© Oleksandra Tsvihun

Begivenheder i Lønstrup 2024

Leder du efter et overblik over hvad der sker i Lønstrup? 

Nedenfor har vi samlet de største tilbagevende arrangementer, som finder sted i og omkring Lønstrup. 

Se aktuelle begivenheder på vores kort

Se hvad der sker i og omkring Lønstrup på vores kort. På kortet kan du finde et væld af events – store som små – året rundt. 

© Søren Gammelmark

Særarrangementer på Villa Vest

Lønstrup har i virkeligheden to fyrtårne. Mens Rubjerg Knude er reelt fyrtårn, er Villa Vest et gastronomisk fyrtårn, der i mange år har sat både Lønstrup og Nordjylland på kortet i ind- og udland. Senest med en Michelin-stjerne i 2023.

Fra tid til anden holder Villa Vest særarrangementer, bl.a. weekender med vinsmagninger, yoga m.m.

Keramikkurser hos Keramoda

Tag på keramikkursus hos Keramoda – en af Lønstrups ældste keramiske værksteder – og lær at udfolde dig kreativt med ler mellem hænderne. 

© Keramoda

© Havrevang

Fødevaremarkeder på Havrevang

Hver onsdag i uge 28 – 31, samt 2. weekend i december, (lørdag og søndag) holder Havrevang fødevaremarked. Her kan du møde lokale, passionerede producenter og importører af fødevarer.

Sommer & Solnedgang

Hver sommer inviterer Villa Vest og Café Havblik til aftener med dj, drinks og solnedgang i Vesterhavet.

Det sker dog kun, når vejret tillader det, så det bedste er at holde øje med Villa Vests Facebook-side eller downloade vores gratis app, der også opdateres, når der er Sommer & Solnedgang.

© Rubjerg Knude Løbet

Rubjerg Knude Løbet

Hundelev By byder hvert år velkommen til Rubjerg Knude Løbet, et løb som udspiller sig i det dramatiske og udfordrende terræn omkring Rubjerg Knude Fyr. Så snør løbe skoene og hold tungen lige i munden. 

Kosafari og tapasfredage på Lophave

Året igennem finder du også en masse spændende aktiviteter på Lophave Hereford, der mest er kendt for deres gårdbutik og lækre kødproduktioner.

De holder dog også en masse arrangementer, fx. tapasdage med takeaway-retter af dere lækre kreationer. Og så er der også ko-safari i børnenes sommerferie.

© Lophave

© Rubjerg Knude Løbet

Rubjerg Knude Løbet

Hundelev By byder hvert år velkommen til Rubjerg Knude Løbet, et løb som udspiller sig i det dramatiske og udfordrende terræn omkring Rubjerg Knude Fyr. Så snør løbe skoene og hold tungen lige i munden. 

Adventskransen tændes på torvet

Første søndag i Advent tændes det første lys på adventskransen på torvet i Lønstrup. I denne forbindelse vil Lønstrupkortet synge nogle julesange, og der vil blive serveret julegodter til store og små. 

© Rodion Kutsaiev 

Mangler der en begivenhed?

Hjælp os med at lave den bedste oversigt over begivenheder for området og tilføj arrangementer til vores kortoversigt via knappen herunder.

Det sker i Lønstrup app

Download OpdagDanmarks gratis app og få et nemt overblik over de mange events der foregår i Lønstrup.

da_DK