Julemarkeder i Danmark 2023

julepynt

Julen står for døren og det betyder selvfølgelig, at det er ved at være tid til gløgg, æbleskriver, brændte mandler, julepynt og masser af hygge.

Der er et væld af julemarkeder og julearrangementer rundt omkring i Jylland, på Fyn og på Sjælland her i 2023.

Vi har derfor lavet en liste, som er inddelt i regioner, så du hurtigt kan finde juleaktiviteter i nærheden af dig, men du kan også få det visuelle overblik med det digitale kort over julemarkeder.

Har du et julemarked, vi ikke har med? Så tilføj det her.

Få overblikket med vores digitale kort

Find de store og små markeder og events i nærheden af dig med vores digitale kort.

OBS! Vi er i gang med at tilføje arrangementer for 2023, så vi igen i år kan have over 400 markeder og events på kortet.

Nordjylland

Jul i Aalborg Zoo

julemanden

Hos Aalborg Zoo er det en tradition at iklæde hele dyreparken i tusindvis af julelys hvert år. Hvert år er der et nyt tema, som du kan læse mere om via knappen herunder.

"Magisk jul" i Skulpturparken i Blokhus

Afspil video om magisk jul

Tag en tur i Skulpturparken i Blokhus og oplev hvordan træer, bygninger og haver er blevet dekoreret med mere end 2 millioner lys. Her er julestemningen helt i top, helt indtil den 30 december. Der er samtidig lyd- og lysshow hver dag på bestemte klokkeslæt. 

Til alle større julearrangementer hører der selvfølgelig et stort juletræ til. Skulpturparken Blokhus har derfor også et 17,5 meter højt juletræ. Og når sulten melder sig, har parkens café et stort udvalg af juleanretninger, mens den mindre lækkersult kan stilles i forskellige stande. Der er nemlig 15-20 forskellige julestande i parken, hvor du kan købe juleslik, brugskunst og meget mere.

Julemarked på Børglum Kloster i Vrå

julemarked Large

Tag til julemarkedsdag på Børglum Kloster, hvor du kan nyde julestemningen til fulde og afslutte dit besøg med fyrværkeri.

Selvom der vil være julemarked i udvalgte weekender i november og december på Børglum Kloster, så er denne dag den eneste, hvor klosteret har åbent efter der bliver mørkt, og hvor du derfor vil kunne se alle de smukke lys når de er smukkest. 

Du vil her kunne opleve et julemarked med mere end 40 forskellige specialitetsboder, hvor udvalget spænder fra mad til smukt håndværk. Samtidig vil der være mulighed for at spise en dejlig middag, da caféen tilbyder det helt klassiske julebord. Disse dage er din chance for at opleve de private stuer og kongesalen i klosteret, da de kun har åbent for besøgende i forbindelse med julemarkedet.

Havrevang Fødevaremarked - X-Mas Edition

Havrevang i Lønstrup holder året igennem nogle meget populære fødevaremarkeder, og i december måned holder de traditionen tro et fødevaremarked i X-Mas Edition.

Begivenheden er gratis for besøgende.

Julemarked på Gammeltorv i Aalborg

I år er det skønne julemarked på Gammeltorv i Aalborg tilbage. Her er der et væld af stande med forskellige spændende specialprodukter, eksempelvis hollansk ost, churros og meget mere.

Udover at der selvfølgelig er pyntet fantastisk op til julehyggen, så er der også forskellige forlystelser og aktiviteter for store som små samt områder med siddepladser til at sidde og nyde en kop varm kakao.

Det er endda blevet besluttet, at julemarkedet i år skal være endnu større end normalt. Denne beslutning kommer på baggrund af en ide om, at folk ikke ønsker at gå skulder mod skulder og derfor nok hellere vil besøge markedet hvis der er mere plads. Julemarkedet kommer derfor til at strække sig helt ned på det nye Nytorv.

Jul på slottet - Voergaard

Det smukke renæssanceslot bliver pyntet op til jul, og byder på en særudstilling i den gamle ridehal, samt et traditionelt julemarked. Her kan du anskaffe alskens lækkerier til julen, men også blive inspireret til årets julekomsammen.

Voergaard slot byder på demo’er arrangeret af Bering House of flowers, til at inspirere din juledekoration eller julebuket.

Ålbæk Julemarked

I Ålbæk finder du et fantastisk julemarked med julestande, smuk oppyntning, lys og masser af koncerter. Til koncerterne er det først til mølle princippet og det er gratis at deltage. Mottoet er “Smagen af jul”, hvilket nok vidner om de mange lækre dejlige julelækkerier, som kan købes på markedet. 

Jul på Bratskov

Herregården Bratskov er fyldt med julestemning i år. Du kan besøge 35 forskellige boder, med et væld af alt hvad julehjertet begærer. Sammen med duften af gløgg, æbleskriver, kringler og andre julelækkerier fra caféen.

Brovstborgerforening sørger for flere arrangementer i løbet af weekenden som tænder op for julestemningen.

Julehygge på Herregården Hessel

Der er dømt julehygge på Herregården Hessel. Her kan du høre historien om en hyggelig jul på en gammel gård med nisser, atmosfære, sang og dans om juletræet. Der er fine udstillinger i de gamle stuer. Der er desuden levendegørelse og smagsprøver i køkkenet så du virkelig kan komme i den rette julestemning

Strandby julemarked

Julemarkedet i Strandby er ét af årets første julemarkeder. Nisser, dekorationer, kranse, kirkegårdspynt, juletræer og lys – alt det der hører til på et ægte julemarked.
Det oser af julestemning hele dagen, og når du har brug for at hvile, er der julecafé, med mulighed for at hygge sig med gløgg og æbleskiver, eller lidt mad.

Julemarked på Vitskøl Kloster

Tag en tur til Ranum og oplev julemarkedet på Vitskøl kloster. Der vil være over 60 udstillere med alt hvad julehjertet begærer. Du finder bl.a. håndlavet julepynt, smykker, malerier, filt, strik, glaskunst og keramik. Du finder også en masse forskellige julegodter som røgvarer, vin, chokolade og økologisk frugt og grønt.

I anledning af julemarkedet vil porten til Munkekælderen også være åben, så det er muligt at kigge nærmere på de mange smukke gamle rum i klostret.

Midtjylland

Aarhus Kunst og Julemarked

aarhus

I Ridehuset lige midt i hjertet af Aarhus, få minutters gang fra banegården, finder du Aarhus Kunst & Julemarked. Her finder du hvert år op mod 80 stande med dansk kunsthåndværk. Du kan nyde lækkerier i caféen, når du trænger til en pause.

Sted: Ridehuset i Aarhus

Jul på Nytorv i Viborg

Tag en tur på julemarked på Nytorv i Viborg. Her vil der både være en masse boder med lækre julesager, god stemning og et kæmpe stort juletræ. Ved juletræet finder du en fantastisk opsætning af lys og en indbygget bar. Her kan de små få lov til at møde julemanden og måske besøge Nisseskolen, samtidig med at de voksne kan nyde en drink eller et glas gløgg.

Der vil også være koncerter, julebanko og anden juleunderholdning gennem november og december.

VierViborg

Jul i Den Gamle By i Aarhus

Den Gamle By er en spændende attraktion i Aarhus, og den bliver ikke mindre spændende i juletiden. Her bliver de gamle huse fra 1800-tallet og 1900-tallet nemlig pyntet godt op til højtiden, med julepynt og lys. Der er selvfølgelig også diverse stande og boder med julemad, julesnolder og andre spændende ting.

©Den Gamle By

Jul på Stougaarden i Silkeborg

Du kan tage forbi Stougaarden og opleve deres julemarked alle fire adventsweekender. Her vil der være pyntet godt op til jul og du kan finde en masse spændende juleboder og juleværksteder. Samtidig vil der være underholdning i form af musik og andre spændende ting.

