©️Turist- Og Erhvervsforeningen Langeland

Guide til Langeland 2024

Langeland er en fantastisk ø beliggende mellem Fyn, Ærø og Tåsinge. Øen har et areal på 284 km2 og har en befolkning på omkring 12.500 mennesker. Det er derfor en stor ø som rummer mange muligheder. Du har her mange oplevelser, spise- og smagsoplevelser samt overnatningsmuligheder at vælge imellem. Samtidig har øen smukke strande, klinter og oldtidsminder som du kan tage ud at opleve som besøgende. 

Vi vil her give jer nogle tips og ideer til steder som du kan besøge og opleve på Langeland, så det er nemmere for dig at planlægge din getaway til denne smukke ø.

Oplevelser

På langeland er der både oplevelser for dig der gerne vil ud i naturen, dig der er interesseret i kultur og historie og dig der bare ønsker at slappe af i skønne omgivelser.

Vi har samlet nogle af de bedste oplevelser i naturen som inkluderer gåture blandt vilde heste, samt ideer til museer og udstillinger for den historieinteresserede. 

©️Turist- Og Erhvervsforeningen Langeland

©️Turist- Og Erhvervsforeningen Langeland

Spisesteder og smagsoplevelser

Langeland har mange spændende smagsoplevelser at byde på, og det er alt fra gourmet og kulinariske oplevelser til det lokale røgeris friske fisk og ishuset som blev kåret Fyns og øernes bedste i 2021.

Her kommer vi med nogle af vores bud og tips til spisesteder på Langeland.

Overnatning

Der er stort set ikke nogle overnatningsmuligheder som Langeland ikke kan tilbyde. Her er både glamping, campingpladser, sommerhus udlejning, hytter, hoteller, kroer og meget mere.

Vi kommer her med nogle tips til overnatningssteder på Langeland.

©️Turist- Og Erhvervsforeningen Langeland

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. i nærheden af dig lige nu.

da_DK

Download vores gratis app

…og se hvad du kan opleve i nærheden af dig lige nu + meget mere…