Overnatning i Hirtshals 2024

Der er masser af forskellige slags overnatningsmuligheder i Hirtshals – hvad end du er til camping i den nordjyske natur, luksuriøse hoteller eller autentiske badehoteller.

Vi har samlet en guide over de mange forskellige muligheder for overnatning i Hirtshals, Tversted og Tornby.

visit hirtshals

Få en uforglemmelig overnatning ved Hirtshals

Sommerhus ved Hirtshals

Lej et sommerhus og oplev Hirtshals, Tversted og Tornby’s betagende kystlinje, som tilbyder charmerende sommerhusområder ved det brusende hav, omfavnet af den imponerende nordjyske natur eller tæt på de livlige småbyer.

Find et sommerhus som passer til jeres behov på øen via knapperne her:

© Munchs Badehotel

Badehotel med udsigt i Tornby

Munchs Badehotel

Det lille familiedrevet hotel beliggende i klitterne ved Tornby Strand byder på en autentisk og stemningsfuld oplevelse  helt ud til Vesterhavet. I bliver inviteret på charmerende nordjysk ferieidyl i naturskønne omgivelser. 

Læs mere om badehotellet, restauranten og overnatningsmulighederne nedenfor. 

Bo i et feriehus

Feriehuse

At bo i feriehuse er en helt særlig oplevelse, hvor der mulighed for at tilbringe kvalitetstid med familien eller gode venner, og for at tage tingene i sit helt eget tempo. Der findes både byhuse inde i Hirtshals, og helårsferiehuse i Tornby, Kjul og Tversted som alle er dejlige ferieperler, der skaber den perfekte ramme for en ferie ved vestkysten.

Læs mere om konceptet, stedet og jeres bookningsmuligheder nedenfor.

©️ Hirtshals Ferieudlejning

©️ Hotel Tannishus

Badehotellet

Hotel Tannishus

Oplev det smukke Hotel Tannishus i Tversted. Her er en afstand til havet på kun 200 m. Her vil man finde aktiviteter for alle aldre og samtidig have muligheden for ren afslapning. Værelserne er godt udstyret, og desuden kan man nyde godt af et måltid i hotellets fremragende restaurant.

Læs mere om Hotel Tannishus, aktiviteter og faciliteter nedenfor. 

Historisk og hyggeligt

Hotel Hirtshals

Hotel Hirtshals har en af byens bedste placeringer, i det det ligger lige midt i hjertet af Hirtshals by, med udsigt over torvet, Den grønne plads, havnen og havet. Til hotellet hører den historiske restaurant Hirtshals Kro, der kan dateres helt tilbage til 1700-tallet. Kroen har opbevaret det oprindelige interiør, og rummer derfor en masse historie og stemning fra tiden som skibsproviantering. En overnatning på Hirtshals Kro er derfor mere end bare en overnatning.

Læs mere om hotellets historie, faciliteter og jeres overnatningsmuligheder nedenfor. 

Bed & Breakfast i Hirtshals

B&B by the Sea

Dejligt overnatningssted med den smukkeste udsigt til havet og fyret. Værelserne har panorama udsigt udover det storslåede Skagerrak, og lige uden for døren møder gæsterne en helt speciel klitformation, der baner vejen op til Hirtshals ikoniske fyrtårn.

Læs mere om konceptet, stedet og jeres bookningsmuligheder nedenfor. 

Privat overnatning

Privat overnatning i Hirtshals, Tornby og Tversted

At bo hos privatudlejere er en skøn form for overnatning, hvor du har mulighed for at bo i en længere periode, et weekendophold eller for en enkelt nat. Bo hos lokalbefolkningen og kom tættere på det lokale liv. De mange privatværelser ligger attraktivt i forhold til de mange skønne attraktioner og seværdigheder i området.

Læs mere om privat overnatning nedenfor. 

© Emmersbækvej 54

Hotel i Hirtshals

Montra Skaga Hotel

Montra Skaga Hotel er et 4-stjernet hotel beliggende nær havnen midt mellem Hirtshals by og den skønne natur der omkranser byen, og er så karakteristik for Vendsyssel og resten af Nordjylland. Der kan du med en overnatning på Montra Skaga Hotet nemt nyde roen og de landlige omgivelser kombineret med et besøg til charmerende Hirtshals by.

Hotellet er Green Key-certificeret og får gode anmeldelser på booking.com.

Opdag mere af Hirtshals

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. 

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. i Hirtshals og omegn.

da_DK

Vind familieferie
i uge 28

Op til 5 pers.
Værdi op til 19.995,-