Stougaarden har også juletræssalg. 

Julelandskab i Tivoli Friheden i Aarhus

Tivoli Friheden har forvandlet parken til et fantastisk julelandskab, med oppyntning, lys og et væld af nisser. Der er omkring 45 boder, hvor du kan slå dig løs, og finde alverdens spændende ting, både i form af julelækkerier og pynt.

©Tivoli Friheden

Jul på Fængslet i Horsens

Fængslet i Horsens afholder juledage med masser af julestemning. Her vil der være omkring 200 stande med spændende ting. Derudover rummer julemarkedet også oplevelser som juletoget, kunsthåndværk og gåseparaden.

Juletræer og Juleidyl på Holdflod

Igennem 40 år har der været afholdt julestue på Holdflod i Vildbjerg. I år er ingen undtagelse, og du kan opleve autentisk julestemning i den gamle lade. Besøg den hyggelige julebutik, eller led efter det perfekte juletræ. 

Derefter kan du sætte dig med varme drikke og æbleskiver og nyde julehyggen. Er der godt vejr så kører den gamle traktor m/vogn ture i plantagen. Det er en skøn oplevelse for hele familie!

Åbent alle fire adventsweekender kl. 10-16.

Jul på Gl. Estrup Herregårdsmuseet i Auning

På Gl. Estrup Herregårdsmuseet finder du i år en særudstilling som hedder Jul for Herskab og Tjenestefolk anno 1918. Her bliver du taget en tur med tilbage i tiden, og får lov til at opleve en gammeldags jul. Der vil samtidig være julebagning, salg af juletræer og mulighed for at være kreativ med julekort. 

Kender du til andre hyggelige juleaktiviteter i Midtjylland? Så tip os her.

Sydjylland

Jul på Krusmølle

Krusmølle lukker dørene op for deres traditionsrige julemarkedet, med nisser og andet der hører julen til på 2000 m2. Krusmølles egen butik og café har også skruet helt op for julehyggen, og man bliver bestemt ikke skuffet, selv hvis man kommer langvejsfra. Der er Julehygge for hele familien i det Sønderjyske.

Julemarkedet åbner allerede d.15. oktober, frem til d.19.december.

Jul på Schackenborg i Tønder

Schackenborg inviterer indenfor til en fantastisk juleudstilling. I år er temaet “Follow Your Star”, og udstillingen er lavet i samarbejde med blomsterkunstneren Johnny Haugaard. Her er de naturlige elementer i fokus, så slottets vægge og loft vil blive forvandlet med brug af mos, kogler og gran. Det bliver et juleeventyr uden lige! Du kan samtidig også få en lækker juleplatte på Slotskroen, når du besøger juleudstillingen, og der er selvfølgelig også mulighed for at spise æbleskiver og drikke gløgg i lange baner.

©Schackenborg Fonden & Schackenborg Slot

Julemarked på Koldingshus i Kolding

Koldinghus åbner op til et hyggeligt julemarked, hvor mottoet er: “God mad, godt håndværk og unikke gaver, du ikke kan få andre steder.” Her bliver der pyntet op til jul og spillet julemusik, så du kan ikke undgå at komme i den helt gode julestemning.

Jul på Sønderskov

Den dejlige duft af jul spreder sig rundt i huset som vafler og klejner laves på jernkomfuret. I herregårdens stuer finder du mange forskellige stange med smukke ting og sager. Det indebærer bl.a. lokalt håndværk, design, masser af gode historier, og en fremvisning af selve produktionen af nogle varer.

Kender du til andre hyggelige juleaktiviteter i Sydjylland, som mangler på listen? Så tip os her.

