Guide til Fanø 2024

Fanø er beliggende i Vadehavet lige ud for Esbjerg i Jylland. Øen er næsten 60 km2 og har et indbyggertal på omkring 3400 mennesker. Øen består af de to idylliske byer Nordby og Sønderho samt den lille by Rindby. Derudover er øen præget af smuk natur og kyststrækning så langt øjet rækker. Du kan sejle til Fanø direkte fra Esbjerg og det tager kun omkring 12 minutter.

Øen byder på flere skønne oplevelser, smagsoplevelser og overnatningsmuligheder, og vi vil her give dig nogle ideer så du nemt kan planlægge dit ophold på Fanø.

Oplevelser

Hvis du besøger Fanø, så har du mange skønne oplevelser i vente. Du kan nemlig både tage på museum, tage ud og se de gamle bunkers og derved opleve de mange levn fra 2. verdenskrig, tage ud og se en af Thomas Damsbos trolde eller bare tage ud i Fanøs smukke landskab og nyde naturen og den nærmest uendelige kyststrækning.

©️ Niclas Jessen

©️ Gitte Lindeborg

Spisesteder og smagsoplevelser

Øen byder på mange gode smagsoplevelser, og her er både noget for dig der ønsker en snasket burger, et gourmet måltid, eller et måltid med økologi i fokus.

Vi kommer her med nogle forslag til spisesteder på Fanø.

Overnatning

På Fanø har du både mulighed for at overnatte på campingplads, i et feriehus, på hotel eller kro og Bed and Breakfast. Det kommer helt an på hvad du er mest til.

Vi lister her nogle af mulighederne op for dig.

©️ Gitte Lindeborg

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. i nærheden af dig lige nu.

da_DK