Pagoden Foodtrucks

Danmarks Bedste Burger 2021!

Det vi i dag kender som Pagoden Foodtrucks startede egentlig som ‘Spisehuset i Pagoden’, en yderst populær restaurant i byen Ølgod, som folk kørte langt for at spise hos, og hvor man skulle reservere bord for ikke at køre forgæves.

Det var også dette sted, der i sin tid kom på vores kort over landets bedste oplevelser, da de i 2019 fik en flot 2. plads i Danmarks Bedste Burger, og samtidig fik titlen som Midtjyllands bedste Burger.

En brand i køkkenet lukkede dog Spisehuset, og så valgte ejer Thomas Møbjerg at lave det populære spisehus til en foodtruck. Heraf navnet Pagoden Foodtrucks.

Kvaliteten er den samme – og det er størrelserne også! Du får nogle virkelig store burgers lavet på hjemmelavede ingredienser af højeste kvalitet, hvilket resulterede i, at Thomas’ burger vandt titlen som Danmarks Bedste Burger 2021.

Vant til priser

Thomas Møbjerg er ikke ukendt med priser. Det står tydeligt, da vi er forbi for at prøvesmage sagerne, og ved selvsyn kan se de mange præmieringer, Thomas har modtaget gennem årene.

Udover at være i top 3 over Danmarks Bedste Burger hvert år, har Pagoden også modtaget et væld af andre priser. Vi bringer blot et udpluk, så du kan få dig en idé om, hvilket sted her er tale om:

Hjemmelavet helt fra bunden

Hos Spisehuset er god, hjemmelavet mad i højsædet og der sættes en ære i at lave alting selv. Derfor vil du opleve at få serveret mad helt fra bunden – alt helt ned til ketchup, remoulade og sennep er husets egen! 

Menuen

Som det ses, specialiserer Pagoden sig primært i burgers og bøfsandwich. Du finder dog også et væld af andre grillfavoritter som grillkylling, stjerneskud, nachos, nuggets m.m. Find det fulde menukort via knappen her:

Hvad siger gæsterne?

Har du fået mad fra Pagoden Foodtrucks? Så del gerne din oplevelse med os her.

Flere tips til Sydjylland?

Brug vores guide til Sydjylland, hvor vi har samlet en håndfuld gode ideer og tips til det sønderjyske, både angående oplevelser, spisesteder og overnatningsmuligheder.

Oplevelser

Begivenheder

Smagsoplevelser og spisesteder

Overnatning

Hent vores gratis app til Sydjylland (og resten af Danmark)

2 anmeldelser

  1. Fantastisk

    Helt fantastisk mad

  2. Helt klart Danmarks bedste

    Her får du ikke bare nogle af landets bedste burgers, men også de største! Som de sagde, da vi spiste der: “Alt under 400 gram er pålæg, og alt under 200 gram er tapas” Pomfritterne er sprøde og dyppelsen er hjemmelavet. Det kommer ikke bag på mig, at man skal bestille bord i forvejen…

Giv 1-5 stjerner og skriv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *