Spisehuset Pagoden

Danmarks 2. bedste burger i 2019

Spisehuset i Pagoden er en yderst populær restaurant i Ølgod,  som folk kører langt for at spise hos. Her serverer de store, lækre burgere lavet helt fra bunden af lokale råvarer. Stedet kom på vores kort over landets bedste oplevelser, da de i 2019 fik en flot 2. plads i Danmarks Bedste Burger, og samtidig fik titlen som Midtjyllands bedste Burger.

Ønsker du at spise her, er du nødt til at reservere bord, for Spisehuset er fuldt booket rigtig mange dage.

Vant til priser

Thomas og Spisehuset er ikke ukendt med priser. Det står tydeligt, da vi besøger Pagoden. Udover at være i top 3 over Danmarks Bedste Burger hvert år, har stedet også en væg fyldt med diplomer. Vi bringer blot et udpluk, så du kan få dig en idé om, hvilket sted her er tale om:

Hjemmelavet helt fra bunden

Hos Spisehuset er god, hjemmelavet mad i højsædet og der sættes en ære i at lave alting selv. Derfor vil du opleve at få serveret mad helt fra bunden – alt helt ned til ketchup, remoulade og sennep er husets egen! 

Menuen

Som det ses, specialiserer Spisehuset i Pagoden sig primært i burgers og bøfsandwich. Du finder dog også et væld af andre grillfavoritter som grillkylling, stjerneskud, nachos, nuggets m.m. Find det fulde menukort via knappen her:

Hvad siger gæsterne?

Har du besøgt Spisehuset i Pagoden? Så del gerne din oplevelse med os her.

danmarks bedste oplevelser kort

Giv 1-5 stjerner og skriv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Torvet 1
Ølgod 6870 DK
Find vej med Google Maps

Åbningstider

Søndag - torsdag: 11.30 - 20.00 Fredag - lørdag: 11.30 - 21.00 Se de aktuelle åbningstider her