Overnatning på Djursland 2023

I Djursland kan du overnatte mange forskellige steder – du skal såmænd bare beslutte om du er til strandhotel, kroophold, camping eller de mere anderledes overnatningssteder, som i en safaripark eller i et shelter. Det kan næsten kun gå hen at blive en svær beslutning, da der er mange skønne muligheder netop i dette område.

Vi kommer her med nogle bud på overnatningssteder til dig. 

Molskroen Strandhotel

Molskroen har eksisteret siden starten af 1900-tallet, men i 1940 brændte det ned da der var gået ild i bindingsværket. Man valgte her at genopbygge det, bare i en meget større udgave end før, dog med samme smukke stil. I løbet af de sidste 10 år er der både blevet lavet en yderligere renovering og udvidet med Molskroen Strandhotel. 

Strandhotellet ligger helt ud til vandet i Nationalpark Mols Bjerge og her er værelserne indrettet i en maritim og moderne stil. Det er uformelt og hyggeligt samtidig med at der har været fokus på kvalitetsmaterialer.

©️ Molskroen

©️ Hotel Gjerrild Kro

Hotel Gjerrild Kro

Hotel Gjerrild Kro er beliggende tæt ved kysten og kun omkring 35 minutters kørsel fra Ebeltoft. Kroen er en kongeligt privilegeret kro, og har igennem tre generationers ejerskab haft fokus på hygge og klassisk dansk mad.

Her kan du både overnatte på kroen eller i ferielejlighederne lige ved siden af. Stemningen er uformel og afslappet, og du kommer her til at overnatte med udsigt til smukke naturomgivelser. 

Dalgård Camping

Dalgård Camping er en stille og rolig familievenlig campingplads. Den er beliggende ved Allingåbro tæt ved kysten. Her kan du både overnatte i eget telt og campingvogn samtidig med at du kan leje en hytte – og her er der både almindelige hytter og luksushytter. 

Campingpladsen har et væld af aktiviteter for både store som små. Der er nemlig både boldbane, legehus, svævebane, hoppepuder, petanquebane og minigolf. 

©️ Dalgård Camping

©️ Gjerrild Gæstehus

Gjerrild Gæstehus

Gjerrild Gæstehus blev i 2019 overtaget af det nye værtspar, Søren og Miranda Rossau Sørensen. De har lavet nogle renoveringer og stedet fungerer nu både som et vandrehjem, en bed & breakfast og et spisested. Gjerrild Gæstehus er beliggende i Grenaa og er skønt placeret mellem skov og strand. 

Der er her flere værelsesmuligheder, da der både er værelser til 4 personer, dobbeltværelser og mulighed for enten fælles toilet og bad eller eget. 

Ree Park Safari

Ree Park Safari har lavet de fineste Night Explorer Cabins. Fra disse luksuriøse cabins kan du kigge direkte ud på græssavannen og Nordamerika området, hvor du kan få øje på ulve, en bison eller sortbjørne. 

Du kan også sove i Camel Camp hytterne eller i shelter I Ree Park Safari, så her er der masser af muligheder for at sove i naturskønne omgivelser med dyrene lige udenfor. 

©️ Ree Park Safari

Opdag mere af Djursland

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er på Djursland eller et andet sted i Danmark.

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er på Djursland eller et andet sted i Danmark.

da_DK