Hjorths Badehotel

Historisk badehotel i Skagen

Med Vesterhavet som nabo til den ene side og Danmarks svar på Sahara, Råbjerg Mile til den anden side, ligger Hjorths Badehotel uforstyrret i den natur, der med sit særlige lys har trukket billedemalere til Skagen i århundreder.

Siden 1890, hvor badehotellet blev opført som en af de første badepensioner, har kunstnere som godtfolk også rejst for at nyde roen og genoplade batterierne på denne lille perle af et hotel i Kandestederne. Og sjovt nok var det også her, hvor Hanna Lundblad og Stig Thorsboe i 2012 blev inspireret til TV 2’s hitserie Badehotellet. De første manuskripter blev sådan set skrevet i et sommerhus lige overfor Hjorths.

Lyse værelser

Drømmer du om at holde ferie og genoplade batterierne på samme måde, som de gør i TV 2’s Badehotellet, så er Hjorths Badehotel et rigtig godt sted.

Du indlogeres i nyrenoverede, lyse værelser, indrettet med sans for det oprindelige, hvorfra du kan nyde udsigten til klitlandskabet og lade en frisk havvind lufte sengetøjet. Her er virkelig rart at være!

Uhøjtidelig, dansk restaurant

mikael valentin

Hjorths blev i 2018 overtaget af Mikael Valentin, der tidligere har været indehaver af Restaurant RUSK i Aalborg.

Han har ført køkkenet på Kandebakkevej tilbage til klassisk dansk mad med fokus på lokale, sæsonbetonede og ikke mindst hjemmelavede retter, der oser af kvalitet, uden at det bliver prætentiøst.

Det betyder, at du på menukortet finder danske klassiskere, som smørrebrød til frokost, stjerneskud, æggekage, mormorsalat m.m.

Alt i alt kan både restaurant og hotel anbefales til et ophold  i Skagen, uanset om det blot drejer sig om en lille frokost eller et længerevarende ophold med overnatninger på badehotellet.

Du kan læse mere på hjemmesiden:

Giv 1-5 stjerner og skriv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kandebakkevej 17
Skagen 9990 DK
Find vej med Google Maps