Overnatning i Lønstrup 2024

Selvom Lønstrup er mindre end mange af de andre feriedestinationer ved vestkysten, så er der stadig god mulighed for hyggelig overnatning. 

Vi har lavet en oversigt over de overnatningsmuligheder, som både giver et indblik i den hyggelige feriestemning, som er kendetegnende for byen. Desuden danner de steder behagelige rammer for nattesøvnen og giver anledning til afslapning. 

Oplev Lønstrups charme

Lej sommerhus ved Lønstrup

Lønstrups kyster og landskaber er hjem for stemningsfulde sommerhusområder, placeret ved det brusende hav, indhyllet i den imponerende nordjyske natur eller tæt på den hyggelige bymidte.

Find det ideelle sommerhus for jeres ophold i dette betagende område ved at følge knapperne her:

© Havrevang

Bo hos lokale

Ferielejligheder på Havrevang

Havrevang er en hyggelig gård på dørtrinet til Lønstrup, hvor du også har mulighed for at bo i deres hyggelige ferielejligheder, der indeholder alle de ting, du skal bruge til en fantastisk ferie i Lønstrup.

Du bor desuden lige ved siden af Den Grønne Vogn, så du hver dag kan hente de lækreste varer til dine måltider.

Lej en lejlighed i hjertet af byen

Skudehandelen

Skudehandelen er en leje-lejlighed lige midt i byen, der scorer hele 9,0 ud af 10 på booking.com og som får gode anmeldelser a la denne:

Skudehandelen er bare en lækker lejlighed, men alle faciliteter i orden – og som ligger perfekt i byen. Det er meget enkelt.😊👍”

©Lønstrup Camping

Tre-stjernet campingplads med hytter

Egelunds Camping

Rigtig fin hytte med rolig beliggenhed. Hytten indeholdt alt vi havde brug for under vores ophold. Personalet var meget venligt og imødekommende.

Badehotel i Lønstrup

Badehotel Villa Vest

Hos Villa Vest kan du få den fulde nordjyske oplevelse med morgenmad, frokost og middag i særklasse – alt sammen lige ud til det barske Vesterhav. Badehotellet ligger i den hyggeligelige lille fiskerby Lønstrup med masser af butikker og oplevelser for både store og små. 

Få en guide til dit næste besøg på Badehotel Villa Vest nedenfor. 

Charmerende hotel i hjertet af Lønstrup

Hytter hos Keramoda

Keramoda er et åbent keramisk værksted og café, og derudover er der også mulighed for overnatning. Vibe, der driver Keramoda, har nemlig fået opført nogle hyggelige hytter lige ved siden af værkstedet. Det hele ligger centralt i Lønstrup og er meget hyggeligt og personligt.

hytter

Udforsk mere af Lønstrup

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er i Lønstrup eller et andet sted i Danmark.

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er i Lønstrup eller et andet sted i Danmark.

da_DK