Afspil video

Guide til Rømø 2024

Den charmerende ø er en af de danske vadehavsøer i Vadehavet. Øen er 128,86 km² stor, og der er bosat 559 indbyggere. Rømø ligger 10 km ude i Nordsøen, og er udelukkende forbundet til fastlandet via Rømø-dæmningen.

Vi har nedenfor samlet en guide over de bedste oplevelse, spisesteder og overnatningsmuligheder, som øen har at byde på. 

Oplevelser

Den charmerende vadehavsø byder på et væld af oplevelser for hele familien. Mange af disse oplevelser tager udgangspunkt i den fantastiske natur, som omgiver øen.

Læs mere om de oplevelser, som I bare må opleve på Rømø nedenfor. 

©Tandrup Naturfoto ©Nationalpark Vadehavet

Spisesteder og smagsoplevelser

Er I til store gastronomiske oplevelser, lokale specialiteter eller ønsker I blot af finde øens bedste is? Rømø byder på det hele, så der er i den grad noget for enhver smag. Vi har samlet en guide over de absolut bedste spise- og smagsoplever, som I kan finde på øen.  

Overnatning

Vi kan varmt anbefale at tage en overnatning eller to på naturskønne Rømø – Hvad end I er til camping, hotel eller autentisk overnatning hos de lokale så byder øen på det hele. Vågn op til skøn ferieidyl på Rømø, og vær veludhvilet til en hel dag med spændende oplevelser for hele familien. 

Læs mere om jeres overnatningsmuligheder på Rømø nedenfor. 

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. i nærheden af Rømø lige nu.

da_DK