Afspil video

Overnatning i Blokhus 2022

Som en klassisk ferieby i det nordjyske er sommerhuse og campingpladser selvfølgelig obligatoriske valg for mange, men Blokhus byder også på mere luksuriøse overnatningsmuligheder.

Vi har samlet en guide over de steder, som vi mener gode valg for en overnatning i Blokhus.

Overnatning i den nordjyske natur 

Tag i sommerhus

Feriebyen Blokhus er selvfølgelig fyldt med skønne sommerhusområder, som enten er beliggende ned til Vesterhavet, midt i den skønne nordjyske natur eller tæt på byen –  så hvis I skal overnatte i området, kan I med fordel overveje at leje et sommerhus gennem Sol & Strand.

Find et sommerhus som passer til jeres behov i eller omkring Løkken nedenfor. 

©Nils Nedel

©Strandhotellet Blokhus

Danmarks Bedste Badehoteller

Overnat på Strandhotellet

Hvert år kårer OpdagDanmark landets bedste badehoteller, og hvert år er Strandhotellet i Blokhus med i toppen. Du kan roligt booke en overnatning her, eller finde inspiration til badehoteller i nærheden af Blokhus, der også er blandt landets bedste.

Den autentiske overnatning

Bo som de lokale med AirBnB

Med AirBnB har I mulighed for at bo som de lokale – uanset hvor du rejser hen. Den autentiske oplevelse giver jer det fulde indtryk af fantastiske Blokhus, og en ferie som I sent vil glemme. 

Se, hvilke spændende muligheder du har for overnatning i Blokhus med AirBnB nedenfor.

 ©Blokhus Feriecenter

Overnatning for hele familien 

Blokhus Feriecenter

Med sand, vand og klitter liggende parat lige udenfor døren, skaber Blokhus Feriecenter de perfekte ramme for en skøn ferie i Nordjylland. Feriecenteret byder på en fuldt udstyret ferielejlighed med lille balkon eller terrasse. 

I får adgang til et stort subtropisk badeland med rutshebane, motionsbassin, spa-pool, sauna, solarium og badecafé – Så I kommer bestemt ikke til at kede jer.

Overnatning i den nordjyske natur

Blokhus Natur Camping

Overnat midt i den nordjyske natur, og oplev det vilde og enkle liv i naturen – uden at undvære hverdagens bekvemmeligheder og luksus. Campingpladsen ligger sæt på stranden, klitplantagen og det pulserende liv, som kendetegner feriebyen Blokhus i højsæsonerne. 

Læs mere om campingpladsen, faciliter og jeres overnatningsmuligheder nedenfor. 

©Blokhus Natur Camping

Opdag mere af Blokhus

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er i Blokhus eller et andet sted i Danmark.

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. i nærheden af dig lige nu.