Burger Shack Aalborg

Aalborgs Bedste Burger 2021

Skal du have den bedste burger i Aalborg? Så skal du blot vende snuden mod Nytorv og Østerågade 18A for her ligger Burger Shack. Den populære burgerbar vandt nemlig Aalborgs Bedste Burger 2021, men derudover også titlen som Nordjyllands bedste (du kan se afstemningen her).

Er du ikke i stemning til at bevæge dig ned på “Shack’en” efter den regionale favorit, kan du dog også få de saftige herligheder bragt til døren med Hungry (klik blot på linket længere ned på siden).

Vant til titler

Burger Shack er ikke uvant med priser. Kæden, der startede i Aarhus tilbage i 2016, blev hurtigt en lokal favorit. Aarhus Stiftidende har gentagne gange kåret dem som byens bedste.

I 2018 kulminerede den popularitet, da loyale følgere stemte dem ind som Danmarks Bedste Burger i vores afstemning, og siden da er det kun vokset for kæden, der har fået flere og flere burgerrestauranter.

Burger Shack Aalborg åbnede i 2017, og aalborgenserne er blevet så glade for Shack-burgeren, at de stemte dem ind som både bedste i Aalborg og Nordjylland i 2021.

Takeaway: Byens bedste bragt til døren

Det er langt fra alle, der ved det, men du kan få byens bedste burger bragt direkte til din dør med Hungry. Så hvis du har tømmermænd og ikke lige har lyst til at bevæge dig ud, så er der en perfekt løsning lige her.

Levering fra 19 kr.

Giv 1-5 stjerner og skriv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Østerågade 18A
Aalborg 9000 DK
Find vej med Google Maps