Tannisby Camping

Danmarks Bedste Lille Campingplads 2022

Hvert år kårer OpdagDanmark landets bedste campingpladser, og i 2022 gik titlen som “Danmarks Bedste Lille Campingplads” til Tannisby Camping i Tversted.

Vi tog efterfølgende forbi med diplom – og for at finde ud af, hvordan så mange valgte at stemme netop på denne plads.

Gæstfrihed og hygge

Man skal ikke snakke med ejer Kasper Wæhrens ret længe, før man oplever lokalpatriotismen – Kasper er opvokset i Tversted og har en masse idéer og ønsker for at udvikle byen.

Derfor er alle, lokale som turister velkomne på den lille campingplads, hvor der jævnligt er arrangementer – koncerter, fællesspisninger, fredagsbarer og biografaftener…

Det er med til at skabe liv for både fastliggere og gæster, hvilket er med til at give Kasper den opbakning, der er god at have, når folk kan stemme på en i en afstemning om at blive Danmarks bedste lille campingplads.

Plads til alle

Tannisby Camping er også populær hos børn og firbenede. Kasper har selv en god hjælper i hunden Emosh, der hitter hos gæsternes børn.

…og selvom campingpladsen er lille, er der et stort legeland, så ungerne aldrig skal kede sig…

Tversted Gin

Da vi ankommer hos Tannisby Camping og går ind i receptionen, morer vi os lidt over, at der står gin i receptionen. Er det mon en halv bar? Dog ikke, men det skyldes simpelthen, at han får lavet særlige Tversted Gins kun til campingpladsen.

(artiklen fortsætter under billedet)

Vi er så heldige at få lidt smagsprøver og særligt den med mango hitter stort. Lidt tonic oven i og så har man en skøn sommer-G&T. Samtidig er prisen på 199,- pr. flaske (i skrivende stund) et fund til prisen! Det kan varmt anbefales at kigge forbi og købe en flaske eller to, hvis du er i Tversted.

Plads til luksus

mobilehome

Hos Tannisby Camping har Kasper gjort det nemmere at vælge komfort og bekvemmelighed, hvis man ikke har lyst til at komme med egen vogn eller telt.

I 2018 fik han nemlig som den første i Danmark installeret mobilehomes på pladsen. Det betyder, at du kan nyde campinglivets glæder, men stadig nyde moderne bekvemmeligheder som køkken, bad og toilet.

Med mobilehomes får du 36 kvadratmeter, delt i to med eget køkken, badeværelse, stue og soveværelse

Priser og booking

Har du lyst til at opleve Tversted og bo på Danmarks Bedste Lille Campingplads 2022, kan du læse mere på Tannisby Campings hjemmeside:

1 anmeldelse

  1. Danmarks bedste lille Campingplads

    “Danmarks bedste lille Campingplads” – Simple as that 😉

Giv 1-5 stjerner og skriv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tannisbugtvej 86
Bindslev 9881 DK
Find vej med Google Maps