Spisesteder på Djursland 2024

Djursland dækker over et stort område og her er et væld af forskellige spise- og smagsoplevelser. 

Vi giver jer her nogle bud på spændende restauranter og smagsoplevelser i det skønne Djursland.

Krooplevelsen

Molskroen

Du finder denne gourmetrestaurant i Ebeltoft. Molskroen er et dejligt sted som ejeren selv beskriver som et åndehul i skønne naturomgivelser. Her er forkælelsen af gæsten i fokus og det gælder både for smagsløg og sjæl. 

Kroen byder på en gastronomisk oplevelse, og med et bæredygtigt grundlag bliver der her lavet spændende og lækker mad. Det er blevet bemærket og Molskroen fik derfor tildelt Michelin Guidens Grønne Kløver i 2019 samt vundet en pris som Best Nordic Seafood Restaurant i 2020.

©️ Molskroen

©️ Mellem Jyder

Familierestaurant

Mellem Jyder

I hjertet af Ebeltoft finder du denne fine restaurant. Mellem Jyder er en hyggelig familierestaurant, som kan dateres helt tilbage til 1610. Her bliver der serveret traditionel dansk kromad og der er sat fokus på friske og lokale råvarer. 

Mosteriet

Mariendal Mosteri

Mariendal Mosteri kan findes i landsbyen, Ålsrode, tæt ved Grenaa. Mosteriet laver æblemost, æblecider og æbleisvin samt vine som er produceret med druer fra nærområdet. Her er økologi, lokalt samarbejde og miljø hensyn i højsædet.

Mariendal Mosteri har en mobil pop-up bar, som kan findes i Grenaa, Ebeltoft, på festivaller og messer på udvalgte tidspunkter gennem sommerperioden. Samtidig kan deres produkter findes i udvalgte restauranter og supermarkeder, som Meny i Rønde, Molskroen Strandhotel og Restaurant Karens Køkken. 

©️ Mariendal Mosteri

©️ MundGodt

Hyggelig restaurant i Grenaa

MundGodt

MundGodt er placeret centralt i Grenaa. Restauranten har fokus på kvalitet og friske råvarer, og alt bliver her tilberedt fra bunden. 

Når du besøger restauranten kan du selv vælge om du har lyst til at spise i restauranten eller udenfor i deres skønne gårdhave. 

Gourmetoplevelsen

Restaurant Moment

Restaurant Moment er beliggende i Rønde og tilbyder gastronomi på et højt niveau. De er dedikerede til økologi og biodynamisk dyrkning. Menukortet er grønsagsbaseret og råvarerne bliver hentet ude i deres egen have eller hos lokale producenter i området. Restauranten har en bæredygtig tilgang til alt de foretager sig og alle de valg de tager, hvilket både kan opleves i den spændende mad på menukortet samt det inventar som du ser i restaurantens lokaler. Samtidig finder du her også et udvalg af fantastiske naturvine og safte. 

Restaurant Moment har fået flere særdeles fine anmærkninger, såsom optagelsen i White Guide og Michelin guiden.

©️ Restaurant Moment

©️ Ebeltoft Gårdbryggeri

Det lille bryggeri

Ebeltoft Gårdbryggeri

Ebeltoft Gårdbryggeri er et mindre familieejet bryggeri i Djursland. Her bliver der både produceret sodavand og øl og du kan eksempelvis smage en skøn lagerøl eller ale. 

Du kan enten tage forbi bryggeriet og købe dine øl eller sodavand direkte her eller du kan finde produkterne i udvalgte butikker. Maltfabrikken, Mopkok i Grenaa, Stockfleth i Ebeltoft og Kvickly i Ebeltoft har alle bryggeriets produkter i butikkerne. 

Opdag mere af Djursland

…og få tips til oplevelser, restauranter m.m.

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, restauranter m.m. – Uanset om du er på Djursland eller et andet sted i Danmark.

da_DK

Vind familieferie
i uge 28

Op til 5 pers.
Værdi op til 19.995,-