Afspil video

Overnatning i Sydjylland 2023

Hvad end I er til den autentiske oplevelse eller luksus på hoteller, så har Sydjylland lige noget for jer. I denne guide har vi samlet de forskellige overnatningsmuligheder, som Sydjylland har at byde på. 

Leder du efter overnatningsmuligheder i en bestemt by eller område i Sydjylland? Så hop til vores oversigt her.

Danmarks Bedste Campingplads 2021 

Gammelbro Camping

Gammelbro Camping er en af landets største campingpladser, og er beliggende idyllisk i vandkanten i Aarøsund ikke langt fra Haderslev. Her har den familieejede campingplads ligget siden 1958. Hos Gammelbro Camping er der plads til hele familien, uanset om I er til campingvogn, hytter eller glamping. Samtidig byder pladsen på et væld af aktiviter for både store og små. 

Læs mere om Danmarks Bedste Campingplads 2021 nedenfor. 

Den autentiske oplevelse

Bo lokalt med AirBnB

Med AirBnB har I mulighed for at bo som de lokale i Sydjylland. Den autentiske oplevelse giver jer det fulde indtryk af skønne Sydjylland – og en ferie som I sent vil glemme. 

Se, hvilke spændende overnatningsmuligheder I har med AirBnB nedenfor.

Grønne og Bæredygtige Hoteller i Sydjylland 

Green Key hoteller i Sydjylland

Hvis bæredygtighed skal indgå i jeres kommende ferie, så er det en god ide at finde danske hoteller, som har en Green Key certifikation – denne internationale certificering er til de overnatningsteder, som tænker bæredygtighed og grøn udvikling ind i deres tilbud. 

Få en guide over alle Green Key hotellerne i Sydjylland og resten af landet.

Danmarks Bedste Badehoteller 

Dyvig Badehotel

Midt imellem skov og vand på Nordals ligger Dyvig Badehotel, som byder på forkælelse og afslapning i smukke omgivelser. I Restaurant Vigen kan I nyde en gourmetmiddag om aften og en udsøgt morgenmad De Lux morgen efter. 

Badehotellet kom på en 7. plads i vores afstemning om Danmarks Bedste Badehotel i 2020. Se resultaterne for vores afstemning om Danmarks Bedste Badehotel i 2018, 2019. 2020 og 2021 nedenfor. 

Glamping og autocamper-plads

Marsk Camp

Marsktårnet åbnede i 2021 og har fået massiv omtale i nationale som internationale medier. Det har også betydet masser af gæster til tårnet, men vidste du, at du også kan overnatte her? Enten i glamping-telte eller i autocamper.

Udforsk mere af Sydjylland

…og få tips til overnatningsmuligheder, spisesteder og oplevelser i vores lokale guides 

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er i Sydjylland eller et andet sted i Danmark.

da_DK

Vind getaway for 2 på Sjællands Bedste Badehotel 2023

Værdi op til 3.050,-