i alle aldre og niveauer.

Fyn danner med disse smukke rammer udgangspunkt for mange fantastiske cykelture og naturoplevelser.

Sjælland

Sjælland, Danmarks største ø, byder på alsidige og charmerende cykelture. Oplev de smukke kystområder, hvor cykelstier fører langs de hvide sandstrande og det klare hav. Udforsk det frodige landskab med grønne skove, marker og historiske slotte. Besøg de hyggelige kystbyer og pulserende byer som København, der tilbyder en unik kombination af kultur og cykling. Sjælland er en fantastisk destination for cyklister, der ønsker en spændende og varieret oplevelse.

Sjælland danner med disse smukke rammer udgangspunkt for mange fantastiske cykelture og naturoplevelser.

© Destination SydkystDanmark

Bornholm

Bornholm, den solrige perle i Østersøen, byder på enestående cykelruter. Udforsk øens imponerende natur med dramatiske klippekyster, bløde sandstrande og frodige skove. Cykelstier fører gennem maleriske fiskerlandsbyer og charmerende byer som Svaneke og Gudhjem. Oplev Bornholms rige historie og besøg de mange historiske seværdigheder undervejs. Med sine cykelvenlige veje og smukke landskaber er Bornholm det ideelle sted for cyklister på alle niveauer.

Bornholm byder på et væld af skønne cykelruter i en enestående natur, hvor der er rig mulighed for at nyde naturens stilhed.

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, cykelruter, spisesteder m.m. i nærheden af dig lige nu.

da_DK