Afspil video

Overnatning i Sydjylland

Hvad end I er til den autentiske oplevelse eller luksus på hoteller, så har Sydjylland lige noget for jer. I denne guide har vi samlet de forskellige overnatningsmuligheder, som Sydjylland har at byde på. 

Leder du efter overnatningsmuligheder i en bestemt by eller område i Sydjylland? Så hop til vores oversigt her.

Den autentiske oplevelse

Bo lokalt med AirBnB

Med AirBnB har I mulighed for at bo som de lokale i Sydjylland. Den autentiske oplevelse giver jer det fulde indtryk af skønne Sydjylland – og en ferie som I sent vil glemme. 

Se, hvilke spændende overnatningsmuligheder I har med AirBnB nedenfor.

Danmarks Bedste Campingplads 2019 

Gammelbro Camping

Gammelbro Camping er en af landets største campingpladser, og er beliggende i vandkanten i Aarøsund ikke langt fra Haderslev – den familiejet campingplads har ligget her siden 1958. Hos Gammelbro Camping er der plads til hele familien, og pladsen byder på et væld af aktiviter for både store og små. 

Læs mere om Danmarks Bedste Campingplads 2019 nedenfor. 

Spa & Wellness

Hotel Vejlefjord Kur & Spa

Hotel Vejlefjord Kur & Spa er beliggende i de smukkeste omgivelser midt i bøgeskoven og helt ned til fjorden. Bygningen ligner i sig selv noget, som er taget direkte ud af et eventyr. I disse ideelle omgivelser kan I overgive jer til den ultimative selvforkælelse. 

Hotellet kom på en 4. plads i vores afstemning om Danmarks Bedste Spa & Wellness i 2019. Se resultaterne for vores afstemning om Danmarks Bedste Spa & Wellness i 2019 og 2020 nedenfor. 

Grønne og Bæredygtige Hoteller i Sydjylland 

Green Key hoteller i Sydjylland

Hvis bæredygtighed skal indgå i jeres kommende ferie, så er det en god ide at finde danske hoteller, som har en Green Key certifikation – denne internationale certificering er til de overnatningsteder, som tænker bæredygtighed og grøn udvikling ind i deres tilbud. 

Få en guide over alle Green Key hotellerne i Sydjylland og resten af landet.

Danmarks Bedste Badehoteller 

Dyvig Badehotel

Midt imellem skov og vand på Nordals ligger Dyvig Badehotel, som byder på forkælelse og afslapning i smukke omgivelser. I Restaurant Vigen kan I nyde en gourmetmiddag om aften og en udsøgt morgenmad De Lux morgen efter. 

Badehotellet kom på en 7. plads i vores afstemning om Danmarks Bedste Badehotel i 2020. Se resultaterne for vores afstemning om Danmarks Bedste Badehotel i 2018, 2019. 2020 og 2021 nedenfor. 

Udforsk mere af Sydjylland

…og få tips til overnatningsmuligheder, spisesteder og oplevelser i vores lokale guides 

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er i Sydjylland eller et andet sted i Danmark.