©️ Turist- Og Erhvervsforeningen Langeland

Overnatning på Langeland 2023

Der er stort set ikke nogle overnatningsmuligheder, som Langeland ikke kan tilbyde. Her er både glamping, campingpladser, sommerhus udlejning, hytter, hoteller, kroer og meget mere.

Vi kommer her med nogle tips til overnatningssteder på Langeland.

Hoteloplevelse

Hotel Rudkøbing Skudehavn

Hotellet er, som navnet antyder, placeret lige ved Rudkøbing havn, og her er derfor en dejlig atmosfære og en skøn udsigt.

Det tager kun 10 minutter at gå ind til Rudkøbing centrum fra hotellet, og det er derfor ideelt for dig som ønsker at være tæt på restauranter, shopping og oplevelser i Langelands største by.

©️Hotel Rudkøbing Skudehavn

©️ Skrøbelev Gods

Bo på et gods

Skrøbelev Gods

Skrøbelev Gods blev bygget i 1669 og selvom det er blevet renoveret og nu anses som værende et luksushotel, så er den hyggelige atmosfære og historien bestemt ikke forsvundet. Et ophold netop her er perfekt for det par der ønsker en romantisk getaway.

Danmarks første Glamping camp

Tiki Camp

Tiki Camp var det første sted i Danmark som tog hul på glamping eventyret. Ejerne fortæller at Tiki Camp sætter hygge i fokus og at de ønsker at gæsten her får en god forbindelse til naturen og til sig selv. Tiki Camp er derfor den ideelle overnatningsmulighed til dig, som trænger til at komme ud i naturen, væk fra hverdagen, og falde helt til ro.

©️ Tiki Camp

©️ Færgegårdens Camping Spodsbjerg

Langelands ældste campingplads

Færgegårdens Camping Spodsbjerg

Der har været campister på Færgegårdens Camping Spodsbjerg Campingplads siden 1950 og der er sidenhen blev opført både hytter, ferielejligheder og bed and breakfast på pladsen.

Aktiviteter er der også nok af på pladsen, da du her både har mulighed for at leje cykler, komme på fisketur, spille minigolf, discgolf og meget mere.

Luksuriøst glamping eventyr

Ristinge Glamping

Udover de meget smukke og rummelige glamping telte hos Ristinge Glamping, så har stedet også en fantastisk placering. Du bor nemlig lige ved siden af en sø, hvor du kan fiske eller tage ud at sejle. Du er samtidig også tæt på Ristinge Klint, som er et dejligt naturområde hvor du kan gå ture og nyde roen og den friske kystluft.

Teltene er indrettet i retro stil og indeholder både køleskab, elkedel, kogeplader og selvfølgelig sovepladser. Derfor er Ristinge Glamping perfekt for dig som ønsker at sove i naturen, men samtidig også nyder at tingene er i orden og at du ikke skal tænke på noget praktisk på din ferie. Toilet- og badefaciliteter kan findes på campingpladsen ikke langt derfra.

©️ Ristinge Glamping

©️ Feriepark Langeland Emmerbølle

Campingplads fyldt med muligheder og aktiviteter

Feriepark Langeland Emmerbølle

Hvis du vælger at besøge Feriepark Langeland Emmerbølle, så kan du selv vælge om du ønsker en aktiv eller en afslappet ferie. Campingpladsen har nemlig noget for alle. Den aktive familie kan både vælge cykling, havkajak, kitesurfing, svømning, tennis og meget mere. Der er samtidig både pool, fodboldbaner, minigolf m.m. på pladsen, og der er derfor mange muligheder for store som små.

Hvis du ønsker en mere afslappet getaway, så kan du slappe af på pladsen eller gå en skøn tur ned til vandet som ligger få minutters gang fra Feriepark Langeland Emmerbølle.

Udforsk mere af Langeland

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. 

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er på Langeland eller et andet sted i Danmark. 

da_DK