Overnatning på Djursland 2024

I Djursland kan du overnatte mange forskellige steder – du skal såmænd bare beslutte om du er til strandhotel, kroophold, camping eller de mere anderledes overnatningssteder, som i en safaripark eller i et shelter. Det kan næsten kun gå hen at blive en svær beslutning, da der er mange skønne muligheder netop i dette område.

Vi kommer her med nogle bud på overnatningssteder til dig. 

Djursland tilbyder et bredt udvalg af sommerhuse nær naturens skønhed

Sommerhuse ved Djursland

Med en placering, der kombinerer frodige landskaber, historiske seværdigheder som Ebeltoft og Mols Bjerge, samt adgang til populære forlystelser som Djurs Sommerland, er Djursland det ideelle valg for både aktiv og afslappende ferie.

Find det ideelle sommerhus for jeres ophold i dette betagende område ved at følge knapperne her:

Midtjyllands Bedste Camping 2023

Grenå Strand Camping

Hvert år kårer OpdagDanmark landets bedste campingpladser, og i 2023 gik titlen som Midtjyllands Bedste Campingplads til Grenaa Strand Camping på Djursland. Men hvad er det, der gør Grenaa Strand Camping til en favorit blandt campister? Det kan du læse mere om via linket her:

Lübker Golf & Spa Resort

Lübker Golf & Spa Resort er udgangspunktet for golf-, wellness- og familieoplevelser i en særlig klasse. I midten af Djursland finder du betagende natur, en imponerende golfbane, vidunderlige spa-faciliteter, subtropisk bad og hyggelige feriehuse, som alle kan sikre dig et ophold, hvor velvære, sport og afslapning mødes i perfekt harmoni med hinanden.

©️ Hotel Gjerrild Kro

Hotel Gjerrild Kro

Hotel Gjerrild Kro er beliggende tæt ved kysten og kun omkring 35 minutters kørsel fra Ebeltoft. Kroen er en kongeligt privilegeret kro, og har igennem tre generationers ejerskab haft fokus på hygge og klassisk dansk mad.

Her kan du både overnatte på kroen eller i ferielejlighederne lige ved siden af. Stemningen er uformel og afslappet, og du kommer her til at overnatte med udsigt til smukke naturomgivelser. 

Rønde Vandrerhjem

Udtalelse fra gæst: “Fuldstændig fantastisk beliggenhed med udsigt fra værelset over Kalø vig og Aarhus-bugten, gode p-forhold, gode senge, fantastisk personale, enormt hyggelige faciliteter.”

4-stjernet hotel med fremragende udsigt

Langhoff & Juul Boutique Hotel og Restaurant

Uformelt, hyggeligt og lækkert sted, der serverer god, økologisk mad til skønne udsigter midt i Ebeltoft. Scorer hele 8,4 på booking.com.

Meget venligt personale, og et helt fantastisk værelse. Super beliggenhed, med vandet lige udenfor vinduerne. Kommer helt sikkert igen.

Dalgård Camping

Dalgård Camping er en stille og rolig familievenlig campingplads. Den er beliggende ved Allingåbro tæt ved kysten. Her kan du både overnatte i eget telt og campingvogn samtidig med at du kan leje en hytte – og her er der både almindelige hytter og luksushytter. 

Campingpladsen har et væld af aktiviteter for både store som små. Der er nemlig både boldbane, legehus, svævebane, hoppepuder, petanquebane og minigolf. 

©️ Dalgård Camping

©️ Gjerrild Vandrerhjem

Gjerrild Vandrerhjem

Gjerrild Vandrerhjem ligger skønt placeret på toppen af Djursland mellem bøgeskove og strand. Her finder du skønne rammer til ethvert ophold og her er altid noget at lave. Vandrerhjemmet ligger tæt på klinter til fiskeri og gode sandstrande og der er mange børnevenlige aktiviteter og attraktioner i nem gå- og køreafstand.

Ree Park Safari

Ree Park Safari har lavet de fineste Night Explorer Cabins. Fra disse luksuriøse cabins kan du kigge direkte ud på græssavannen og Nordamerika området, hvor du kan få øje på ulve, en bison eller sortbjørne. 

Du kan også sove i Camel Camp hytterne eller i shelter I Ree Park Safari, så her er der masser af muligheder for at sove i naturskønne omgivelser med dyrene lige udenfor. 

©️ Ree Park Safari

Opdag mere af Djursland

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er på Djursland eller et andet sted i Danmark.

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er på Djursland eller et andet sted i Danmark.

da_DK