Afspil video

Smagsoplevelser og spisesteder på Rømø

Er I til gastronomiske oplevelser, lokale specialiteter eller ønsker I blot af finde øens bedste is? Rømø byder på det hele, så der er i den grad noget for enhver smag. 

Oversigten nedenfor indeholder de bedste smagsoplevelser og spisesteder, som vi mener, at I kan finde på Rømø. 

Fisk & Skaldyr 

Holms Røgeri & Restaurant

På Holms Røgeri & Restaurant kan I gå på opdagelse i et væld af lækre fiskeretter og specialiteter. Med en stor kærlighed til det danske køkken og havet omkring den charmerende ø serverer restauranten skønne fiskeretter til enhver.

Læs mere om røgeriet, restauranten og åbningstider nedenfor. 

©Holms Røgeri & Restaurant

Danmarks bedste ishus 2019

Café Fru Dax

Hos Café Fru Dax finder I ikke kun det bedste ishus på Rømø – men ligefrem Danmarks bedste ishus. Derfor kan vi varmt anbefale jer at lægge vejen forbi Café Fru Dax og prøv deres fantastiske hjemmebagte vafler. 

Hvis den store sult melder sig, så kan Café Fru Dax heldigvis også være behjælpelige med den – faktisk serverer caféen skønne frokostretter i ishusets tilstødende lokaler. Læs mere om Café Fru Dax nedenfor. 

Autentisk café 

Hattesgaard Café Antik & Genbrug

I kan nyde smukke og velsmagende kager hos Hattesgaard Café Antik & Genbrug, hvor omgivelserne oser af autentisk nostalgi. 

Læs mere om menukortet, åbningstider og find adressen nedenfor. 

©Hattesgaard Cafe Antik & Genbrug

©Havneby Kro

Klassisk dansk kro

Havneby Kro

I kan besøge den traditionsrige kro beliggende på den sydlige del af vadehavsøen Rømø. Hos Havneby Kro fejler størrelsen på portionerne intet – og det er helt jeres egen skyld, hvis I går sultne hjem. 

Læs mere om kroen, menukortet og åbningstiderne nedenfor. 

A trip down memory lane 

Café Retro

Hos Café Retro serverer de alt fra fastfood til hjemmelavet mormormad og lækker is. Caféen er indrettet med alt fra 60’erne til 90’erne, og der er sørget for god stemningsmusik fra selv samme årtier. 

Hos Café Retro har de en spillehal for de voksne og et legerum til de mindste – så I kommer bestemt ikke til at kede jer. 

©Café Retro

©Otto & Ani’s Fisk

Fiskebutik & fisketeria 

Otto & Ani's Fisk

Hos Otto & Ani’s Fisk kan I hver dag købe friske fisk, hjemmelavede fiskefrikadeller og hjemmerøgede fisk i deres lækre fiskebutik. Hvis sulten melder sig med det samme, så kan I nyde et skønt fiskemåltid i deres fisketeria, hvor de serverer alt fra pandestegte laks, søtunge, fiskeplatter til fiskefiletter.

Opdag mere af Rømø

…og få tips til oplevelser, restauranter m.m. – Uanset om du er på Rømø eller et andet sted i Danmark.

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, restauranter m.m. – Uanset om du er på Rømø eller et andet sted i Danmark.