Guide til Djursland 2024

Djursland er en halvø, i den østlige del af Jylland, i Kattegat. Halvøen har et areal på ca. 1400 km2 og har 80.000 indbyggere.

Halvøen er præget af istiderne, hvilket kan ses i landskabet og ved kystlinjerne. Det skaber nogle meget forskellige naturoplevelser, alt efter hvilke områder du besøger på Djursland. Det er samtidig ikke kun naturen der imponerer på Djursland, men også de mange spændende attraktioner og seværdigheder du kan opleve her.

Vi kommer her med de bedste tips og ideer til en tur til Djursland. 

Oplevelser

Oplevelser er der nok af i smukke Djursland. Området byder på smuk natur, hvilket selvfølgelig giver mulighed for en masse gå- og vandreture, men der er samtidig også flere attraktioner og seværdigheder som er et besøg værd. 

Vi kommer derfor her med nogle bud på spændende oplevelser. Det strækker sig fra den gode shoppingtur til den aktivitetsprægede dag med hele familien.

©️ VisitAarhus

©️ VisitAarhus

Spisesteder og smagsoplevelser

Djursland dækker over et stort område og her er et væld af forskellige spise- og smagsoplevelser. 

Vi giver jer her nogle bud på spændende restauranter og smagsoplevelser i det skønne Djursland.

Overnatning

I Djursland kan du overnatte mange forskellige steder – du skal såmænd bare beslutte om du er til strandhotel, kroophold, camping eller de mere anderledes overnatningssteder, som i en safaripark eller i et shelter. Det kan næsten kun gå hen at blive en svær beslutning, da der er mange skønne muligheder netop i dette område.

Vi kommer her med nogle bud på overnatningssteder til dig. 

©️ VisitAarhus

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. i nærheden af dig lige nu.

da_DK