©️ Turist- Og Erhvervsforeningen Langeland

Spisesteder på Langeland 2023

Langeland har mange spændende spisesteder at byde på, og det er alt fra gourmet restauranter og kulinariske oplevelser til det lokale røgeri og ishus.

Her kommer vi med nogle af vores ideer og tips til spisesteder på Langeland.

Krooplevelse

Restaurant Bagenkop Kro

Restaurant Bagenkop Kro er kendt for deres fiskebuffet. Buffeten serveres hver dag kl 18 og i weekenden er det også muligt at få stegeretter.

I fiskebuffeten kan du eksempelvis få krebsebisque, pandestegte fiskefileter samt varmrøget laks med birkes & krydderi.

©️ Bagenkop Kro

©️ Café Orangeriet

Orangeriet

Café Orangeriet

I Café Orangeriet er råvarernes kvalitet i højsædet og her kan du smage alt fra økologiske kaffe og is til tapas og fiskeanretninger. Du kan i forbindelse med et besøg hos Café Orangeriet køre lidt længere ned af vejen og se Tranekær Slot og slotspark, og derved få to skønne oplevelser i samme omgang.

Oplev stemningen i Tranekær Slots gamle staldbygning

Restaurant Generalen

Restaurant Generalen er beliggende i Tranekær Slots gamle staldbygning, og her serveres dansk/fransk mad med fokus på kvalitet, håndværk og bæredygtighed. Restauranten udbyder både produkter fra velvalgte leverandører og egen produktion, som spegepølse, øl og vin.

Du kan både nyde din middag indenfor i den historiske staldbygning eller udenfor på den skønne terrasse lige nedenfor Tranekær Slot.

©️ Turist- Og Erhvervsforeningen Langeland

© Restaurant KAOS

Kulinarisk madoplevelse

Restaurant KAOS

På Restaurant KAOS tilbydes du en kulinarisk madoplevelse hvor gæsten er i fokus. Restaurantens menukort bliver fornyet hver uge, og her bruges sæsonens råvarer.

Restauranten har et slogan som lyder “Kvalitetstid skaber minder” og ejerne af restauranten bestræber sig derfor på at give deres gæster minder og plads og ro til netop kvalitetstiden. 

Smag frisk fisk og skaldyr på Rudkøbing havn

Rudkøbing Fisk og Røgeri

På Rudkøbing havn kan du finde Rudkøbing Fisk og Røgeri, og her kan du altid få varme røgvarer, makrel, laks og meget mere. De produkter der sælges her kommer direkte fra de lokale fiskekuttere, så det er her du skal hen, hvis du vil smage lækker frisk fisk.

© Rudkøbing Fisk og Røgeri

©️ Vaffelhuset Rudkøbing

Fyn og øernes bedste ishus i 2021

Vaffelhuset Rudkøbing

Du skal uden tvivl tage forbi Vaffelhuset Rudkøbing hvis lækkersulten melder sig. Butikken er nemlig lige blevet kåret til Fyn og øernes bedste ishus i 2021. Her er vaflerne lavet fra bunden og den hjemmelavede guf er lavet på en gammel opskrift som er blevet brugt igennem mange generationer.

Udforsk mere af Langeland

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. 

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er på Langeland eller et andet sted i Danmark. 

da_DK