Guide til Lønstrup 2024

Lønstrup er en sand perle på den nordjyske vestkyst. Det lille fiskerleje har i mange år stået lidt i skyggen af populære byer som Skagen og Løkken, men det er der hurtigt ved at blive ændret på!

Vi har samlet de bedste oplevelser, spisesteder og overnatningsmuligheder, som feriebyen har at byde på for både store og små. Hvis I ønsker at udforske andre dele af Nordjylland, så kan I finde vores lokale anbefalinger her.

Oplevelser

I Lønstrup er der mulighed for en række hyggelige seværdigheder i og omkring byen. Det kendte Rubjerg Knude Fyr ligger for eksempel lige uden for byen, hvilket er en af de vigtigste turistattraktioner for Lønstrup.

Derudover kan I gå en tur ved stranden og mærke vesterhavsvinden i håret, eller tage en tur igennem Lønstrups gader og besøge nogle af de hyggelige keramikere, som holder til der.

Vi har samlet de bedste oplevelser, som Lønstrup har at byde på nedenfor.

Spisesteder og smagsoplevelser

Når sulten melder sig i Lønstrup er der nogle solide muligheder for at få et godt og velsmagende måltid mad. Nedenfor har vi lavet en liste med nogle af de steder, hvor maden er velsmagende, og rammerne indbyder til en hyggelig middag eller frokost.

Overnatning

Selvom Lønstrup er mindre end mange af de andre feriedestinationer ved vestkysten, så er der stadig god mulighed for hyggelig overnatning. 

Vi har lavet en oversigt over de overnatningsmuligheder, som både giver et indblik i den hyggelige feriestemning, som er kendetegnende for byen. Desuden danner de steder behagelige rammer for nattesøvnen og giver anledning til afslapning. 

Udforsk mere af Nordjylland

…og få tips til oplevelser, spisesteder og overnatningsmuligheder i vores lokale anbefalinger

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. i nærheden af jer lige nu.

da_DK

Download vores gratis app

…og se hvad du kan opleve i nærheden af dig lige nu + meget mere…