Fyn

Jul i Odense Zoo

Odense Zoo inviterer indenfor til fantastisk julestemning. Haven bliver pyntet op til jul med 400.000 julelys samt et væld af juleboder. Der vil samtidig være juleudstillinger i form af rensdyr, julemandens kane, et syv meter langt hjerte og en seks meter høj julegave. 

Julemarked på torvet ved H.C. Andersens Hus i Odense

Ved H.C. Andersens Hus i Odense vil der være et skønt julemarked i de første to weekender af december. Markedet har førhen trukket omkring 60.000 gæster til, og det fortæller nok lidt om hvor hyggeligt det er. Der vil være en masse forskellige boder, med alt fra kunst til julesnolder. Da det er i området hvor H.C. Andersen voksede op, så vil der selvfølgelig også være et indslag med oplæsning af de klassiske eventyrer. Derudover vil der også være quiz, børnelege og et væld af andre oplevelser på julemarkedet.

©Eventyrligt Julemarked

Egeskov Julemarked i Kværndrup

Her på slottet kan du opleve et magisk julemarked. Egeskov Slot pynter op i juletiden og åbner for besøgende til et skønt marked med 100 forskellige boder. Der vil her både være kunsthåndværk, kendte varemærker og selvfølgelig en masse julelækkerier. Du kan enten gå en runde og opleve bodernes udvalg, eller du kan slå dig ned og få noget dejligt julemad. Du kan samtidig gå en tur i slottets park og besøge Legeskoven.

©️Egeskov

Julemarked på Harridslevgaard Slot i Bogense

Der emmer af julestemning på Harridslevgaard Slot, når de åbner op for besøgende i juletiden. Her vil der være et væld af boder, hvor du kan købe julepynt, boliginteriør, smykker og meget mere. Boderne er sat op i slottets Riddersal, hvor der selvfølgelig vil være pyntet op til den helt store guldmedalje.

Jul i Nyborg

I den gamle Kongeby, Nyborg, bliver der hvert år afholdt julemarked i de første to weekender i december. På Nyborg Torv bliver der pyntet op til jul med lys, et stort juletræ og et væld af juleboder. Her kan der købes lækre produkter samt julemad og julesnolder.

©Nyborg Julemarked

Har du en fynsk juleaktivitet, vi kan sætte på listen? Så tip os her.

Sjælland

Jul i Tivoli i København

Tivoli i København går altid all in når det gælder oppyntning til højtider – julen er ikke en undtagelse. Parken bliver pakket ind i tusindvis af lys og pynt, for at få dig i det bedste julehumør. Der kommer til at være et stort juletræ foran Nimb, og der vil være juleboder rundt omkring i parken med alverdens julelækkerier. Samtidig vil der være en masse aktiviteter for alle aldre, nemlig både julestue hos julemanden, lucialys og juletræstænding. 

©Tivoli København

Jul på Bakken i København

Bakken åbner igen i år op for en julefest i dyrehaven. Der vil være oppyntning i form af julekugler, julelys og gran, og der vil samtidig være en masse juleboder, hvor du kan købe lækre ting og sager. Bakken byder også på forskellige aktiviteter for både store som små. 

©Jul på Bakken

Gisselfeld Kloster Juletorv i Haslev

I de sidste to weekender i november er julestemningen helt i top på Gisselfeld Kloster. De har nemlig deres årlige juletorv. Her vil der være en masse stande med julegodter samt god musik og underholdning. Du vil her også kunne købe dit juletræ og pynten til selvsamme.

Julemarked på Højbro Plads i København

Tag en tur på julemarked på Højbro Plads i København. Her vil der være en masse stande og boder, hvor du kan smage og købe julespecialiteter i alle former. Der er samtidig også rig mulighed for at finde tilføjelser til din jule skuffe derhjemme, da der er masser af pynt og kunst at finde på julemarkedet. Du kan selvfølgelig også møde selveste julemanden med sin kane og rensdyr. 

