Begivenheder på Djursland 2024

Der er et væld af arrangementer på Djursland, og her lister vi nogle af de største årlige begivenheder.

Ebelfestival

Oplev den årlige Ebelfestival i Ebeltoft i efterårsferien, som byder på et væld af smagsoplevelser og aktiviteter. 

© Drahomir Postby Mach

© Reepark 

Jul i Ree Park

En eventyrlig juleoplevelse venter på dig i Ree Park, hvor der i løbet af de første tre weekender i December er pyntet om til den helt store julestemning. Oplev dyrene på safari omgivet af smukke julelys og gran, eller tag hen og hils på julemanden.

Jul på Gammel Estrup

På Gammel Estrup kan du opleve autentisk herregårdsjul, og vær med på sidelinjen, når herskabet og tjenestefolkene forbereder til julen. Se hvordan de holdte jule for 100 år siden, og smag på de julegodter, som man serverede dengang.  

© Rodion Kutsaiev 

© Smukfest

Smukfest

Skanderborg Festival, Danmarks Smukkeste Festival, eller smukfest, kært barn har mange navne! Smukfest er en musikfestival, som bliver afholdt i Bøgeskoven ved Skanderborg. Det er Danmarks 2. største festival, og du kan her opleve et væld af musikere.

Der er omkring 55.000 gæster om dagen på festivalen og omkring 16.000 medhjælpere, hvilket fortæller lidt om omfanget af denne smukke festival. Alt overskuddet går til velgørende arbejde, almennyttige formål og kulturelle aktiviteter, så du støtter et godt formål, når du køber din billet til Smukfest!

Aarhus Jazz Festival

Siden 1989 har der været Jazz Festival i Aarhus. Det er en årlig begivenhed, hvor du kan få lov til at opleve de helt store kunstnere indenfor jazzens verden, samtidig med at du også vil opleve nye, spændende kunstnere.

Det er en af de største jazz festivaller i landet, så hvis du er vild med musikgenren, så er den her begivenhed lige noget for dig!

© 

Mangler der en begivenhed?

Hjælp os med at lave den bedste oversigt over begivenheder for området og tilføj arrangementer til vores kortoversigt via knappen herunder. Det er gratis.

Hent vores gratis app

Download OpdagDanmarks gratis app og få et nemt overblik over de mange events der foregår på Djursland.

da_DK