Bedste overnatning på Samsø 2024

Vi kan varmt anbefale at tage en overnatning eller to på charmerende Samsø – Hvad end I er til camping, hotel eller overnatning hos de lokale, så byder øen på det hele. Vågn op til skøn ferieidyl på Samsø, og vær veludhvilet til en hel dag med spændende oplevelser for hele familien. 

Se vores oversigt over overnatningsmulighederne på Samsø nedenfor. 

Autentisk Bed & Breakfast

Æblehaven

I den charmerende by Toftebjerg, midt på Samsø, finder du den idylliske Æblehaven Bed & Breakfast .

Her byder Jan og Gitte dig indenfor til unik overnatning i en cirkusvogn, to værelser eller en intim lille hytte.

Stedet ligger tæt på familievenlig strand og diverse aktiviteter fra kajakroning til golf.

Kan kun bookes via Booking.com.

Unik oplevelse

Bo i Vesborg Fyr

Vesborg Fyrs lejligheder på Samsø er en sand perle for naturelskere. Her kan du indånde øens friske luft, betragte den betagende udsigt over havet fra din terrasse og finde ro i lyden af bølger og fuglesang. Lejlighederne kombinerer smagfuld indretning med komfort, og med fleksibel booking er det nemt at planlægge dit ophold.

Byhotel i hjertet af Tranebjerg

Mellem-Rummet Guesthouse & Glamping

Oplev en dyb ro og fordybelse ved Mellem-Rummet Guesthouse & Glamping på Samsø. Beliggende mellem himmel og hav, tilbyder dette åndelige fristed en unik kombination af naturskønne omgivelser og harmonisk indretning. Her kan du trække vejret dybt, omfavne stilheden og genopdage dig selv. Omgivet af rådyr, harer og fasaner, med adgang til stranden og betagende solnedgange, er Mellem-Rummet det perfekte sted for refleksion og genopladning.

Hotel med lækker mad

Rum & Rooms

Oplev ægte ro og fordybelse på Samsø med Rum & Rooms. Centralt placeret i noget af Danmarks betagende natur, tilbyder dette hotel og madhus en flugt fra hverdagens travlhed.

Med en stærk passion for sund, økologisk mad, fremstillet af lokale råvarer fra Samsø, garanteres en autentisk smagsoplevelse.

Uanset om du søger en individuel retræte eller en gruppeudflugt, er Rum & Rooms et ret nice sted for afslapning og genopladning.

Overnatning for hele familien 

Camping og feriecenter Samsø

Tag familien under armen og overnat på Camping og Feriecenter Samsø, hvor I enten kan leje et værelse, en shelter eller tage på god gammeldags camping. 

Campingpladsen byder på et vild af aktiviteter for hele familie – Så I kommer bestemt ikke til at kede jer. 

©Camping og Feriecenter Samsø

©Tante Tut og Onkel E

Hotel & Bistro 

Tante Tut Og Onkel E

Besøg det lille hyggelige hotel med personlig betjening og værtsskab. Tante Tut og Onkel E er skønt beliggende ved den gamle færgehavn i Kolby Kås på sydøen – og er derfor kun få skridt fra både havnen og stranden. 

Fra hotellet har I en skøn havudsigt til både Tunø, Endelave og til Horsens Fjord.

Byhotel i hjertet af Tranebjerg

Flinchs Hotel

Overnat på Flinchs Hotel, som ligger midt i øens charmerende hovedstad Tranebjerg. Med denne centrale beliggenhed er hotellet det ideelle udgangspunkt for en begivenhedsrig ferie på skønne Samsø. 

Tæt på hotellet finder I en dejlige badestrand i Sælvig Bugten, havnemiljøet i Ballen og sågar en af Danmarks smukkeste golfbaner. 

©Flinchs Hotel

Udforsk mere af Samsø

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er på Samsø eller et andet sted i Danmark.

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er på Samsø eller et andet sted i Danmark.

da_DK

Download vores gratis app

…og se hvad du kan opleve i nærheden af dig lige nu + meget mere…