Hvem er vi?

OpdagDanmark er en travel tech-startup beliggende i Aalborg, som siden 2019 har udviklet en hjemmeside og en app, der gør det nemmere at finde vej til alt, hvad Danmark har at tilbyde. Det inkluderer alt fra vandreruter og cykelruter til begivenheder, der finder sted i nærheden af dig lige nu.

OpdagDanmark er blevet grundlagt af Lau Starcke-Jensen, der har mere end 10 års erfaring inden for dansk turisme, og Sebastian Søndergård, der har mere end 10 års erfaring med app-udvikling.

Sebastian
Lau
Afspil video

Hvad laver vi?

Hos OpdagDanmark står vi op om morgenen for at skabe et digitalt og brugervenligt kort over Danmarks bedste oplevelser, som skal være relevant for dig, uanset om du bare vil finde ud af, hvad der sker af begivenheder i weekenden, eller om du planlægger din næste sommerferie til Bornholm.

I 2021 modtog vi en donation på 100.000 kroner fra Dansk Kyst- og Naturturisme til at udvikle digitale ruter. Siden foråret 2022 har vores platform tilbudt hundredevis af vandre- og cykelruter, så du kan udforske Danmark på din måde. Vi viser også interessante steder undervejs, hvilket betyder, at vi kan tilbyde digitale guidede ture 365 dage om året, så du kan få den bedste oplevelse ud af din tur. 

Hvad vi tror på:

Fremtiden er digital datadrevet uafhængig Danmark

Hos OpdagDanmark er vi helt digitale, og vores platform er drevet af data med to primære formål: For det første leverer vi skræddersyet information til vores brugere baseret på deres placering og interesser for at sikre, at de får de bedste oplevelser. For det andet arbejder vi på at kunne dele data med aktørerne i området om, hvordan turister bevæger sig rundt. Denne viden vil fremover bidrage til at udvikle områderne og deres tilbud, så gæsterne kan få endnu bedre oplevelser. 

Samtidig skaber vi en platform, hvor data, forbliver i danske hænder, og pengene forbliver inden for Danmark – uden at gå til tech-giganterne. Vi ønsker at opfordre flere til at handle direkte med det danske turisterhverv uden at bruge bookingsøgemaskiner og betale store kommissioner til udenlandske platforme. Dette opnår vi bl.a. gennem vores fordelsklub, som du kan læse mere om længere nede.

Nøgletal

Interessen for at opdage danmark er stor, det kan vi se ud fra vores tal.

0 +
Sidevisninger på www.opdagdanmark.dk i 2023
0 +
App downloads
0 +
Facebook-følgere
0 +
Instagram-følgere
0 +
Nyhedsbrevsmodtagere

Samarbejdspartnere

Vi samarbejder med virksomheder, både store og små, inden for den danske turismeindustri. Vi tilbyder vores hjælp med markedsføring og mere, så vi kan bidrage til at støtte og fremme dansk turisme. Samtidig støtter de os, så vi kan fortsætte med at gøre det, vi elsker mest: at hjælpe turister, både danske og udenlandske, med at opdage Danmark.

Hvis du repræsenterer en virksomhed og overvejer et samarbejde med os, så tøv ikke med at kontakte os, du kan finde mere information inde på vores erhvervsside

Her er nogle eksempler på de partnere, der er med til at støtte udviklingen af vores datadrevne platform inden for dansk turisme:

Skal du med på rejsen?

For at motivere flere mennesker til at udforske Danmark har vi lanceret KlubDanmark. I KlubDanmark giver virksomheder tilbage til dig. Det betyder, at du kan spare penge på over 500 fantastiske oplevelser rundt om i hele landet. Samtidig støtter du os ved at tilmelde dig KlubDanmark, hvilket hjælper os med at fortsætte udviklingen af vores digitale oplevelseskort.

Bliv medlem i dag og få adgang til eksklusive fordele og besparelser hos nogle af Danmarks bedste oplevelser samt adgang til over 450 digitale cykel- og vandreruter.

Kontakt os

OpdagDanmark ApS
Østre Alle 102
9000 Aalborg

CVR: 40523162

Tlf: 70 60 53 32
Telefontid er hverdage 9-16

Mail: info@opdagdanmark.dk

Ansvarshavende redaktør:
Lau Starcke-Jensen
lau@opdagdanmark.dk

da_DK