Afspil video

Overnatning i Skagen 2023

Hvis man skal en tur til Skagen og opleve de mange spændende seværdigheder, så gør det tingene en smule mere belejligt, hvis man har et sted at overnatte. Skagen har nogle af de hyggeligste og bemærkelsesværdige hoteller i hele Danmark – så der skal nok være mulighed for at finde et sted at overnatte, som falder i god jord ved de fleste.

Vi har samlet en guide over de overnatningsmuligheder, som både giver et indblik i den klassiske idyl, der er kendetegnede for Skagen, samt danner behagelige rammer om nattesøvnen og giver anledning til afslapning.

Poul Eeg Camping

Danmarks Bedste Campingplads 2022

Hvert år kårer OpdagDanmark Danmarks Bedste Campingplads. I 2022 gik titlen til Danmarks nordligste plads – Poul Eeg Camping i Skagen.

Læs mere om pladsen og hvorfor så mange valgte at stemme på Poul Eeg.

Green Key-certificeret overnatning

Skagen Strand Feriecenter

Hvis bæredygtighed er en motivation for, hvor du skal overnatte i Skagen, så er det værd at gå efter Green Key-certificerede steder – og her finder du Skagen Strand Feriecenter. Stedet er en glimrende base for oplevelser i Skagen, og udover egen restaurant finder du også et væld af aktivitetsmuligheder for ferie med og uden børn.

Den autentiske oplevelse

Bo lokalt med AirBnB

Med AirBnB har I mulighed for at bo som de lokale – uanset hvor du rejser hen. Den autentiske oplevelse giver jer det fulde indtryk af idylliske Skagen, og en ferie som I sent vil glemme. 

Se hvilke spændende muligheder I har for at overnatte i Skagen med AirBnB nedenfor.

Badehotel i topklasse

Ruths Hotel

Ruth Hotel er en god mulighed for at overnatte midt i den fantastisk idyl i Skagen, når det er bedst. Hvis I vil sikre jer et afslappende og samtidig stemningsfuldt besøg i Skagen –  så er det luksuriøse badehotel værd at tage med i overvejelserne.

Læs mere om hotellet, restauranten og jeres overnatningsmuligheder nedenfor. 

Danmarks Bedste Badehoteller 

Brøndums Hotel

Brøndums Hotel i Skagen er det ideelle sted at overnatte, hvis I ønsker at opleve det livlige Skagen samtidig med, at I finder ro og fred midt i den gamle bydel, Østerby. Med kun 600 meter til Skagen centrum og 500 meter til en af Danmarks bedste badestrande har Brøndums Hotel nok en af byens bedste beliggenheder. 

Vi har samlet en guide over de bedste badehoteller i Danmark – skab et overblik på knappen nedenfor. 

Grønne og Bæredygtige Hoteller i Nordjylland

Green Key hoteller i Skagen

Hvis I ønsker, at bæredygtighed skal indgå i jeres kommende ferie, så er det en god ide at finde danske hoteller, som har en Green Key certifikation – denne internationale certificering er til de overnatningsteder, som tænker bæredygtighed og grøn udvikling ind i deres tilbud. 

Få en guide over alle Green Key hoteller i Skagen og resten af Nordjylland. 

©Skagen Harbour Hotel

Moderne hotel i traditionelle Skagen 

Skagen Harbour Hotel

Skagen Harbour Hotel er en mere moderne overnatningsmulighed, men I kommer bestemt ikke til at gå på kompromis med den idyl, som er kendetegnede for Skagen. På Skagen Harbour Hotel får I både en stemningsfulde og afslappende overnatning midt i centrum af Skagen og det pulserende liv, som er at finde i byen over sommeren. 

Læs mere om hotellet og jeres overnatningsmuligheder nedenfor. 

Udforsk mere af Skagen

…og få tips til steder at besøge uanset, hvor du befinder dig i Danmark

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er i Skagen eller et andet sted i Danmark.

da_DK