Afspil video

Overnatning på Rømø 2024

Vi kan varmt anbefale at tage en overnatning eller to på naturskønne Rømø – Hvad end I er til camping, hotel eller autentisk overnatning hos de lokale, så byder øen på det hele. Vågn op til skøn ferieidyl på Rømø, og vær veludhvilet til en hel dag med spændende oplevelser for hele familien. 

Læs mere om jeres overnatningsmuligheder på Rømø nedenfor. 

Udlejningshus

Vestergaard

Vestergaard Rømø i Rømø Kirkeby tilbyder luksusferie med egen pool og haveudsigt. 6 soveværelser, veludstyret køkken, sauna, spabad, indendørs pool, windsurfing, cykling, grill. Tæt på Soenderstrand og Ribe Domkirke, 33 km fra Sild Lufthavn. Gratis parkering og wi-fi.

Helt ned til vandet

Hotel Lakolk

I kan på Hotel Lakolk som det eneste sted på Rømø bo direkte ned til Lakolk Strand, som er Europas bredeste sandstrand. På hotellet har I både mulighed for at booke værelser og familielejligheder. 

Læs mere om hotellet, faciliteter og jeres kommende ophold nedenfor. 

©Hotel Lakolk

©Danhostel Rømø

Billigt ophold i smukke omgivelser 

Danhostel Rømø

I har mulighed for at overnatte på en historisk kommandørgård, hvor økologi, hygge og natur bliver vægtet højt. Oplev historiens vingesus, og tag en pause fra hverdagen i de idylliske rammer. 

Læs mere om vandrehjemmet, priser og jeres kommende ophold nedenfor. 

Spa & Wellness

Enjoy Resorts Rømø

Den unikke natur og det enestående landskab på Rømø danner de idelle rammer for en pause fra hverdagens travle liv – og hvilket bedre sted at tage denne pause end I Danmarks største wellness resort? 

Enjoy Restorts Rømø er placeret midt i Nationalpark Vadehavet, og indeholder hele 200 luksus ferieboliger og lækre spafaciliteter for hele familien. 

©Enjoy Resorts Rømø

Billigt ophold i smukke omgivelser 

Oasen Rømø

Oasen Rømø er en autocamperplads til 200 autocamperne. Det ligger i et stille og roligt naturområde samt nysgerrige heste som naboer. Fik prisen TopPlatz siden 2015

Et speciel bygningsværk

Genz Appartments

Det er en halv rund cirkelformet bygning med 24 ferielejligheder, som er omgivet af naturen. Det blev bygget i efteråret 1972 af Herluf Genz, som bygherre og arkitekt og stod færdigt et årstid senere. Sov på samme værelse som Kronprins Frederik gjorde og nyd naturen og stilheden omkring dig. 

En god seng til et lille budget

Poppelgården

Overnat på en gammel kommandørgård fra 1700-tallet finder du det charmerende Poppelgaarden hvor der er hjerterum og historie. Det er en gammel gård fyldt med historie og med originale Rømø-paneler. Poppelgården ligger i vadehavsnaturen og der er plads til stilhed, ro og hygge

Udforsk mere af Rømø

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er på Rømø eller et andet sted i Danmark.

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er på Rømø eller et andet sted i Danmark.

da_DK