Kystmuseet Skagen

Kystmuseet i Skagen er et kombineret frilands-og udstillingsmuseum med genopførte huse fra tre perioder i Skagens historie: Den sorte periode (indtil ca. 1875), den gule periode (ca. 1875-1907) og den røde periode (efter 1907). Her kan du se, hvordan den rige og fattige fisker levede under vidt forskellige kår. I museets hovedbygning er der forskellige specialudstillinger om fiskeri, redningsvæsen og søfart. Udstillingerne giver en god introduktion til Skagens spændende historie og til det ofte dramatiske liv ved kysten. Året rundt tilbyder Kystmuseet forskellige omvisninger, spændende foredrag, koncerter samt sjove aktiviteter for børn særligt i skoleferierne. Velkommen til en spændende tidsrejse i Skagens historie.

Highligts på museet i Skagen 2022

  • Coming soon…

Herudover tilbyder Nordjyllands Kystmuseum i Skagen en bred vifte af forskellige temarundvisninger, udstillinger samt hyggelige aktiviteter for børn i løbet af sommerferien. Børnene kan også lege Historiedetektiver og løse forskellige opgaver på Kystmuseet, hvorefter de får et diplom på at de nu er bestået som Historiedetektiv.

Én billet - 4 muséer

Det er ikke alle, der ved det, men Kystmuseet Skagen er en del af Nordjyllands Kystmuseum, hvilket betyder, at din billet gælder til hele 4 museer! Når du har købt din billet, har du efterfølgende en hel uge, hvor billetten gælder til alle 4 museer:

Giv 1-5 stjerner og skriv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

P. K. Nielsens Vej 10
Skagen 9990 DK
Find vej med Google Maps