De dejlige campingpladser i Danmark lægger hvert år græs til utallige ferieminder for os, der elsker ferie med frihed, frisk luft og rendyrket afslapning i den danske natur. Mens camping for mange kan virke som en primitiv ferieform, så ved de af os, der har prøvet det, at camping og kør-selv-ferie er en særlig luksus. Det er et sommerhus på hjul med friheden til at tage lige derhen, hvor du vil. Det er nærværet, som få andre ferieformer kan tilbyde. Det er afslapningen, når du ved, at børnene har det sjovt på med de andre børn på hoppepuden og du kan læne dig tilbage. Og så er det frem for alt duften af grill og pølser i den skønne danske natur.

camping diplom

Danmarks bedste campingplads

Men hvor finder man de bedste campingpladser i Danmark? Det har vi sat os for at finde ud af, på samme måde som vi gjorde det med badehoteller, og derfor har vi som så ofte før lagt det ud til de danske camping-entusiaster og elskere af kør selv ferie.

For at bevare overblikket har vi inddelt Danmark efter regionerne, så stemmesedlerne ikke bliver alt for lange. Vinderne af de 5 regionale afstemninger går sammen med de 5 steder, der har fået flest stemmer uden at vinde, videre til finalerunden om at blive Danmarks Bedste Campingplads. Denne afstemning finder sted her på siden.

Se regler og vilkår for vores afstemninger samt tips til nominerede her

2019

Programmet for årets afstemning er klart:

 • Nomineringsfase: Frem til 14. juni
 • Regionale afstemninger: 14. juni kl. 12 – 24. juli kl. 12
 • Finale: 25. juli kl. 12 – 6. august kl. 12

Finalen afholdes her på denne side, mens du kan finde de regionale afstemninger vi knapperne herunder:

2018

Tillykke til Hasmark Strand Camping, der er vinder af vores afstemning om Danmarks Bedste Campingplads 2018. De 10 bedste blev:

 1. Hasmark Strand Camping
 2. CampOne Bøjden Strand
 3. Løkken Klit Camping
 4. Hvidbjerg Strand Feriepark
 5. Hessellund Sø-Camping
 6. Bøsøre Strand Feriepark
 7. Klim Strand Camping
 8. Hedebo Strand Camping
 9. Gl. Klitgaard Camping & Hytteby
 10. Bogense Strand Camping
Del på facebook
Del på Facebook

4 comments

 1. Jeg vil gerne promovere Gudhjem Camping.
  Det er en fantastisk hyggelig plads med flotte faciliteter, en skøn beliggenhed og en helt fantastisk stemning, der ikke mindst skyldes lejrchefen.

 2. Anette Neumann

  Danmarks dejligst campingplads er helt sikkert Hasle camping Kim, Ulla og Charlotte gør det så godt og man føler sig velkommen.

 3. Betina

  CampHverringe Bøgebjerg.
  Dejlig natur camping.
  Opvarmet pool. Sød personale.
  Familie hyggelig camping med alt hvad man skal bruge

 4. Jette Nielsen

  Askhøj camping ved laven Silkeborg da vi har de bedste lejer chefer og deres2 sønner der sker mang gode aktiviteter på pladsen derfor skal de vinde camp 190

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *