De dejlige campingpladser i Danmark lægger hvert år græs til utallige ferieminder for os, der elsker ferie med frihed, frisk luft og rendyrket afslapning i den danske natur. Mens camping for mange kan virke som en primitiv ferieform, så ved de af os, der har prøvet det, at camping og kør-selv-ferie er en særlig luksus. Det er et sommerhus på hjul med friheden til at tage lige derhen, hvor du vil. Det er nærværet, som få andre ferieformer kan tilbyde. Det er afslapningen, når du ved, at børnene har det sjovt på med de andre børn på hoppepuden og du kan læne dig tilbage. Og så er det frem for alt duften af grill og pølser i den skønne danske natur.

camping diplom

Danmarks bedste campingplads

Men hvor finder man de bedste campingpladser i Danmark? Det har vi sat os for at finde ud af, på samme måde som vi gjorde det med badehoteller, og derfor har vi som så ofte før lagt det ud til de danske camping-entusiaster og elskere af kør selv ferie.

For at bevare overblikket har vi inddelt Danmark efter regionerne, så stemmesedlerne ikke bliver alt for lange. Når vi runder 1.000 stemmer, sætter vi en deadline for de regionale afstemninger. De 10 steder med flest stemmer går herefter videre til finalerunden om at blive Danmarks Bedste Campingplads. Denne afstemning finder sted her på siden.

Se regler og vilkår for vores afstemninger samt tips til nominerede her

UPDATE 21/8: Vi har rundet de 1.000 stemmer og har derfor sat deadline for de regionale afstemninger til onsdag d. 29. august 2018 kl. 12.00.

Fra torsdag d. 30. august 2018 kl. 9.00 dyster de 10 campingpladser, der fik flest stemmer i de regionale afstemninger om at blive Danmarks Bedste Campingplads 2018. Denne afstemning slutter torsdag d. 13. september 2018 kl. 12.00.

UPDATE 29/8: Stort tillykke til de regionale vindere!

Nordjylland: Løkken Klit Camping
Midtjylland: Hessellund Sø-Caming
Syd- og Sønderjylland: Hvidbjerg Strand Feriepark
Fyn: CampOne Bøjden Strand
Sjælland: Tempelkrogens Familiecamping

Vi er nu klar til finalen med de 10 campingpladser, der fik flest stemmer i de regionale afstemninger:

Finale 2018

Først og fremmest vil vi fra OpdagDanmarks side sige tak til alle de campingpladser og campister, der har været med til at gøre denne afstemning så spændende og sjov! Over 34.000 stemmer er det blevet til i de indledende, regionale afstemninger!

For at få en fair dyst i finalen bringer vi her følgende skærpelser/tilføjelser til vores regler og vilkår:

  • Det er forbudt at bruge konkurrencer og tilbud/rabatter til at få flere stemmer
  • Det er strengt forbudt at bryde loven, herunder markedsføringsloven. OpdagDanmark vil ikke identificeres med spam og henvendelser til individer, som ikke har givet eksplicit samtykke hertil
  • Du skal have en dansk, norsk eller svensk internetforbindelse for at stemme (under finalen blokerer vi for trafik fra øvrige lande som følge af et stigende antal besøg fra fjerntliggende lande)
  • Der kan stemmes 1 gang pr. internetforbindelse. Sidder du på campingpladsen bør du derfor stemme via dit mobile netværk og ikke campingpladsens wifi. Mange tror fejlagtigt, at man blot kan fjerne cookies for at kunne stemme igen, men stemmen bliver ikke talt med, når netværket har været anvendt.
  • Nominerede må gerne opfordre til at stemme fra hjemmet, mobilen og arbejdspladsen osv. Det er til gengæld ikke tilladt at anvende, opfordre til eller instruere i anvendelsen af software o.lign., der kan anvendes til at stemme flere gange. Disse stemmer vil blive fjernet.
Overtrædelse af disse regler kan føre til diskvalificering. Har man dokumentation på mulig snyd under finalen, kan denne sendes til info@opdagdanmark.dk.
 
Det var den kedelige lovtekst. Lad os komme i gang med at stemme!

Stem på din favorit fra torsdag d. 30. august kl. 9.00 til 13. september kl. 12.00.

UPDATE 4/9: Vi har fået flere henvendelser fra folk, der oplever, at deres stemme ikke tælles med. Dette skyldes ikke en fejl eller snyd. Hvis stemmen ikke tælles med, er det fordi,der allerede har været stemt fra den pågældende forbindelse. Du kan f.eks. kun stemme én gang fra dit wifi i hjemmet eller på arbejdspladsen. Dette er en sikkerhedsforanstaltning, så man ikke kan stemme alle de gange man vil.

– Tillykke til Hasmark Strand Camping –

Vinder af vores afstemning om Danmarks Bedste Campingplads 2018

Del på Facebook, og hjælp os og din favorit til en fantastisk finale:

Del på facebook
Del på Facebook