Bedste overnatning i Sydjylland 2024

Hvad end I er til den autentiske oplevelse eller luksus på hoteller, så har Sydjylland lige noget for jer. I denne guide har vi samlet de forskellige overnatningsmuligheder, som Sydjylland har at byde på. 

Leder du efter overnatningsmuligheder i en bestemt by eller område i Sydjylland? Så hop til vores oversigt her.

Danmarks Bedste Campingplads 2023

Grønninghoved Strand Camping

Sønderjylland er et godt sted at campere og hvert år, når vi holder vores afstemning om Danmarks Bedste Campingpladser, er de sønderjyske pladser med fremme.

I 2023 gik Grønninghoved Strand Camping hele vejen og sikrede sig sejren.

Afspil video om campingpladsens flag

Danmarks Bedste Campingplads 2021 

Gammelbro Camping

Gammelbro Camping er en af landets største campingpladser, og er beliggende idyllisk i vandkanten i Aarøsund ikke langt fra Haderslev. Her har den familieejede campingplads ligget siden 1958. Hos Gammelbro Camping er der plads til hele familien, uanset om I er til campingvogn, hytter eller glamping. Samtidig byder pladsen på et væld af aktiviter for både store og små. 

Læs mere om Danmarks Bedste Campingplads 2021 nedenfor. 

Oplev Sydjyllands charme med en sommerhus ferie

Lej et sommerhus i Sydjylland

Sydjylland er kendt for sin smukke natur, historiske byer og familievenlige attraktioner. Området tilbyder børnevenlige strande, smukke vandre- og cykelruter som Gendarmstien, samt kulturelle seværdigheder som Sønderborg Slot og oplevelsesparken Universe.

Find det perfekte sommerhus til jeres ophold i området ved at bruge knapperne her:

Overnat på en husbåd

Husbåden WELL

Er du vild med unikke overnatningsmuligheder? Så skal du have en overnatning på husbåden WELL!

Idyllisk B&B på Rømø

Poppelgården på Rømø

Poppelgaarden Rømø er en historisk kommandørgård beliggende på den naturskønne ø, Rømø. Her kan gæsterne opleve en hyggelig stemning med fokus på økologi og natur. 

Udover at være et B&B og vandrerhjem, tilbyder Poppelgaarden et udvalg af aktiviteter og faciliteter, der fremhæver den lokale kultur og landskabets skønhed.

Afspil video om krusmølle glamping

Glamping

Krusmølle Glamping

Leder du efter en unik og miljøvenlig måde at undslippe hverdagens travlhed på? Så behøver du ikke lede længere end Krusmoelle Glamping! De smukke glamping-vogne kan bookes i de fire bedste måneder af året – maj, juni, juli og august.

Luksushotel med spa & gourmet i Sønderborg

Hotel Alsik

Alsik er et luksuriøst hotel med top-restaurant, spa-afdeling m.m. 

Hotellet kom på vores kort over de bedste oplevelser, da de i 2019 blev kåret som et af landets bedste spa-steder.

Skøn og billig overnatning ved Gendarmstien

Agerbro

Gæster fortæller: “Der var rent – super dejligt og smart indrettet lige fra usb stik i natlamperne til opladning, et bord med lidt spil i – dejligt køkken som modsat mange andre steder faktisk var til at agere i, dejligt bad – følelsen af rummelighed selvom vi var 4. Vi har sovet mange steder på ferier – det har var virkelig i toppen af de bedste steder vi har været – god valuta for pengene og bare rart og roligt sted med tæt på alt hvad vi ville se”

Billig B&B overnatning med idyl og skyhøje anmeldelser

Myrholm Bed & Breakfast på Als

I hjertet af den smukke historiske Nørreskov på Als ligger Myrholm Bed & Breakfast, der drives af Lone Valentin Bram. Et super idyllisk sted, der får utrolige 9,7 ud af 10 af anmelderne på Booking.com.

Afspil video om hotel legoland

Overnatning for børn i Sydjylland

Hotel LEGOLAND

Personalet var helt fantastisk til at få børnene til at føle sig velkomne og specielle. De blev især vild med Tim (som vi fik at vide, at alle andre også er)

Det hundredevis af anmeldelser som denne og en score på hele 8,3 ud af 10 på booking.com, der får rigtig mange børnefamilier til at vælge Hotel LEGOLAND til deres ophold. Kan nemt anbefales.

Skøn campingplads med idyl og skyhøje anmeldelser

Frigård Camping & Cottages

Frigård Camping & Cottages tilbyder faciliteter som petanque og forskellige boldspil. Besøgende kan nyde godt af både gratis WiFi og parkering. Derudover byder stedets poolområde på et spabad, en sauna og et dampbad.

En kort gåtur på fem minutter fører til en sandstrand langs Flensborg Fjord nær hytterne. Omtrent et kvarter i bil fra campingpladsen finder man Frøslevlejrens museum, der omhandler Anden Verdenskrig. De ansatte hos Frigård Camping & Cottages er også klar til at hjælpe med at organisere fisketure, vandreture og andre oplevelser.

Skøn B&B overnatning med idyl og skyhøje anmeldelser

Lindegaarden Kollund

Udtalelse fra gæster:  “Beliggenheden var smuk og rolig, tæt på gendarmerstien. Middelhavsstemning på indretningen inde som udenfor. Vi tog nogle kolde drikke med i haven og nød forårssolen og fuglesang.”

Skønt nyrenoveret feriehus med placering tæt ved Gendarmstien

Skovby 2

Skovby 2 – et nyrenoveret feriehus i Skovby, der kombinerer privatliv med moderne bekvemmeligheder. Dette enestående sted er udstyret med alt, du behøver: et hyggeligt soveværelse, moderne badeværelse, fuldt udstyret køkken og en terrasse med betagende søudsigt. Oplev roen ved den udendørs pejs eller udforsk de omkringliggende naturstier og Gendarmstien. Perfekt til par, der søger en afslappende flugt med naturen lige uden for døren.

 Overnatning med idyl og skyhøje anmeldelser

Hotel 6400

Udtalelse fra gæst:

Dejligt stort værelse med terrasse. Skandinavisk stil, lyst og enkelt i godt design. Godt funktionelt badeværelse med alt man behøver. Fedt med den gode kaffebrygger i receptionen. Meget hjælpsomt og serviceminded personale . På snarligt gensyn!

Skønt spa-hotel i Vejle

Comwell Kellers Park

Fantastisk sted,mulighed for dejlige gåture til Marinaen,og i området,renr,pænt stort værelse med altan….SUPER lækkert hotel/ophold,vi kommer igen…og så havde vi smuk solnedgang og solopgang

For børnefamilier

Lalandia Billund

Udtalelse fra gæst:

Feriehuset var rigtig godt til 6 voksne og 3 børn i alderen 1-6 Dejligt at der var plads til alle til måltiderne. Faciliteterne var fine til enkel madlavning og vi spiste vores måltider i feriehuset.

Glamping og autocamper-plads

Marsk Camp

Marsktårnet åbnede i 2021 og har fået massiv omtale i nationale som internationale medier. Det har også betydet masser af gæster til tårnet, men vidste du, at du også kan overnatte her? Enten i glamping-telte eller i autocamper.

Udforsk mere af Sydjylland

…og få tips til overnatningsmuligheder, spisesteder og oplevelser i vores lokale guides 

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er i Sydjylland eller et andet sted i Danmark.

da_DK

Download vores gratis app

…og se hvad du kan opleve i nærheden af dig lige nu + meget mere…