Danmarks bedste burger – stem på din favorit

Hvor får man den lækreste bruger i kongeriget? Vi har spurgt danskerne for at give dig et overblik.

Burger
De seneste år er stadigt flere burgerkæder- og steder skudt frem og har taget kampen op med Burger King og McDonald’s. Men hvor får man Danmarks bedste burger? Der er nærmest tale om burgerkrig i nogle af de større danske byer. De nye burgerrestauranter har fået succes og flere af dem har allerede udvidet deres territorier. Nogle af dem er endda blevet kåret i internationale magasiner. Men hvem laver egentlig de lækreste burgers, når man spørger danskerne? Det har vi sat os for at finde ud af, og derfor har vi nu brug for din hjælp!

Vi vil lave en liste samt kort over de bedste joints og restauranter, og ultimativt det bedste sted at spise burgers (ligesom vi gjorde det med ishuse)! Det eneste du skal gøre er at stemme i boksen herunder. Vi modtager meget gerne stemmer på din lokale favorit, så vi kan få alle de ukendte burgerbarer med til den ultimative oversigt.

Stem på din favorit

Hvor får man den lækreste burger i København, Aarhus, Odense og Aalborg?

Der eksisterer allerede lokale kåringer i landets større byer. I 2017 kårede Migogaalborg Caféen til at servere den lækreste burger 2017. Aarhus Stiftstidende kårede samme år The Burger Shack som vinder i Aarhus. I København har Gasoline Grill sneget sig med i en Top 27 over verdens bedste iflg. det anerkendte medie Bloomberg, mens AOK i 2015 kårede Sliders som vinderen af Københavns bedste. Der har dog aldrig været en afstemning om landets bedste, så stem her på siden og vær med til at kortlægge landets bedste steder.

Hjælp os med at nå ud til flere burger-elskere:

Share on FacebookEmail this to someone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *