Danmarks Bedste Sushi

bedste sushi

Siden den første sushibar åbnede i slut 80’ernes København, er danskerne mere og mere begejstrede for den verdensomspændende japanske nationalret.

Sushi, retten der blander udskårne stykker af rå fisk, marinerede ris og friske grøntsager. Denne kombination af ingredienser danner rammerne om en særpræget smagsoplevelse, som de seneste år har taget hele den vestlige verden med storm. 

Også i Danmark er der skudt sushirestauranter op på må og få, og derfor er det tid til at finde ud af, hvor i Danmark man finder det absolut bedste stykke sushi.

Derfor har vi hos OpdagDanmark lanceret afstemningen om Danmarks Bedste Sushi! Vi ønsker at give dig dine nærmeste sushi-elskende venner og familie chancen for at give anerkendelse til jeres foretrukne sushibar, og samtidig hjælpe os med at kåre det bedste af det bedste rundt omkring i Danmark indenfor sushi. 

Danmarks Bedste Sushi

For at fremhæve og vise vej til de bedste sushisteder, kårer vi hvert år hos OpdagDanmark landets bedste sushisteder. Det foregår ved en folkelig afstemning, hvor du kan stemme på din lokale kandidat via SMS eller igennem vores app. Undervejs finder vi også de bedste steder i regionerne og de 4 største byer. 

Afstemningen om det bedste sted i byerne er et udsnit af den regionale afstemning, hvilket betyder at det antal stemmer som den pågældende har i denne afstemning er det samme som i den regionale afstemning.

Herunder kan du se de steder, der er løbet med titlen hvert år.

2021

I perioden 9. – 16. november kl. 12.00 har folk kunnet stemme på deres favoritsted blandt de nominerede sushi-steder.

Efter at have sendt bekræftelses-sms’er ud er 7.652 stemmer godkendte, hvorfor vi nu kan præsentere årets vindere:

Tillykke til

Sushi Mania, Aarhus

DANMARKS BEDSTE SUSHI 2021

Årets vindere

Nordjylland: Yaki Sushi, Thisted 🥇

Midtjylland: Sushi Mania, Aarhus 🥇

Sydjylland: Yomi Sushi, Løgumkloster 🥇

Fyn & øer: YUME, Ringe 🥇

Sjælland: Sushi 2500, Valby 🥇

 

Aalborg: Suzumi 🥇

Aarhus: Sushi Mania 🥇

Odense: Bar’sushi 🥇

København: Sushi 2500 🥇

Top 10 endte således:

 1. SushiMania, Aarhus
 2. A+ Siam Sushi, Aarhus
 3. B Sushi, Horsens
 4. Sushi 2500, Valby
 5. Yume, Ringe
 6. Zhiki, Roskilde
 7. Bar’sushi, Odense
 8. Running Ping, Aarhus
 9. Yomi Sushi, Løgumkloster
 10. UMI Sushi, Ry

2021

Programmet for 2021-afstemningen er klart:

 • Nomineringsfase: Frem til og med mandag d. 8. november 2021
 • Afstemning: tirsdag d. 9. november kl. 12.00 – tirsdag d. 16. november kl. 12.00
 
 

Detaljer for årets afstemning:

 1. Alle de sushisteder, der får over 250 stemmer, får en plads på vores kort over Danmarks bedste oplevelser
 2. 16. november kårer vi vindere for Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Fyn, Sjælland, København, Aarhus, Odense, Aalborg og selvfølgelig hele Danmark
 3. For at det ikke kommer til at handle om at udlodde de største præmier m.m., er det strengt forbudt at udlodde konkurrencer, give rabatter, smagsprøver o.lign.
  Læs mere i vores regelsæt her:

Nominerede kan desuden hente en grafik til deling online og offline, der gør det nemmere for folk at stemme. Hent grafikken her.

Afstemning
Herunder kan du se de nominerede og stemme på din favorit når afstemningen starter.

UPDATE 16/11 kl 11.00

Vi får rigtig mange stemmer ind i øjeblikket, og det er rigtig tæt i toppen.

For at sikre os, at det er reelle stemmer (og fx. ikke taletidskort), sender vi verificerings-sms’er ud efter kl. 12.00.

Det betyder også, at det endelige resultat først bliver offentliggjort, når verificeringen er afsluttet og vi har fjernet stemmer fra de telefonnumre, der ikke er kontaktbare.

Når denne besked bliver fjernet, gælder resultatet.

2020

I perioden 29. oktober – 12. november kl. 12 har danskerne kunnet stemme på Danmarks Bedste Sushi 2020. Over 7.200 har stemt og vi har fundet vinderne:

Tillykke til

SushiaMania i Aalborg

DANMARKS BEDSTE SUSHI 2020

Stort tillykke til de restauranter, der fik over 250 stemmer, og er blandt Danmarks bedste sushi 2020:

 1. SushiMania, Aalborg – Vinder Aalborg, Nordjylland og Danmark
 2. B Sushi, Horsens – Vinder Midtjylland
 3. Oishii, Ringsted – Vinder Sjælland
 4. UMI Sushi, Ry
 5. A+ Siam Sushi, Aarhus – Vinder Aarhus
 6. Yomi Sushi, Løgumkloster – Vinder Sydjylland
 7. Running Ping, Aarhus
 8. Zhiki, Roskilde
 9. Sushi Room, Haderslev
 10. Hanaya, Frederiksberg – Vinder København

Bar’ Sushi vandt i Odense og på Fyn

Den endelige score endte således:

{{ participant.display_title }}

{{ participant.total_votes + (participant.total_votes == 1 ? ' stemme' : ' stemmer') }}

Programmet for 2020-afstemningen er klart:

 • Nomineringsfase: Frem til 30. oktober kl. 12
 • Afstemning: 29. oktober kl. 12 – 12. november kl. 12

Detaljer for årets afstemning:

 1. Alle de sushi-steder, der får over 250 stemmer, får en plads på vores kort over Danmarks bedste sushi-steder
 2. 12. november kårer vi vindere for Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Fyn, Sjælland, København, Aarhus, Odense, Aalborg og selvfølgelig hele Danmark
 3. For at det ikke kommer til at handle om at udlodde de største præmier m.m., er det strengt forbudt at udlodde konkurrencer, give rabatter, smagsprøver o.lign.
  Læs mere i vores regelsæt her:

De nominerede kan desuden hente en grafik til brug online og offline, så man kan få kunder til at stemme. Hent grafikken her.

Afstemning
Herunder kan du se de nominerede og stemme på din favorit når afstemningen starter d. 29. september. Er din favorit ikke på listen, kan du nominere længere nede på siden.

Sådan stemmer du
 1. Find din favorit på listen herunder.
 2. Find koden og indtast den i en sms-besked til +45 92 45 24 04.
 3. Send sms’en. Det koster kun alm. sms-takst.
 4. Når du modtager en “Tak for din stemme SMS”, er din stemme talt med. (Får du ikke SMS retur, har vi ikke modtaget din stemme. Prøv da igen senere)
Del på Facebook

15 kommentarer

 1. Rasmus Kjær

  Sushi er det bedste man kan få

 2. Taha

  Hvordan kan A siam som stod til at vinde med 400 stemmer til nærmeste konkurrent tabe. Jeg tjekkede lige inden afstemning var slut. Hvad er ideen med at lave en afstemning hvis i alligevel vil kåre en anden vinder som åbenbart er bestemt på forhånd..

  1. OpdagDanmark redaktion

   Det er helt korrekt, at A+ Siam var foran. Det var de dog kun indtil vi udsendte bekræftelses-sms’er. Her viste der sig at være mange ukontaktbare telefonnumre, som ikke længere eksisterer. Disse stemmer fratrækker vi for at sikre en fair afstemning, og her var der desværre mange stemmer på A+ Siam, der blev fjernet. Det er ikke ensbetydende med, at A+ har snydt. Det kan være folk, der har villet hjælpe dem på vej el. lign.
   Vi viser netop antallet af stemmer for at give fuld transparents i vores afstemninger. Vi har ingen interesse i afstemninger, der er afgjort på forhånd.

   Mvh Lau / OpdagDanmark

 3. Mette

  Sushimenia er den bedste sushi I Aalborg og Nørresundby

 4. Patrick Bøgh Jensen

  Fabio

 5. Jay

  Mangler niso sushi Fredericia

 6. Sushi er min livret. Og jeg har været rigtig mange steder. Men stedet der slår dem alle sammen er Hongyu sushi i Husum. Det er det mest friske og lækreste sushi jeg nogensinde har smagt og alle de fancy steder kan godt gå hjem, de når ikke Hongyu sush til sokkeholderne. Så Det undrer mig virkelig at dette sted ikke er på listen, har i prøvet det? Ellers så synes jeg at I skulle pakke jeres sult og se at komme afsted!

 7. Mikkel

  helt klart Pin Sushi i Maribo

  1. Det mangler niso sushi Fredericia

 8. Winnie

  Der mangler soy7 i Horsens

 9. Will Madansky

  Wow

 10. Amin

  Klart Umi sushi i Vanløse

 11. Det bedste sushi i Danmark❤️
  Kan anbefales!

 12. PASSION

  Vores passion ligger i at vi konstante søgen efter nye smage indenfor sushi. Vores køkken Chef Noi har desuden deltaget i World Sushi Cup 2013 i Tokyo, så vi tør godt love vores gæster en helt ekstraordinær smagsoplevelse for alle sanser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DK
Regler og vilkår for afstemninger på OpdagDanmark

Som følge af stor interesse for nogle af vores afstemninger og dermed øget konkurrence om at komme til tops i afstemningerne, har vi lavet denne side for at fastslå, hvad der er tilladt og ikke tilladt, samt hvad vi gør for at hindre snyd.

Har du et spørgsmål, du ikke finder svar på herunder, er du mere end velkommen til at skrive til os på info@wordpress-378369-3668824.cloudwaysapps.com.

HVOR OFTE KAN MAN STEMME?

Du kan stemme på alle dine favoritter – men kun 1 gang

Kan man stemme flere gange?

For at forhindre snyd og muligheden for at stemme utallige gange, kræver vores afstemningsmodul, at du bekræfter dine stemmer med en sms. På den måde kan man kun stemme én gang pr. telefonnummer pr. sted, og på den måde får vi en fair afstemning.

Hvorfor skal jeg bekræfte med sms?

For at forhindre snyd med afstemningerne men samtidig gøre det så nemt og anonymt at stemme som muligt, har vi indført en sms-kontrol, når du stemmer. Det er slut med afstemninger, hvor man kan stemme flere gange og snyde ved at rydde cookies eller snyde med ip-adresse. Med vores sms-tjek kan alle med et mobilnummer afgive en stemme.

Alle telefonnumre anonymiseres i databasen. Læs mere om dette i vores cookie- og privatlivspolitik.

Hvorfor er det ikke alle steder, der er med?

OpdagDanmarks afstemninger foregår via nomineringer. Hvis ikke der er nogle, der vil stemme på et sted, så er der ingen grund til at have det med på listen. Især fordi, vi så får nogle utroligt lange lister.

På siderne for afstemningerne finder du op til tidspunktet for selve afstemningen en boks, hvor du kan nominere din favorit. Når afstemningen er i gang, er det ikke længere muligt at nominere. Her er det kun muligt at stemme på dem, der blev nomineret.

Er det gratis at være med?

Selvfølgelig er det gratis. Alle skal have mulighed for at være med i deres kategori på lige vilkår. Derfor koster det aldrig noget at komme med i afstemningerne, og da vi lægger stor vægt på troværdighed, er det selvfølgelig ikke muligt at købe sig til flere stemmer hos os.

Hvad må/må man ikke gøre for at få flere stemmer?

Med OpdagDanmarks afstemninger har vi til hensigt at finde frem til de bedste steder i Danmark. Dem finder vi ved at nå ud til de mennesker, der via egen erfaring kan anbefale deres favoritter. Kreative tiltag som køb af taletidskort, konkurrencer og attraktive præmier m.m. kan imidlertid underminere dette og få folk til at stemme på steder uden at have kendskab til stedet.

For at undgå dette har vi lavet lister, der beskriver de ting, man må og ikke må:

Du må ikke:

 • Bruge konkurrencer, tilbud og rabatter i forbindelse med OpdagDanmarks afstemninger
 • Give/tilbyde produkter/ydelser gratis til folk mod at få dem til at stemme
 • Købe taletidskort for at stemme mange gange.

Du må gerne:

 • Booste dine opslag vedrørende afstemningen på sociale medier
 • Bruge en præmie udstedt af OpdagDanmark ifm. afstemningen til at markedsføre din egen deltagelse

Disse regler gælder for alle, nominerede som ikke-nominerede. Oplever du snyd, så kontakt os på info@wordpress-378369-3668824.cloudwaysapps.com

Vi foretager løbende stikprøver og kontakter folk, der har stemt, for at sikre os, at der ikke bliver snydt.
Opdager vi større mængder af ukontaktbare, lignende telefonnumre, forbeholder vi os retten til at fjerne disse.

Er du i tvivl om, hvorvidt et tiltag overtræder vores regler? Så tøv ikke med at skrive til os på info@wordpress-378369-3668824.cloudwaysapps.com eller telefon 70 60 53 32.