©Julemarked på Højbro Plads

Julemarked på Esrum Kloster i Græsted

På Esrum Kloster kan du opleve et skønt julemarked i historiske lokaler og rammer. Her vil der være et væld af kvalitets- og specialvarer i form af julepynt, delikatesser og meget mere. Det hele drejer sig her om at hylde og støtte det gode håndværk.

Jul på Gavnø Slot i Næstved

Baronessen pynter op til jul på Gavnø Slot, og du kan tage forbi og opleve det over to weekender i november. Herregården er fra 1800-tallet og emmer af historie. Julemarkedet er fordelt over 6 forskellige bygninger, så der er rig mulighed for at udforske det smukke slot og dets historie. De forskellige boder på julemarkedet har et væld af forskellige produkter, så der er noget for alle. Helt fra julepynt, brugskunst og dekorationer til vin, kager og meget mere. Der er samtidig også hygge for børnene i form af nisseskattejagt og en halmlegeplads.  

Sidst men ikke mindst – julemanden kommer selvfølgelig også!

©Gavnø Slot

Jul på Kronborg Slot i Helsingør

Tag en tur på Kronborg Slot til deres julemarked. Her finder du et af Danmarks største julemarkeder med oplevelser og aktiviteter for alle aldre. Der vil være jazz og gospel koncerter for de voksne og børneværksteder og højtlæsning for børnene. Samtidig finder du mere end 80 stande lige udenfor slottet, som har mange forskellige kvalitetsvarer. Her vil der være mulighed for at købe designvarer, smykker, legetøj og meget mere. Der er selvfølgelig også et madmarked, med et væld af specialiteter og lækker mad. 

©Kronborg Slot

Engestofte Gods julemarked i Maribo

En af Lolland og Falsters største julebegivenheder finder du her på Engestofte Gods. Her er der nemlig et fantastisk julemarked, hvor du finder forskellige stande, julemandens værksted, levende musik og meget mere. Der er også et væld af aktiviteter for familien, eksempelvis klippe og klistre hygge og en “eventyrcafé”.

©Engestofte Gods

Julemarked ved Birkegårdens Haver i Tågerup

I de smukke Julehaver finder du tusindvis af lys, som skaber den helt gode julestemning. Der er tre forskellige haver, som du kan gå på opdagelse i, nemlig både den dansk/engelske have, Sandhaven og Meditationshaven. Haverne har forskellige temaer og derved også forskellige julelys-opsætninger. Birkegårdens Haver byder på Julecafé, Julebutik og en Julelade. Her vil der være lækker julemad, diverse boder og stande samt aktiviteter for store som små.

©Birkegården Haver

Julemarked på Kragerup Gods i Ruds Vedby

Kragerup Gods har et julemarked med mere end 100 stande, der alle byder på spændende ting der kan skrue op for julestemningen, samt brugskunst og delikatesser. Pileflet, smykker, keramik, malerier, blomsterdekorationer, tøj og meget mere kan du finde på Kragerup Julemarked.

I de fine stuer i hovedbygningen serveres der kaffe samt lagkage/kringle til når sulter og tørste sætter ind. Der udover er der et stort madmarked hvor man bl.a. kan få burgere, pølser, fish & chips, pandekager, supper, gløgg & æbleskive m.m.

Kender du til en hyggelig juleaktivitet på Sjælland, som mangler på listen? Så tip os her.

53 kommentarer

 1. Hanne Liechti

  Jul på Pilegården 18.-19. november kl. 11-17, Elmesvinget 38, 4200 Slagelse.
  Kig forbi og kom i julestemning til duften af brændte mandler og gran hos Galleri Per Hillo på Pilegården, hvor du møder et udsmykket gård med udstillere ude og inde med keramik, smykker, vin, delikatesser, nisser, juledekorationer, julekranse, kirkegårdspynt, lækkert strik, pileflet, lamper, kunst og kunsthåndværk.
  I galleriets café sælges lidt godt til maven.

  1. Birgitte Jensen Akers

   Er det muligt at få en stand til årets julemarked ?

