Afspil video

Overnatning i Hirtshals, Tversted og Tornby

Der er masser af forskellige slags overnatningsmuligheder i Hirtshals – hvad end du er til camping i den nordjyske natur, luksuriøse hoteller eller autentiske badehoteller.

Vi har samlet en guide over de mange forskellige muligheder for overnatning i Hirtshals, Tversted og Tornby.

Hotel i Hirtshals

Montra Skaga Hotel

Overnat i hyggelige og stemmningsfulde omgivelser på Montra Skaga Hotel, som er beliggende i hjertet af Hirtshals. Omgivet af god kvalitet og højt serviceniveau er hotellet det ideelle åndehul, når I er på tur i det nordjyske.

Læs mere om hotellet, faciliteterne og jeres bookningsmuligheder nedenfor. 

Bed & Breakfast i Hirtshals

B&B by the Sea

Hos B&B by the Sea bydes I velkommen med en af Danmarks flotteste udsigter – panoramaudsigten fra værelserne og de store sale giver jer frit udsyn over Skagerrak, hvor der passerer tusindevis af skibe mellem Nordsøen og Kattegat. 

B&B by the Sea inviterer, som navnet indikerer, til overnatning og morgenmad helt ned vandet i Hirtshals, og fungerer som det ideelle udgangspunkt for udflugter rundt til hele Nordjylland. 

Læs mere om konceptet, stedet og jeres bookningsmuligheder nedenfor. 

Ferie i telt eller hytte i Tornby

Tornby Strand Camping

Tornby Strand Camping inviterer på afslappet feriestemning for både store og små – og I kommer ikke til at kede jer, campingpladsen byder på et væld af aktiviteter for hele familien. Hos Tornby Strand Camping kan I overnatte i egen campingvogn, autocamper eller telt, men I har også mulighed for at leje pladsens hyggelige hytter eller rummelige familietelte. 

Læs mere om Tornby Strand Camping og jeres mange muligheder for overnatning på pladsen. 

Campingplads i klitterne

Hirtshals Camping

Hirtshals Camping er en rolig familieplads beliggende helt ud til vandet med kun få minutters gang til både centrum og havnen. Store flotte sandstrande skaber skønne bademuligheder for hele familien – så I kan trygt kaste jer ud i bølgen blå. 

Læs mere om campingpladsen, aktiviteter og faciliteter nedenfor. 

Historisk og hyggeligt

Hotel Hirtshals

Det historiske hotel kan dateres helt tilbage til 1769, hvor stedet hed Hirtshals Kro og fungerede som skibsproviantering. I kan på jeres besøg stadig opleve den gamle kro, da det oprindelige interiør er blevet bevaret i bygningen, som den dag i dag er fredet – en overnatning på Hotel Hirtshals er derfor meget mere en blot en overnatning. 

Læs mere om hotellets historie, faciliteter og jeres overnatningsmuligheder nedenfor. 

Camping for hele familien

Aabo Camping

Campingpladsen er beliggende tæt på Tversted Strand, og pladsen byder på et væld af aktiviteter for hele familien – herunder et 1200 kvm stort vandland, hvor både store og små kan slippe deres indre vandhund løs. 

Aabo Camping inviterer til afslapning på højt niveau i deres helt nye luksuriøse campinghytter, som indeholder alt, hvad hjertet begærer. 

Læs mere om campingpladsen, vandlandet og luksushytterne nedenfor. 

Badehotel med udsigt i Tornby

Munchs Badehotel

Det lille familiedrevet hotel beliggende i klitterne ved Tornby Strand byder på en autentisk og stemningsfuld oplevelse  helt ud til Vesterhavet. I bliver inviteret på charmerende nordjysk ferieidyl i naturskønne omgivelser. 

Læs mere om badehotellet, restauranten og overnatningsmulighederne nedenfor. 

Flere valgmuligheder?

Anden overnatning

Er der ingen af ovenstående steder, der helt passer til dine ønsker? Så overvej også disse steder:

Opdag mere af Hirtshals

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er i Hirtshals eller et andet sted i Danmark.

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. i Hirtshals og omegn.