Afspil video

Spisesteder i Skagen 2023

Som en populær feriedestination byder Skagen selvfølgelig på en lang række af lækre restauranter, som gastronomisk kan konkurrere med nogle af landets bedste. Feriebyen får smagsløgene aktiveret i den mest positive forstand.

Vi har samlet en  guide med nogle af de steder, hvor maden er velsmagende, og rammerne indbyder til en hyggelig middag eller frokost.

Den Danske Spiseguide 2020

De bedste restauranter i Skagen

Den Danske Spiseguide er en anerkendt guide, der siden 1978 har anmeldt restauranter, som serverer mad udover det sædvanlige i forskellige prisklasser. Madanmelder Bent Christensen står bag spiseguiden, som indeholder over 250 forskellige restauranter i hele landet. 

Se guiden over de bedste restauranter i Skagen og resten af Nordjylland. 

©Skagen Fiskerestaurant

Fiskerestaurant på bedste vis 

Skagen Fiskerestaurant

Ved havnen i byen på toppen af Danmark ligger Skagen Fiskerestaurant i et af de ikoniske fiskepakhuse, og her har restauranten ligget de sidste 50 år. 

Restauranten byder på frisk fisk og skaldyr, som nærmest er hevet op af vandet foran restauranten samme morgen – mere frisk bliver det altså ikke. Så hvis I er til et skønt måltid med fisk i smukke omgivelser, så er det nærmeste et must at lægge vejen forbi Skagen Fiskerestaurant næste gang, at I besøger feriebyen.  

Nordjyllands 3. Bedste Burger 2019

Café Knuths

Café Knuths er skandinavisk hygge blandet med en passende mængde amerikansk charme. På Café Knuth kan I få et solidt måltid mad, men også mulighed for en god kop kaffe eller en tår øl, hvis trangen hertil skulle opstå i dagens løb. Caféen kom på en tredje plads i afstemning om Nordjyllands Bedste Burger 2019. 

Læs mere om afstemningen nedenfor – og se, hvilke steder som ligger i top tre i år. 

Gastronomisk oplevelse i Skagen 

Ruths Hotel

Det historiske badehotel ligger i første parket ned til vandet i det idylliske Gl. Skagen. Ruths Hotel serverer eksklusive gastronomiske oplevelser i deres to restauranter. 

I Ruth’s Gourmet bliver der taget udgangspunkt i friske nordjyske råvare , og er en madoplevelse, som I sent vil glemme. I Ruth’s Brasserie kommer I en smuttur i det franske køkken, og man kan under et besøg i restauranten næsten fornemme de varmere himmelstrøg. 

Fantastisk madoplevelse i historiske omgivelser 

Brøndums Hotel

Det charmerende Brøndums Hotel er en traditionel spiseoplevelse i Skagen. For udover de historiske omgivelser og den idylliske atmosfære, så skyldes hotellet store populæritet deres fantastiske køkken – som både er optaget i Den Danske Spiseguide og White Guide. 

Tag en tur forbi Brøndums Hotel, hvis I ønsker en madoplevelse af de helt store. 

©Enjoynordjylland

Nordjyllands 3. Bedste Ishus 2019

Ishjørnet ved Ole Beierholm Madsen

Hvis is-sulten melder sig på jeres besøg, så kan vi klart anbefale, at I lægger vejen forbi Ishjørnet. Her kan I vælge mellem soft-ice, kugle is og hjemmebagte vafler. I 2019 hev Ishjørnet 3. pladsen hjem i afstemningen om Nordjyllands Bedste Ishus. 

Læs mere om vores afstemning nedenfor – Og find ud af, hvilke ishuse som ligger i top tre i år. 

Udforsk mere af Skagen

…og få tips til steder at besøge uanset, hvor du befinder dig i Danmark

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, restauranter m.m. i nærheden af jer lige nu.

da_DK