Overnatning i Blokhus 2024 🏠

På jagt efter overnatning i Blokhus? Led ikke længere!

Blokhus tilbyder mere end bare sommerhuse og camping – men også mulighed for at overnatte i et havehotel midt i en berømt prydhave, Europas bedste forlystelsespark eller et luksuriøst badehotel. Mulighederne er mange!

Find overnatningsformen der passer lige til dit ophold med forslagene herunder 👇

Overnatning med børn i Blokhus

Bo på Hotel Fårup

Hotel Fårup, der ligger inde i Fårup Sommerland, Europas Bedste Forlystelsespark 2022, tilbyder en unik overnatningsoplevelse for hele familien.

Omringet af frodig natur og spændende forlystelser, garanterer hotellet en uforglemmelig ferie med komfortable værelser, førsteklasses service og direkte adgang til parkens eventyr.

Afspil video om hotel fårup

Den autentiske overnatning

Overnat i Anna Justs Havehotel

Anna Just er kendt vidt og bredt for hendes paradislignende have, men vidste du at du kan overnatte i den?? Det kan du i Anna Justs Havehotel 😍

Overnatning i den nordjyske natur 

Tag i sommerhus i Blokhus

Feriebyen Blokhus er selvfølgelig fyldt med skønne sommerhusområder, som enten er beliggende ned til Vesterhavet, midt i den skønne nordjyske natur eller tæt på byen –  så hvis I skal overnatte i området, kan I med fordel overveje at leje et sommerhus gennem Sol & Strand.

Find et sommerhus som passer til jeres behov i eller omkring Blokhus via knappen her:

©Nils Nedel

©Strandhotellet Blokhus

Danmarks Bedste Badehoteller

Strandhotellet

Hvert år kårer OpdagDanmark landets bedste badehoteller, og som oftest er Strandhotellet i Blokhus med i toppen. Du kan roligt booke en overnatning her, eller finde inspiration til badehoteller i nærheden af Blokhus, der også er blandt landets bedste.

Danmarks Bedste Badehotel 2023

Hotel Nor

Hvert år kårer OpdagDanmark landets bedste badehoteller og i 2023-udgaven løb Hotel Nor med titlen.

© Hotel Nor

 ©Blokhus Feriecenter

Overnatning for hele familien 

Blokhus Feriecenter

Med sand, vand og klitter liggende parat lige udenfor døren, skaber Blokhus Feriecenter de perfekte ramme for en skøn ferie i Nordjylland. Feriecenteret byder på en fuldt udstyret ferielejlighed med lille balkon eller terrasse. 

I får adgang til et stort subtropisk badeland med rutshebane, motionsbassin, spa-pool, sauna, solarium og badecafé – Så I kommer bestemt ikke til at kede jer.

Overnatning i den nordjyske natur

Blokhus Natur Camping

Overnat midt i den nordjyske natur, og oplev det vilde og enkle liv i naturen – uden at undvære hverdagens bekvemmeligheder og luksus.

Campingpladsen ligger sæt på stranden, klitplantagen og det pulserende liv, som kendetegner feriebyen Blokhus i højsæsonerne.

Læs mere om campingpladsen, faciliter og jeres overnatningsmuligheder nedenfor. 

©Blokhus Natur Camping

Overnatning tæt på strand

Sommerhus

Dette 170 m² store feriehus i Saltum, tæt på strand og Faarup Sommerland, tilbyder 4 soveværelser, privat indendørs pool, terrasse, og et fuldt udstyret køkken.

Perfekt for familier eller grupper, der ønsker en afslappende ferie med både strand- og underholdningsmuligheder inden for rækkevidde. Faciliteter inkluderer gratis Wi-Fi og parkering.

Overnatning i den nordjyske natur

Feriehus

Dette feriehus i Blokhus, ligger kun 200 m fra Saltum Strand og 300 m fra Blokhus Strand. Huset har 3 soveværelser, en stue med tv, et køkken udstyret med opvaskemaskine og mikrobølgeovn, samt 2 badeværelser.

Faarup Sommerland er 7,4 km væk, og Aalborg Lufthavn ligger 28 km fra ejendommen, hvilket gør det til et ideelt sted for familieferier med nem adgang til strand og lokale attraktioner.

Overnat ved et skønt Havehotel

Anne Just's Havehotel

Anne Just’s Havehotel i Blokhus tilbyder en unik oplevelse midt i Have i Hune, tæt på stranden. Med individuelt indrettede værelser, nogle med tekøkken og haveudsigt, tilbyder dette pensionat en charmerende og rolig atmosfære.

Der er mulighed for at benytte den farverige have, brug af et fælles køkken, og en butik med planter og kunst.

Opdag mere af Blokhus

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er i Blokhus eller et andet sted i Danmark.

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. i nærheden af dig lige nu.

da_DK

Vind familieferie
i uge 28

Op til 5 pers.
Værdi op til 19.995,-