Afspil video

Spisesteder på Rømø 2023

Er I til gastronomiske oplevelser, lokale specialiteter eller ønsker I blot af finde øens bedste is? Rømø byder på det hele, så der er i den grad noget for enhver smag. 

Oversigten nedenfor indeholder de bedste smagsoplevelser og spisesteder, som vi mener, at I kan finde på Rømø. 

Fisk & Skaldyr 

Holms Røgeri & Restaurant

På Holms Røgeri & Restaurant kan I gå på opdagelse i et væld af lækre fiskeretter og specialiteter. Med en stor kærlighed til det danske køkken og havet omkring den charmerende ø serverer restauranten skønne fiskeretter til enhver.

Læs mere om røgeriet, restauranten og åbningstider nedenfor. 

©Holms Røgeri & Restaurant

Danmarks bedste ishus 2019

Café Fru Dax

Hos Café Fru Dax finder I ikke kun det bedste ishus på Rømø – men ligefrem Danmarks bedste ishus. Derfor kan vi varmt anbefale jer at lægge vejen forbi Café Fru Dax og prøv deres fantastiske hjemmebagte vafler. 

Hvis den store sult melder sig, så kan Café Fru Dax heldigvis også være behjælpelige med den – faktisk serverer caféen skønne frokostretter i ishusets tilstødende lokaler. Læs mere om Café Fru Dax nedenfor. 

Autentisk café 

Hattesgaard Café Antik & Genbrug

I kan nyde smukke og velsmagende kager hos Hattesgaard Café Antik & Genbrug, hvor omgivelserne oser af autentisk nostalgi. 

Læs mere om menukortet, åbningstider og find adressen nedenfor. 

©Hattesgaard Cafe Antik & Genbrug

©Havneby Kro

Klassisk dansk kro

Havneby Kro

I kan besøge den traditionsrige kro beliggende på den sydlige del af vadehavsøen Rømø. Hos Havneby Kro fejler størrelsen på portionerne intet – og det er helt jeres egen skyld, hvis I går sultne hjem. 

Læs mere om kroen, menukortet og åbningstiderne nedenfor. 

A trip down memory lane 

Café Retro

Hos Café Retro serverer de alt fra fastfood til hjemmelavet mormormad og lækker is. Caféen er indrettet med alt fra 60’erne til 90’erne, og der er sørget for god stemningsmusik fra selv samme årtier. 

Hos Café Retro har de en spillehal for de voksne og et legerum til de mindste – så I kommer bestemt ikke til at kede jer. 

©Café Retro

©Otto & Ani’s Fisk

Fiskebutik & fisketeria 

Otto & Ani's Fisk

Hos Otto & Ani’s Fisk kan I hver dag købe friske fisk, hjemmelavede fiskefrikadeller og hjemmerøgede fisk i deres lækre fiskebutik. Hvis sulten melder sig med det samme, så kan I nyde et skønt fiskemåltid i deres fisketeria, hvor de serverer alt fra pandestegte laks, søtunge, fiskeplatter til fiskefiletter.

Midt på gågaden i Tønder

Café Victoria

Gå gennem gågaden i Tønder og tag på Cafe Victoria og nyd et lækkert måltid og en god omgang brætspil eller slap af med en special øl, en god kop kaffe eller en lækker cocktail. Der retter for enhver smag. 

Har du en sød tand? 

Rømø bolsjeri og cafe

Lav dine egne bolsjer eller slikkepinde på bolsjekogeriet eller nyd deres hjemmelavede Rømø is, bubble waffles og churros.
Rømø iseen er hjemmelavet fra bunden og mælken bliver hentet fra den lokale bonde i Skærbæk. Der findes 32 varianter og de skifter fra dag til dag. Du kan endda få isen med to-go hvis du forkæle dig selv i løbet af dagen.

I hjertet af Ribe, Europas smukkeste lille by

KOLVIG - By Skovmose

Få et lækkert måltid på Restaurant Kolvig som ligger midt inde i den gamle og smukke Ribe og nyd udsigten ud mod Ribe Å og den gamle skibbro. 

Det er en gammel cikoriefabrik som har en masse historie på bagen og er siden blevet renoveret med detaljer for den gamle bygning. Menuen på Kolvieg tager udgangpunkt i det danske samt nordiske køkken med små twists fra det franske køkken.

VINGÅRD – DESTILLERI – BRYGHUS – RESTAURANT

Vester Vedsted Vingård

Vester Vedsted Vingard er et vineri, et mikrobryggeri, et destilleri og en gårdbutik med salg af egne varer.
Om dagen kan du få en lækker frokost og et kaffebord med hjemmebagte kager, hvor der om aftnen bliver kræset for detaljerne med hvide duge og levende lys. 

Opdag mere af Rømø

…og få tips til oplevelser, restauranter m.m. – Uanset om du er på Rømø eller et andet sted i Danmark.

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, restauranter m.m. – Uanset om du er på Rømø eller et andet sted i Danmark.

da_DK