Afspil video

Oplevelser på Rømø

Den charmerende vadehavsø byder på et væld af oplevelser for hele familien. Mange af disse oplevelser tager udgangspunkt i den fantastiske natur, som omgiver øen.

Vi har samlet en oversigt over de absolut bedste oplevelser, som Rømø har at byde på nedenfor. 

Danmarks største nationalpark 

Udforsk Nationalpark Vadehavet

Oplev den omskiftelige og ret så enestående natur, som udspiller sig i Nationalpark Vadehavet. Denne naturoplevelse er for hele familien – og én som I sent vil glemme. I kan bl.a. komme på en guidet østerstur, sælsafari eller vadehavsvandring.

Læs mere om nationalparken og kommende arrangementer nedenfor. 

©Tandrup Naturfoto ©Nationalpark Vadehavet

©Rømø-Tønder Turistbureau ©Nationalmuseets Kommandørgård

Kom tæt på fortiden

Besøg Nationalmuseets Kommandørgård

Kommandørgården stammer helt tilbage fra midten af 1700-tallet, og gården vidner om en utrolig velstand som kommandørene på de store hvalfangerbåde bragte til Rømø. 

Læs mere om museet, åbningstider og priser nedenfor. 

Aktiviteter for hele familien 

Slip jeres indre barn løs på Sønderstrand

Kom ud i natur, brænd en masse energi af og hav det sjovt samtidigt – På Sønderstrand er der mulighed for at slippe jeres indre barn løs i de forskellige køretøjer, som I kan book gennem Kitesyd. Og det bedste af det hele? Det er simpelthen vinden, som driver køretøjerne, så I kan få masser af fart på. 

Læs mere om de forskellige køretøjer, kurser og aktiviteter, som Kitesyd byder på nedenfor. 

Afspil video

©Visit Rømø & Tønder

Rømøs smukkeste udsigt

Nyd udsigten fra Spidsbjerg

Øens smukkeste udsigt finder I på toppen af Spidsbjerg, Rømøs højeste punkt, i Kirkeby Plantage. Fra den 19 meter høje bakketop har I mod vest en fantastisk udsigt til havet, mod syd kan I se helt til Havneby, færgen og den tyske ø Sild, og slutteligt mod nord får I en skøn udsigt over plantagen – i klart vejr kan I skimte Esbjerg i horisonten. 

Uforglemmelig oplevelse for hele familien

Oplev Rømø Dragefestival

I starten af september hvert år kan I opleve Rømø Dragefestival. Festivalen bliver afholdt på Lakolk Strand, og i år 2022 finder den sted d. 2. – d. 4. september. 

Tag familien under armen og oplev dette spektakulære syn, som udspiller sig på stranden disse dage. Tusindevis af farverige drager pryder himlen over stranden – dragerne findes i alverdens størrelser, former og farver, det er nærmest kun fantasien, som sætter grænserne. 

Afspil video

Udforsk mere af Rømø

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er på Rømø eller et andet sted i Danmark.

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er på Rømø eller et andet sted i Danmark.