Afspil video

Spisesteder i Sydjylland 2024

Sydjylland byder både på Danmarks bedste ishuse og nogle af Danmarks bedste burgere, og er derfor det ideelle feriemål, hvis I har en sød tand eller elsker at sætte tænderne i en saftig bruger. Vi har samlet denne guide med de bedste restauranter og smagsoplevelser i Sydjylland.

Leder du efter restauranter og smagsoplevelser i en bestemt by eller område i Sydjylland? Så hop til vores oversigt her.

Danmarks Bedste Ishus 2020

Iskonditoriet

Iskonditoriet i Sønderborg er et ganske populært ishus i det sønderjyske – hvilket vi jo egenligt godt kan forstå. Ishuset har is  i højeste kvalitet, og det er beliggende på havnefronten i skønne Sønderborg med udsigt til både Sønderborg Slot og Dybbøl Mølle.

Få en guide til Iskonditoriet, og læs om vores fantastiske oplevelse af ishuset.

Indisk spiseoplevelse i Sønderborg

Curry Leaves

Hvis du ønsker indisk mad på den uautentiske måde, så kan vi klart anbefale jer at lægge vejen forbi Curry Leaves i Sønderborg. Stedet har imponerende anmeldelser på TripAdvisor, og er den højest rangeret restaurant i hele Sønderborg – den høje placering har gjort Curry Leaves berømt i hele Sydjylland. 

Få vores guidet til restauranten nedenfor. 

Den Danske Spiseguide 2020

De bedste restauranter i Sydjylland

Den Danske Spiseguide er en anerkendt guide, der siden 1978 har anmeldt restauranter, som serverer mad udover det sædvanlige i forskellige prisklasser. Madanmelder Bent Christensen står bag spiseguiden, som indeholder over 250 forskellige restauranter i hele landet. 

Se guiden over de bedste restauranter i Sydjylland. 

Sydjysk foodtruck 

Pagoden Foodtrucks

Pagoden Foodtrucks hed førhen Spisehuset Pagoden, men efter en brænd i køkkenet omlagde ejeren, Thomas Møbjerg, restauranten til en foodtruck – og en meget prisbelønnet en af slagsen. 

Det er især stedets burgere, som har trækket en del priser hjem – og det er ligeledes disse, som får folk til at køre langt for at besøge Pagoden Foodtrucks. 

Dannarks Bedste Ishus 2019 

Café Fru Dax

Hemmeligheden bag ishusets store succes ligger muligvis i deres hjemmelavede vafler, som altid står friskbagte og klar til dig! Café Fru Dax er meget mere end et ishus for i husets tilstødende cafe bliver du budt på et væld af lækre frokostretter. 

Læs om vores oplevelse af Danmarks Bedste Ishus i 2019 og få en guide til dit næste besøg. 

Sydjyllands 2. Bedste Burger 

Restaurant Stedet

Ikke nok med, at Restaurant Stedet hev titlen hjem som den 2. bedste burger i Sydjylland, så vandt de ligeledes titlen som landets 6. bedste bruger. Er du på jagt efter en god burger, så er det klart det hele værd at lægge vejen forbi Restaurant Stedet i Aabenraa. 

Få en guide over Restaurant Stedet nedenfor. 

Sydjyllands Bedste Burger 2019 

Haderslev Golfrestaurant

Opskriften på en af landets bedste brugere blev faktisk til ved et tilfælde, men dette tilfælde har gjort Haderslev Golfrestaurant til et særdeles populært sted i Sydjylland. Restauranten har fokus på lokale råvarer – og du kan endda få lokalbryggede øl til din burger. 

Læs om, hvordan brugeren blev til og få en guide til Haderslev Golfrestaurant.

Udforsk mere af Sydjylland

…og få tips til restauranter, oplevelser og overnatningsmuligheder i vores lokale guides 

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, overnatningsmuligheder m.m. – Uanset om du er i Sydjylland eller et andet sted i Danmark.

da_DK