Oplevelser i Lønstrup 2022

I Lønstrup er der mulighed for en række hyggelige seværdigheder i og omkring byen. Det kendte Rubjerg Knude Fyr ligger for eksempel lige uden for byen, hvilket er en af de mest populære attraktioner i Lønstrup.

Vi har samlet en guide over de bedste oplevelser i og omkring Lønstrup – her kan I se, hvilke steder, som I ikke bør glip af på jeres besøg i byen. 

Hovedattraktion for hele familien 

Besøg Fårup Sommerland

Uanset om I er alene afsted eller har børnene under armen, så er Fårup Sommerland det ultimative sted, hvis man vil have en sjov oplevelse i hyggelige omgivelser. Pak en god madpakke eller gå på opdagelse i de mange forskellige restauranter, som ligger i Sommerlandet. 

Se vores guide til det nordjyske sommerland. 

Afspil video

Enestående naturoplevelse 

Tag på opdagelse ved Rubjerg Knude

Mellem Løkken og Lønstrup finder du et af Danmarks største vartegn, Rubjerg Knude Fyr. Et sted, der bare skal opleves! Det ret så omtalte fyr står midt i den golde og barske nordjyske natur, og var for et par år siden lige ved at falde ned i det voldsomme Vesterhav – Man besluttede dog at flytte fyret, hvilket viste sig at være noget, som man ikke bare lige gør. 

Læs mere om Rubjerg Knude, fyret og den dramatiske historie nedenfor. 

Betagende attraktion i historiske omgivelser 

Blive betaget af Børglum Kloster

Tag på opdagelse i det historiske og smukke Børglum Kloster lidt udenfor Lønstrup. Klostret byder på et væld af udstillinger, arrangementer og oplevelser for hele familie året rundt – Og hvis I synes, at klostret ser bekendt ud, så er det fordi, at det er det. I 2011 dannede Børglum Kloster nemlig rammer for julekalenderen Ludvig og Julemanden. 

Læs mere om klostrets historie, kommende arrangementer og nuværende udstillinger nedenfor. 

©Børglum Kloster

Afspil video

Naturoplevelse for de mindste 

Kom tæt på dyrene i Family Fun Park

Mellem Løkken og Lønstrup kan I finde Family Fun Park, som er et besøgslandbrug, der fungerer som en skøn oplevelsespark med dyr for de mindste af familiens medlemmer. 

I Family Fun Park fokuserer de på at give jer besøgende en tæt og sjov kontakt med tamme og børnevenlige dyr, som gerne vil kæles, fodres og leges med – Så I kan trygt tage familien under armen og nyd en dag i solen samme med dyrene. 

Gratis byvandring for hele familien

Tag på gratis byvandring

Kom med Allan Normann Sørensen på byvandring i Lønstrup, og hør hans levende fortællinger om blandt andet bådepladsen, naturkatastrofen, bækslugten samt meget mere – Et unikt indblik, som I ikke bør gå glip af.

Hver torsdag i skolernes sommerferie kan I komme på denne gratis byvandring. Deltagerne mødes foran Redningshuset ved bådepladsen klokken 10:30 i Lønstrup. 

©Bente Poder

Udforsk mere af Lønstrup

…og få tips til attraktioner, spisesteder m.m. – Uanset om du er i Lønstrup eller et andet sted i Danmark.

Hent vores gratis app

…og få tips til attraktioner, spisesteder m.m. i nærheden af jer lige nu.