Guide til Samsø 2024

Tag på opdagelse på den 114,26 km² store ø midt i Kattegat. Den idylliske ferieø har 3.657 indbyggere fordelt på øens 22 hyggelige landsbyer – og byder på en masse charme og vaskeægte dansk ferieidyl.  

Vi har nedenfor samlet en guide over de bedste oplevelse, spisesteder og overnatningsmuligheder, som øen har at byde på. 

Oplevelser

Den skønne ø midt i Kattegat byder på et væld af oplevelser for hele familien. Mange af disse oplevelser tager udgangspunkt i den fantastiske natur, som er at finde på øen. 

Læs mere om de oplevelser, som I bare må opleve på Samsø nedenfor. 

©Samsø Labyrinten 

©Samsø Madsnedkeri 

Spisesteder og smagsoplevelser

Er I til store gastronomiske oplevelser, lokale specialiteter eller ønsker I blot af finde øens bedste bagværk? Samsø byder på det hele, så der er i den grad noget for enhver smag. Vi har samlet en guide over de absolut bedste spise- og smagsoplever, som I kan finde på øen. 

Se oversigten over de bedste spisesteder og smagsoplevelser nedenfor. 

Overnatning

Vi kan varmt anbefale at tage en overnatning eller to på hyggelige Samsø – Hvad end I er til glamping, hotel eller overnatning under åben himmel, så byder øen på det hele. Vågn op til skøn ferieidyl på Samsø, og vær veludhvilet til en hel dag med spændende oplevelser for hele familien. 

Læs mere om jeres overnatningsmuligheder på øen nedenfor. 

©Samsø Badehotel – Ilse made 

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. i nærheden af Samsø lige nu.

da_DK