 2. Oplevelsescenter Nyvang vil meget gerne på kortet.

  1. Anna Marie Kjær

   Jul i den gl by Ribe. Kanekørsel markeder på domkirkepladsen. Smuk julepyntet i hele den gl by.

 3. Sadie

  Vesterbro RAW julemarked lørdag den 2 december i DGI Byen ved Hovedbanegården. Åbent kl 11-17.
  Alt det, du ikke ser andre steder.
  Gratis og handicapvenlig adgang.

 4. Julemarked i Farum Kulturhus
  Lørdag den 18. november fra 10 – 15
  Det hyggeligste marked med masser af smukke og unikke ting.
  Alt er nærmest repræsenteret og herudover levende julemusik, bolsjekoger og cafe.

 5. Erik

  Stort julemarked på Egeskov – 4 weekender

 6. Maj

  Julemarked på Gothenborg i Them.

 7. Louise

  Det lille julemarked i Grundfør: Rettelse! Der er ikke marked d. 27/11, KUN d. 26/11.

 8. Jul på Dragør Fort – En juleskattejagt for hele familien

  Kom og besøg Dragør Fort når Eventyrakademiet slår dørene op for årets hyggeligste julesjov med en stemningsfyldt familieskattejagt.
  Dragør Fort bærer på mange spændende hemmeligheder… og særligt én hemmelighed, er af helt magisk karakter! For rundt omkring på fortet bor der nisser…
  Men i år, er noget helt helt anderledes…
  Fortet er nemlig blevet bosted for to helt nye drillenisser; Pjok og Blob, der med deres nissestreger, er kommet til at vende op og ned på det hele, så Fortets gamle julekiste ikke længere kan åbnes…
  Mens Pjok og Blob fortsætter med deres nissestreger, har de efterladt et spændende skattekort med masser af nissekoder og julede narrestreger, i håb om, at landets familier genfinder legen og nærværet i julens ånd.
  En hyggelige juleskattejagt fra 7 år:
  Kom og vær med til at løse Fortets største julemysterium til dato og få en hyggelig familiedag på Dragør Fort:
  Følg Nordpolens mange skilte, find de manglende ingredienser i nissemors juleopskrift og bring orden i julemandens gaver, for at finde de 5 tal der kan åbne Fortets gamle julekiste.
  Der er mulighed for at købe Kommandantens Skibsgløgg, æbleskiver, varm kakao mm. og nyde Dragørs dejligste udsigt samt se de spændende lokaler indenfor på Fortet.
  Vi holder åbent tre weekender i træk, fra kl. 11.00-17.00 og billetter kan købes i døren:
  Voksne: 100,- kr.
  Børn: 50,- kr.
  Børn under 7 år: Gratis indgang

 9. Henriette

  Det lille julemarked i Grundfør.

  Rigtig hyggeligt, lille julemarked i Grundfør. 15 boder med kunsthåndværk, smykker, vanter, huer, jernstrukturer til haven, stenskulpturer, duge, dekorationer, puder, tæpper, julepynt og meget, meget mere

  Weekenderne d. 19.-20. og 26.-27. December fra kl. 10.00-16.00.

  Adresse: Sandballevej 3, 8382 Hinnerup, Grundfør.

  Obs. Ekstra parkering ved kirken/sportspladsen.

 10. Vibeke Virmer Pedersen

  Kom til spejdernes traditionsrige julemarked i Islev kirke.
  Lørdag 19. November kl. 12-17
  Søndag 20. November kl. 12-16
  Tag hele familien, naboer og bankovennerne med.
  Spis frokost i caféen, besøg julestuen, loppemarked, bogladen,
  Spil med i lotterierne, hyg jer nogle timer og køb juletræet og adventskransen
  med hjem.
  Her er julestemning og noget for hele familien.

 11. Lilly

  Stort Julemarked i Snertinge gamle kro, den 19 november og 20 november fra kl. 10 til 15. Fine håndarbejder, gode gaveideer, æbleskiver og drikkevarer sælger. Fri entré.

 12. Linda Klysner

  Julemarked i Ølsted Hallen. Hovedgaden 2, 3310 Ølsted. Søndag d.27/11. Kl.10.00-15.00.

 13. Hyggelig Julestue, start 5. november.
  Gratis adgang

 14. Julemarked i Økosamfundet Friland lørdag d. 26 november 2022 kl. 10-16.

  Ravnen 4, Feldballe, 8410 Rønde.

  Masser af hygge for børn og voksne, spændende boder med hjemmelavet produkter og kunsthåndværk, samt rundvisning kl. 14.00.

 15. Sorø Juleby 2022

  Danmarks hyggeligste juleby består af 12 smukke nyistandsatte julehuse med skønne varer til julen.

  Følgende datoer: 16/11, 2/12, 3/11, 9/12, 10/11, 11/12, 16/12, 17/12 og 18/12.

  Gratis adgang og masser af julehygge!

  1. Inge Lise Krøll

   Hvilke datoer er der julehygge i Sorø og hvor meget koster en stade

   VH Inge Lise Krøll

 16. Birgit Raagaard

  Remisen den 26.-27.november holder Sjællanske fåreavlere julemarked kl.10-17
  Mange forskellige kunsthåndværkere
  Gratis adgang

  1. Helle

   Remisen hvor??? Der er mange remiser i dk, er det på østerbro? Næstved? eller ?? 🙂

 17. Nicolai Hansen

  Peters Jul i Ribe

 18. Lis

  Julemesse på Voldborg Hede Gården 5+6 november
  Aarøsund Medborgerhus holder julemarked 3+4. december
  Jul og eventyr på Gram Slot fra 1 – 18. december
  Julemesse på Tørning Mølle 26+27 november
  BayMartin julehygge 10+11+17+18. december
  Kvistgården julemarked 26 og 27. november
  Julemarked på Vognsamlingen 3 og 4. december
  Jul i museumsgården 19+20+26+27. december
  Julebagedag på Sillerup Mølle 4 december
  Julemarked på saltlageret 19+20+26+27. november og 3+4. december

 19. Karina juhl hugger

  Der er julemesse I Jels.
  Thorhallen på Ørstedvej
  D. 3 og 4 december 10 – 17

 20. Dorit Erbs

  JULEMARKED i LYNGBY MØLLE
  Lør. d. 3 dec. søn. d. 4 dec.
  Fra kl. 10.00 – 16.00
  Et smukt mange med mange
  kunsthåndværkere, samt café
  Absolut et besøg værd.

 21. Julemarked på Grønnæssegård Gods i Hundested.

 22. Hannah Hall

  Julebazar på Vidar skolen.
  Med alt hvad hjertet kan begære af lækker mad, aktiviter for børn. Småkage værksted, lys støberi, juledekorationer, fiskedam.
  Og masser af boder med lækkert strik, filt, Waldorf dukker og legetøj.
  Du kan bruge en hel dag der og hygge med børnene.
  Sidste lørdag i november

 23. NORD Julemarked i Charlottenlund (v. Skovriderkroen) den 18,19 & 20. november 2022: tort julemarked og koncerter, børne-aktiviteter mv

  se mere her:
  https://nord-magasinet.dk/julemarked/

 24. Julemarked I Stalden ved Diget lidt uden for Højer. Starter sidste weekend i oktober frem til og med 19.12. Fredag, lørdag og søndag. 26 udstillere af lokal håndværk, antik, strik og gaver for en hver. Gratis adgang.

 25. Jul og eventyr på Gram Slot

 26. Susanne Thomsen

  Lions i Hjørring afholder stort Julemarked den 12. Og 13. November 2022 i
  Femhøje Idrætscenter/HPR hallen i Hjørring fra klokken 10-16 begge dage.
  Vi har 50 spændende stande med juleting, smykker, kunst, trædrejning og andet godt og en stor tombola.
  Vi får besøg af Minikoret fra HPR (Hjørring Private Realskole) der vil synge julesange.
  Der vil være mulighed for at nyde en kop kaffe og æbleskiver, så tag familien med og start julen på Julemarkedet.

 27. Annette Duborg

  Lumagica i Ringsted og Aabenraa

 28. Jul på værftet 2022
  Værftets madmarked i Helsingør
  D. 26+27/11 og d. 3+4/12
  Holdes det hyggeligste indendørs julemarked med lokale boder

 29. Mia

  Jul i Nyvang i Holbæk

 30. Heidi

  Jul i Nyhavn og på kongens Nytorv i København.
  Hyggelige boder og julemusik ♥️

 31. Der bliver lavet et lille hyggeligt julemarked i Nysted på Lolland d18-19 og 20 november. Og så er Nysted bare en lille gammel romantisk by der ulmer af charme.Tjek på fb eventyrlige Nysted.

 32. Julemarked på Rødovregaard

 33. På den gamle stråtækte gård Holdflod Anno 1832 har der været julemarked de sidste 40 år. Her er autentisk julestemning i den gamle lade, hvor der serveres varme drikke og æbleskiver. Der er en hyggelig Julebutik og salg af juletræer. Er vejret godt, kører den gamle traktor m/vogn ture i plantagen. En oplevelse for børn, forældre og bedsteforældre. Åbent alle fire adventsweekender kl. 10-16.

  1. Bodil Sørensen

   Findes en adresse på dette spændende julemarked eller på anden måde mere info?

 34. Der er julemarked på Kragerup Gods den 12 og 13 november. De har 100 stande med brugskunst og delikatesser. Dén synes jeg skal med på listen 🙂

 35. Mia

  Holmegaard Julemarked 19. – 20. november 2022 i Fensmark

 36. Haughus Gods i Jelling. De 3 sidste weekender i november

 37. Silje

  Julemarked Kattegatcentret i Grenaa

 38. Sofie

  Aarhus kunst og julemarked i Ridehuset i Aarhus.
  Den 19. november til og med den 18. december.

  1. OpdagDanmark redaktion

   Tak for tippet, Sofie. Arrangementet er tilføjet listen.

 39. DDS Stenlændernes Julemarked – nummer 44. i rækken så massere af traditioner, børneaktiviteter og julehygge.
  4. og 5. December kl 10. – 15. på Spejdergården Maglevad, Dam Holme 4, 3650 Stenløse.

 40. “Gro Jul” i Ebeltoft.
  Besøg Grobund i Ebeltoft d. 3 – 4 – 5 Dec. når der holdes julemarked med masser af lokale stande med bæredygtige julegaver.
  Desuden er der Jazz og julegotter i Caféen, og workshops og foredrag i Himmelrummet. Markedet er stort, indendørs og har fokus på bæredygtighed.

  “GroJul” på Grobund, Kaarsbergsvej 2, 8400 Ebeltoft

 41. John

  Julemarked i Krusmølle, Krusmøllevej 10A, 6200 Aabenraa

 42. Boltinggaard Gods på Midtfyn hvor Tinka og Kongespillet er optaget i filmstudiet (TV2 s julekalender i år) Hyggeligt julemarked for hele familien. Afholdes for 3 år i træk med stor succes. Se mere på http://www.boltinggaard.dk
  Altid den første weekend af dec. Fredag 29/11 fra kl.16.00-20.00 lør og søn fra 10.00-16.00

 43. Lillian Nielsen

  Boldingård på Fyn hvor Tinkas julekalender er optaget

 44. Trine

  Jul på Nytorv i Viborg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Julemarked på Gammeltorv i Aalborg

da_DK

Prøv vores nye, gratis app

…og se hvad der gemmer sig af oplevelser i nærheden af dig lige nu