For nominerede:

Ved 1. overtrædelse af ovenstående regler får den nominerede en advarsel og stemmerne fjernes for hele dagen hvor reglen blev overtrådt, samt de efterfølgende 3 dage (eller indtil konkurrencen, tilbuddet eller lignende er helt fjernet).

Ved 2. overtrædelse af reglerne, bliver den nominerede diskvalificeret, fjernet fra listen og kan først deltage igen året efter.

For ikke-nominerede:

Vi har set eksempler, hvor ikke-nominerede personer og virksomheder ønsker at hjælpe deres favorit på vej og uopmærksomt overtræder ovenstående regler. I disse tilfælde er det nødvendigt at skille uretmæssige stemmer fra uden at skade den nomineredes egen indsats, og OpdagDanmark vil ud fra tid og antal stemmer fjerne en mængde ud fra eget skøn. Vi gør efterfølgende tydeligt opmærksom på sagen, hvem der har brudt reglerne hvornår og skilte med, hvor mange stemmer, vi har fjernet. Derfor: læs reglerne og lad være med at bryde dem!

Tips og råd til de nominerede

Der er mange måder, hvorpå man som nomineret kan forbedre sin chance for at få nok stemmer til at komme med på vores kort over Danmarks bedste i sin kategori – og måske endda ende med at vinde. Vi har her samlet en række tiltag, der har været anvendt af tidligere vindere:

Del mere end 1 gang. Det er sjældent at et opslag, når ud til alle dine følgere på sociale medier. Derfor kan du med fordel opfordre folk til at stemme over flere omgange. Undlader du at gøre det for ofte og lige efter hinanden, så anses det heller ikke for spam. Vi hører også fra tidligere vindere, at opslagene er rigtig gode til at aktivere følgere, så man får mere interaktion på sin Facebook-side og gode samtaler med kunderne.

Bed netværket om hjælp. Mange lokale/trofaste kunder vil hellere end gerne være med til at sprede dit budskab og få flere stemmer. Som nomineret i en afstemning, får du en unik sms-kode og den er nem at dele i dine kanaler, offline som online.

Link til afstemningen fra din hjemmeside. Din hjemmeside er knudepunkt for mange af dine mest loyale kunder. Med et link til afstemningen kan du sikre dig et ekstra boost til antallet af stemmer.

Bed om hjælp fra lokale nyhedsmedier. Positiv opmærksomhed til et bestemt sted er også positiv opmærksomhed til området. Derfor har din lokale avis, turistbureau m.m. også noget at vinde ved at hjælpe de nominerede i deres område. Kan du få dem til at dele dit opslag/link til afstemningen kan det forbedre dine chancer gevaldigt. Det ser vi talrige eksempler på.

Privatlivspolitik i forbindelse med afstemningner

For at kunne lave afstemninger, hvor du kan nominere og stemme på din favoritter, mens vi udelukker forsøg på snyd o.lign., bruger vi værktøjer, der anvender cookies, og hvor du afgiver nogle ikke-følsomme oplysninger. Du kan læse meget mere om vores generelle cookie- og privatlivspolitik, men for god ordens skyld har vi inkluderet den del af politikken, der gør sig gældende i forbindelse med afstemninger, så er der fuldstændig gennemsigtighed.

Her er, hvad du skal være opmærksom på:

– Hvis du nominerer en kandidat via kommentarfeltet, indtaster du oplysninger om navn, mailadresse, en evt. hjemmeside og kommentar. Disse oplysninger lagres sammen med registrering af ip-adresse (til sikring mod spam) i vores database

– Når du stemmer, lagres informationer om tidspunkt, telefonnummer og stemmevalg i vores database, som kun OpdagDanmark har adgang til. Det gør vi rent praktisk for at kunne vise antal af stemmer og finde en vinder. Ingen af disse oplysninger videregives til 3.part. 

– For at forhindre snyd laver vi løbende stikprøver og kontakter nogle af de telefonnumre, der har være anvendt til at stemme. Derfor kan det også hænde, at vi ringer til dig, såfremt du har stemt.

Du afgiver ingen personfølsomme oplysninger ved din deltagelse i vores afstemninger. Navn, telefonnummer, mail- og ip-adresse er at regne som persondata og vi har derfor taget alle sikkerhedsmæssige foranstaltninger for at sikre, at ingen udover OpdagDanmarks betroede medarbejdere får adgang til disse data.

Vi sletter løbende data fra vores afstemninger, når de ikke længere anvendes på siden.

Læs mere i vores cookie- og privatlivspolitik

Download vores gratis app

…og se hvad du kan opleve i nærheden af dig lige nu + meget mere…