Villa Vest

Nordjysk livsnyderi i særklasse

Helt ude på kanten af den nordjyske vestkyst, i den lille fiskerby Lønstrup,  finder du Restaurant Villa Vest. Her har nordjyder og turister i mange år nydt at kunne nyde mad i særklasse til solnedgange i det lys, som Nordjylland er så kendt for. Kombinerer du denne spiseoplevelse med et ophold på Villa Vest Badehotel, så får du en samlet oplevelse af nordjysk livsnyderi, som kun få andre steder i Nordjylland kan tilbyde.

Indledningen kan næsten lyde for godt til at være sand, men det er en sandhed vi her hos OpdagDanmark tør at stå ved. Vi har nemlig oplevet og genoplevet den gentagne gange efterhånden. Villa Vest scorer også højt i vores afstemning om Danmarks bedste badehoteller, hvor det både i 2018 og 2019 er blevet til placeringer i top 10.
Lad os kigge nærmere på Villa Vest-oplevelsen.

Restaurant Villa Vest

Villa Vest var nærmest styrtet i havet, inden stedet overhovedet blev restaurant. I 1981 tog et ordentligt uvejr en ordentlig bid af kysten. Den bid var få meter fra at tage bygningen med i havet. Det skete heldigvis ikke, og derfor kan vi i dag prise os lykkelige over, at have muligheden for at indtage de lækre retter, som hvert år prises i spiseguiden White Guide, til synet af solen, der går ned i havet. Det er rent nordjysk livsnyderi.

I køkkenet er der fuld fokus på brugen af lokalproducerede råvarer og mange af ingredienserne kommer fra ejer Kim Møller-Kjærs egen avl. Der bliver altså kredset for detaljerne hele vejen fra jord til bord.

Smørrebrød til frokost

Er du i Hjørring-området, kan det varmt anbefales at tage køreturen til Lønstrup, hvor du som noget nyt i 2019 kan få lækre smørrebrød til frokost. Spørger du os, så er der kun få steder i Nordjylland, hvor du kan få smørrebrød, som du ikke kan lave lige så godt selv – og Villa Vest er bestemt et af de steder, der er pengene værd! Vi fik sprødstegte fladfisk – en med remoulade og en med rejer – samt kartoffel og skinke fra egen avl. Til at drikke fik vi læskende og lækre, hjemmelavede safte.

Du kan se udvalg og priser på frokosten her

frokost på villa vest

Tilbagelænede søndagsmiddage

TIP: Hver søndag uden for højsæson kan du spise på Villa Vest til samme solnedgang men til en ekstra god pris. Her kan du nemlig få 3-retter til 359,- (prisen da vi var forbi).

Læs mere om søndagsmiddagen.

Badehotellet

Villa Vest Badehotel blev en realitet, da Kim Møller-Kjær overtog det gamle Lønstruphus Badehotel og gjorde det til en del af samlet oplevelse. Mens vi gerne gør store armbevægelser for at fortælle om Villa Vest, så er det modsatte faktisk tilfældet med badehotellet. Her finder du ingen spa eller mondæn luksus. Nej, luksus er noget andet her. Der er toilet og bad på gangen. Værelserne er lyse og pæne med en fantastisk duft af nyluftet sengetøj, når du træder ind. Her er en ro og idyl, som er et ophold værd.

Værelse på Villa Vest Badehotel

Ophold

Villa Vest byder på nogle skønne ophold, hvor du får både badehotel og restaurant i en samlet pakke. Priser kan selv de mest nærige nordjyder kan være med på. Det koster fra 898,- for 3-retters menu i restauranten, overnatning i dobbeltværelse med håndvask og en udsøgt morgenbuffet. Du får altså virkelig meget for pengene. Vi tog et Luksus Lønstrup Ophold til 1.498,- pr. mand, og kan varmt anbefale det.

Læs mere om badehotellets ophold

Villaen på bakken

Seneste tilføjelse til livsnyderiet i Lønstrup er Villaen på Bakken, som er en super lækker strandvilla med udsigt over hele Lønstrup. Vi har ikke selv prøvet det endnu, men den skal helt klart prøves en dag. Læs mere om villaen her.

Læs mere på www.villavest.dk

 

Hvad siger gæsterne?

 

Vind ophold på badehotellet

Vi udlodder af og til ophold på Danmarks bedste badehoteller, og en gang i mellem også på dette skønne hotel. Senest var det Henrik Fruergaard, der d. 19. december 2018 vandt et ophold for 2. Vil du være den næste vinder, så tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder og/eller følg os på Facebook.

Har du oplevet Villa Vest? Så hjælp andre ved at anmelde stedet herunder.

danmarks bedste oplevelser kort

12 reviews

 1. For dårligt ikke at kunne få fisk til hovedret

  Maden vi fik var udmærket,men en sommeraften i juli måned kunne vi ikke få fisk til hovedret,og så i Lønstrup,det var oven i købet en fødselsdags overraskelse fra vores datter,der var flag på bordet,fint nok,men ikke een af personalet spurgte hvem fødselaren var,er det ikke lidt for dårligt Villa Vest.

 2. Vi var 4 veninder, der spiste frokost hos jer i går. Det var ikke iorden med maden, et ristet franskbrød, der var brændt sort og gemt af rejer, nødvendigt at bringe det ud af munden diskret. To stykker smørrebrød med leverpostej, hvor postejen ikke var bagt, men flydende. Lugtede heller ikke godt.
  Vi har spist hos jer før, hvor alt var iorden men ikke denne gang
  Desværre
  Venlig hilsen
  Solveig Haugaard

 3. Danmark når det er bedst

  Villa vest – wauw – så er toppen på alle måder nået.
  Vi glæder os til næste besøg
  Søren Schultz

 4. Det skønneste sted på jorden

  Det skønneste sted og lækreste mad

 5. God beskrivelse

  Meget beskrivende opslag om Vest Villa

 6. Fantastisk sted lige ved havet

  Har altid ønske et ophold hos jer håber jeg vinder det ser fantastisk ud har gået meget omkring Hotelet med God Jul samt godt Nytår til jer

 7. Vist Danmarks bedste og smukkeste restaurant

 8. Indbydende

  Enkel, lækker og indbydende fremstilling af stedet :-)!

 9. God ide

  God ide

 10. Fint sted.

  Jeg har spist frokost der, sammen med et par veninder. Det var rigtig lækkert.

 11. Villa Vest - en oplevelse

  Dejlig saglig og godt oplysende – uden “overreklame”

 12. Hyggelige omgivelser.

  Herlig sted, dejlige omgivelser.

Giv 1-5 stjerner og skriv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *