Overnatning i Lønstrup 2022

Selvom Lønstrup er mindre end mange af de andre feriedestinationer ved vestkysten, så er der stadig god mulighed for hyggelig overnatning. 

Vi har lavet en oversigt over de overnatningsmuligheder, som både giver et indblik i den hyggelige feriestemning, som er kendetegnende for byen. Desuden danner de steder behagelige rammer for nattesøvnen og giver anledning til afslapning. 

Den autentiske oplevelse

Bo lokalt med AirBnB

Med AirBnB har I mulighed for at bo som de lokale – uanset hvor du rejser hen. Den autentiske oplevelse giver jer det fulde indtryk af skønne Lønstrup, og en ferie som I sent vil glemme. 

Se hvilke spændende muligheder du har for overnatning i Lønstrup med AirBnB nedenfor.

Badehotel i Lønstrup

Badehotel Villa Vest

Hos Villa Vest kan du få den fulde nordjyske oplevelse med morgenmad, frokost og middag i særklasse – alt sammen lige ud til det barske Vesterhav. Badehotellet ligger i den hyggeligelige lille fiskerby Lønstrup med masser af butikker og oplevelser for både store og små. 

Få en guide til dit næste besøg på Badehotel Villa Vest nedenfor. 

Tre-stjernet campingplads 

Lønstrup Camping - Møllebakken

Den lille og charmerende campingplads er beliggende kun 300 meter fra havet midt i den skønne nordjyske natur. Lønstrup Camping har gode faciliteter, og I har mulighed for at leje en af pladsen hyggelige hytter, hvis I ikke selv har campingvognen eller teltet med. 

Læs mere om campingpladsen, faciliteterne og aktiviterne nedenfor. 

©Lønstrup Camping

©Skallerup Seaside Resort

Feriecenter for hele familien 

Skallerup Seaside Resort

Oplev det moderne feriecenter med både vandland, svømmehal, wellness, bondegård, ridecenter, bowling, restaurant og supermarked – med andre ord kommer hverken store eller små ikke til at kede jer på jeres ophold.

Læs mere om feriecenteret, aktiviterne og faciliteterne nedenfor. 

Charmerende hotel i hjertet af Lønstrup

Hotel Marinella

Kun få hundrede meter fra havet finder I Hotel Marinella, hvor I kan slappe af i hyggelige og historiske omgivelser på den gamle købmandsgård. Nyd hotellets skønne gårdhave og den gode morgenmad fra deres egen restaurant. 

Læs mere om hotellet, åbningstider og priser nedenfor. 

©Hotel Marinella

Udforsk mere af Lønstrup

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er i Lønstrup eller et andet sted i Danmark.

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er i Lønstrup eller et andet sted i Danmark.