Afspil video

Guide til Ærø 2024

I kan på Ærø opleve vaskeægte dansk ø idyl – Gå på opdagelse i den ret så enestående natur, som er kendetegnede for øen. Den 88 km2 store ø beliggende i det Sydfynske Øhav har omkring 6050 indbygger, som er fordelt ud på øens 14 hyggelige landsbyer og 3 stemningsfulde havnebyer. 

Vi har nedenfor samlet en guide over de bedste oplevelse, spisesteder og overnatningsmuligheder, som øen har at byde på. 

Oplevelser

Ærø byder på et væld af oplevelser for både store og små – de fleste af disse oplevelser tager udgangspunkt i den ret så specielle natur, som er at finde på øen. Ærø er den ideelle ø til en vandre- eller cykelferie, så det er bare med at snøre vandreskoene eller pumpe cykle – og udforske den lille perle midt i det Sydfynske Øhav. 

Læs mere om de oplevelser, som I bare må opleve på Ærø nedenfor. 

©Solbo Grønt

©Arnfeldt Hotel & Restaurant

Spisesteder og smagsoplevelser

Er I til store gastronomiske oplevelser, lokale specialiteter eller ønsker I blot af finde øens bedste is? Ærø byder på det hele, så der er i den grad noget for enhver smag. Vi har samlet en guide over de absolut bedste spise- og smagsoplever, som I kan finde på øen. 

Se oversigten over de bedste spisesteder og smagsoplevelser nedenfor. 

Overnatning

Vi kan varmt anbefale at tage en overnatning eller to på idylliske Ærø – Hvad end I er til glamping, hotel eller overnatning under åben himmel, så byder øen på det hele. Vågn op til skøn ferieidyl på naturskønne Ærø, og vær veludhvilet til en hel dag med spændende oplevelser for hele familien. 

Læs mere om jeres overnatningsmuligheder på Ærø nedenfor. 

©Daniel Villadsen

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. i nærheden af Ærø lige nu.

da_DK

Download vores gratis app

…og se hvad du kan opleve i nærheden af dig lige nu + meget mere…