Villa Vest

Nordjysk livsnyderi i særklasse

Helt ude på kanten af den nordjyske vestkyst, i den lille fiskerby Lønstrup,  finder du Restaurant Villa Vest. Her har nordjyder og turister i mange år nydt at kunne nyde mad i særklasse til solnedgange i det lys, som Nordjylland er så kendt for. Kombinerer du denne spiseoplevelse med et ophold på Villa Vest Badehotel, så får du en samlet oplevelse af nordjysk livsnyderi, som kun få andre steder i Nordjylland kan tilbyde.

Indledningen kan næsten lyde for godt til at være sand, men det er en sandhed vi her hos OpdagDanmark tør at stå ved. Vi har nemlig oplevet og genoplevet den gentagne gange efterhånden. Villa Vest scorer også højt i vores afstemning om Danmarks bedste badehoteller. Lad os kigge nærmere på Villa Vest-oplevelsen.

Restaurant Villa Vest

Villa Vest var nærmest styrtet i havet, inden stedet overhovedet blev restaurant. I 1981 tog et ordentligt uvejr en ordentlig bid af kysten. Den bid var få meter fra at tage bygningen med i havet. Det skete heldigvis ikke, og derfor kan vi i dag prise os lykkelige over, at have muligheden for at indtage de lækre retter, som hvert år prises i spiseguiden White Guide, til synet af solen, der går ned i havet. Det er rent nordjysk livsnyderi.

I køkkenet er der fuld fokus på brugen af lokalproducerede råvarer og mange af ingredienserne kommer fra ejer Kim Møller-Kjærs egen avl. Der bliver altså kredset for detaljerne hele vejen fra jord til bord.

TIP: Som noget nyt i 2018 kan du opleve “søndagsmiddagen”, hvor restauranten i et mere uformelt setup serverer en 3-retters menu til en ekstra god pris. Læs mere om søndagsmiddagen.

Badehotellet

Villa Vest Badehotel blev en realitet, da Kim Møller-Kjær overtog det gamle Lønstruphus Badehotel og gjorde det til en del af samlet oplevelse. Mens vi gerne gør store armbevægelser for at fortælle om Villa Vest, så er det modsatte faktisk tilfældet med badehotellet. Her finder du ingen spa eller mondæn luksus. Nej, luksus er noget andet her. Der er toilet og bad på gangen. Værelserne er lyse og pæne med en fantastisk duft af nyluftet sengetøj, når du træder ind. Her er en ro og idyl, som er et ophold værd.

Ophold

Villa Vest byder på nogle skønne ophold, hvor du får både badehotel og restaurant i en samlet pakke. Priser kan selv de mest nærige nordjyder kan være med på. Det koster fra 898,- for 3-retters menu i restauranten, overnatning i dobbeltværelse med håndvask og en udsøgt morgenbuffet. Du får altså virkelig meget for pengene. Vi tog et Luksus Lønstrup Ophold til 1.498,- pr. mand, og kan varmt anbefale det.

Læs mere om badehotellets ophold

Villaen på bakken

Seneste tilføjelse til livsnyderiet i Lønstrup er Villaen på Bakken, som er en super lækker strandvilla med udsigt over hele Lønstrup. Vi har ikke selv prøvet det endnu, men den skal helt klart prøves en dag. Læs mere om villaen her.

Læs mere på www.villavest.dk

Vind ophold på Villa Vest Badehotel

Vind ophold i 2019 for 2 på Villa Vest og oplev et af Danmarks bedste badehoteller og Nordjyllands bedste restaurant iflg. WhiteGuide 🤩🎁

Et gavekort til Villa Vest er et sikkert julegave-hit hos livsnydere, og vi har fået fat i et, der inkluderer ophold for 2 med følgende:

– Én overnatning i dobbeltværelse på Villa Vest Badehotel
– 3 retters aftenmenu på Restaurant Villa Vest
– Tilhørende vinmenu
– Aftenkaffe på badehotellet
– Morgenmad med nordjyske specialiteter

Sådan vinder du

  1. Deltag via vores opslag på Facebook (klik her)
    og/eller
  2. Tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder

Tilmeld nyhedsbrev her:

Gavekortet kan indløses tirsdag til torsdag uden for højsæson i hele 2019 og har en værdi af 2.696 kr.
Tillæg for weekend/højsæson: 400 kr.

Vi trækker lod blandt alle nyhedsbrevsmodtagere, likes og kommentarer på Facebook-opslaget, onsdag d. 19. december kl. 12.

Skal du give noget ekstraordinært til en særlig person denne jul? Så kan vi varmt anbefale et gavekort til Villa Vest

Bedøm dette opslag

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *