Poul Eeg Camping

Danmarks Bedste Campingplads 2022

Hvert år kårer OpdagDanmark landets bedste campingpladser, og i 2022 gik titlen til Danmarks nordligste campingplads, Poul Eeg Camping i Skagen.

Vi tog efterfølgende forbi med diplomer – og for at finde ud af, hvordan så mange valgte at stemme netop på denne plads.

4 ting bliver fremhævet:

1. En fremragende placering

campingpladsen set ovenfra med drone

Det første, der bliver fremhævet af ejer Michael Isaksen og hos gæster er den fremragende placering.

Poul Eeg Camping ligger helt ideelt placeret. Til den ene side har du Grenen og skønne naturoplevelser, og til den anden side har du Skagens byliv med skønne kulturelle oplevelser.

…og det hele er i en afstand, så du kan gå eller cykle til det hele. Poul Eeg er bare en glimrende base til at opleve Skagen.

2. Natur og ro

Poul Eeg Camping er med 410 enheder en ganske stor campingplads. Og sammenligner du med mange andre i samme størrelse, så har de vandlande, minigolf og mange faciliteter osv.

Det er dog ikke tilfældet på Poul Eeg. Her er et område med legeplads, hoppepude, boldbane og aktivitetsrum, men ikke stor swimmingpool osv. Det er dog heller ikke noget, gæsterne på Poul Eeg savner. Her bliver det værdsat, at der er ro og skøn natur.

3. Et væld af oplevelser

luftfoto af grenen

I forlængelse af de to andre punkter fremhæves det, at du har så mange oplevelser tilgængelige i Skagen.

Grenen, Danmarks nordligste punkt, hvor to have mødes, er i sig selv en unik oplevelse, du skal opleve. Men udover at stå med dine ben i to have, kan du også gå de 4 ruter på Grenensporet. Poul Eeg ligger lige på den røde rute. Her kommer du også forbi Det Grå Fyr og Skagen Odde Naturcenter, der begge er besøg værd.

Samtidig er der kun 1,9 km til Skagen Nordstrand og 1,1 km til Skagen Sønderstrand – så kan du selv vælge om du vil bade i Skagerrak eller Kattegat.

…og så er vi slet ikke nået til alle de skønne oplevelser i Skagen by. Oplev Skagensmalerne på Skagen Museum, Anchers Hus, Vippefyret, livet og fiskerestauranterne på havnen samt et besøg på Skagen Kystmuseum.

Udflugter til Råbjerg Mile og Den Tilsandede Kirke er også sikre hits. Begge steder kan kombineres med vandreruterne i Skagen Klitplantage.

4. Personlighed og nærvær

Selvom Poul Eeg er en stor campingplads, så er her et fællesskab centreret omkring en familiedrevet forretning. Michael og Heidi  driver nemlig pladsen sammen med børn, en onkel og bedsteforældre. Og så gør de en dyd ud af den personlige betjening. Derfor er det heller ikke muligt at booke online. I stedet ringer man eller sender en mail.

Det betyder, at gæsterne her har et forhold til ejerne og det er godt, når man fx. skal bruge folks opbakning til at vinde en afstemning som Danmarks Bedste Campingplads.

Overnatning og pladsoversigt

På Poul Eeg Camping råder de over 11 hytter, udlejningsvogne og over 400 pladser, hvor du kan komme med din egen campingvogn og telt. Klik på kortet for at se inddeling, faciliteter m.m.

pladskort
(Klik for at forstørre)

Åbningstider

Poul Eeg Camping er generelt åben fra april til september.

I 2022 er der fx. åbent fra 28. april til 18. september.

Priser og booking

Poul Eeg Camping er på ingen måder nogen dyr campingplads. Du kan se deres priser her.

Og skulle du ønske at booke hos Danmarks Bedste Campingplads, kan du gøre det her:

…og hvis du bare gerne vil læse mere om Poul Eeg, kan du gøre det her:

Giv 1-5 stjerner og skriv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bøjlevejen 21
Skagen 9990 DK
Find vej med Google Maps