Bedste overnatning i Skagen 2024

Hvis man skal en tur til Skagen og opleve de mange spændende seværdigheder, så gør det tingene en smule mere belejligt, hvis man har et sted at overnatte. Skagen har nogle af de hyggeligste og bemærkelsesværdige hoteller i hele Danmark – så der skal nok være mulighed for at finde et sted at overnatte, som falder i god jord ved de fleste.

Vi har samlet en guide over de overnatningsmuligheder, som både giver et indblik i den klassiske idyl, der er kendetegnede for Skagen, samt danner behagelige rammer om nattesøvnen og giver anledning til afslapning.

Få en mindeværdig overnatning i Skagen

Lej et sommerhus i Skagen

Skagens unikke landskab er hjem for maleriske sommerhusområder, enten beliggende ved det azurblå hav, indhyllet i den storslåede nordjyske natur eller i nærheden af byens hyggelige atmosfære.

Find det ideelle sommerhus for jeres besøg i området ved at anvende knapperne her:

Poul Eeg Camping

Danmarks Bedste Campingplads 2022

Hvert år kårer OpdagDanmark Danmarks Bedste Campingplads. I 2022 gik titlen til Danmarks nordligste plads – Poul Eeg Camping i Skagen.

Læs mere om pladsen og hvorfor så mange valgte at stemme på Poul Eeg.

Afspil video om skagen strand feriecenter

Green Key-certificeret overnatning

Skagen Strand Feriecenter

Hvis bæredygtighed er en motivation for, hvor du skal overnatte i Skagen, så er det værd at gå efter Green Key-certificerede steder – og her finder du Skagen Strand Feriecenter. Stedet er en glimrende base for oplevelser i Skagen, og udover egen restaurant finder du også et væld af aktivitetsmuligheder for ferie med og uden børn.

Den autentiske oplevelse

Hjorths Badehotel

Drømmer du om at holde ferie og genoplade batterierne på samme måde, som de gør i TV 2’s Badehotellet, så er Hjorths Badehotel et rigtig godt sted.

Du indlogeres i nyrenoverede, lyse værelser, indrettet med sans for det oprindelige, hvorfra du kan nyde udsigten til klitlandskabet og lade en frisk havvind lufte sengetøjet. Her er virkelig rart at være!

Afspil video

5-stjernet badehotel

Ruths Hotel

Ruth Hotel kræver næppe nogen introduktion. Det ikoniske badehotel med gourmet restaurant, brasserie og wellness er en perle i Gl. Skagen. Se blot videoen.

Overnatning med historie

Brøndums Hotel

Brøndums Hotel i Skagen er det ideelle sted at overnatte, hvis I ønsker at opleve det livlige Skagen samtidig med, at I finder ro og fred midt i den gamle bydel, Østerby. Med kun 600 meter til Skagen centrum og 500 meter til en af Danmarks bedste badestrande har Brøndums Hotel nok en af byens bedste beliggenheder.

Afspil video om brøndums hotel

©Skagen Harbour Hotel

Moderne hotel i traditionelle Skagen 

Skagen Harbour Hotel

Skagen Harbour Hotel er en mere moderne overnatningsmulighed, men I kommer bestemt ikke til at gå på kompromis med den idyl, som er kendetegnede for Skagen. På Skagen Harbour Hotel får I både en stemningsfulde og afslappende overnatning midt i centrum af Skagen og det pulserende liv, som er at finde i byen over sommeren. 

Og så får de virkelig gode ratings på nettet – fx. 8.9 på booking.com

Bedst anmeldte ferielejligheder

Toftegården Guest House

Hvorfor vælge Toftegården? Centralt. Stille og roligt. Stor dejlig indergård. 3 boligtyper. Enkel selvbetjening. Skøne senge

Billig overnatning i Skagen

Skagenbnb

Vil du gerne bo så centralt og billigt så muligt? Så er Skagenbnb måske noget for dig. De får virkelig gode ratings på nettet – fx. 8.6 på booking.com – og så er prisen bare god og billig, særligt for beliggenheden.

3-stjernet badehotel

Hotel Strandly

Tæt nede ved havnen og få hundrede meter fra Skagen nok bedste badestrand, Sønderstrand, ligger skønne Hotel Lærkely. Badehotellet fik i 2024 en flot 2. plads i Danmarks Bedste Badehoteller.

Badehotel i Aalbæk syd for Skagen

Aalbæk Badehotel

En god score på 7,8 hos booking.com og gode anmeldelser som denne:

Meget flot badehotel. 1000 m til strand. God beliggenhed God parkering. God morgenmad.

4-stjernet hotel

Color Hotel Skagen

Ønsker du et Skagen-hotel, der tilbyder lækre faciliteter, som pool, spabad, sauna, restaurant, café og bar, så skal du kigge mod Color Hotel Skagen. Stedet har både værelser og ferielejligheder.

Udforsk mere af Skagen

…og få tips til steder at besøge uanset, hvor du befinder dig i Danmark

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er i Skagen eller et andet sted i Danmark.

da_DK

Download vores gratis app

…og se hvad du kan opleve i nærheden af dig lige nu + meget mere…