Overnatning i Løkken 2024

Som en klassisk ferieby i det nordjyske er sommerhuse og campingpladser selvfølgelig obligatoriske valg for mange, men Løkken byder også på mere luksuriøse overnatningsmuligheder.

Vi har samlet en guide over de steder, som vi mener gode valg for et ophold i Løkken.

Overnatning med børn i Blokhus

Bo på Hotel Fårup

Hotel Fårup, der ligger inde i Fårup Sommerland, Europas Bedste Forlystelsespark 2022, tilbyder en unik overnatningsoplevelse for hele familien.

Omringet af frodig natur og spændende forlystelser, garanterer hotellet en uforglemmelig ferie med komfortable værelser, førsteklasses service og direkte adgang til parkens eventyr.

Afspil video om hotel fårup

@elliottmatthews

Bo midt i den nordjyske natur 

Tag i sommerhus

Feriebyen Løkken er selvfølgelig fyldt med skønne sommerhusområder, som enten er beliggende ned til Vesterhavet, midt i den skønne nordjyske natur eller tæt på byen –  så hvis I skal overnatte i området, kan I med fordel overveje at leje et sommerhus gennem Sol & Strand.

Find et sommerhus som passer til jeres behov i eller omkring Løkken nedenfor. 

Overnat i smukke og afslappende omgivelser

Hotel Løkken Strand

Det hele er nyt og lækkert, og placeringen er central i Løkken. Søger I et skønt hotel i Løkken, så er Hotel Løkken Strand det oplagte valg. 

Læs mere om hotellet, priser og jeres overnatningsmuligheder nedenfor. 

©Kallehavegaard Badehotel

Kallehavegaard Badehotel

Overnat på det charmerende Kallehavegaard Badehotel I Løkken. Badehotellet er beliggende i gåafstand til både centrum og stranden – Så I har derfor alt, hvad Løkken byder på indenfor rækkevide. 

Badehotellet hev en 8. plads hjem i vores afstemning om Danmarks Bedste Badehotel 2021 og så scorer stedet uhørte 8,9 i gæstetilfredshed på booking.com!

Nordjyllands Bedste Campingplads 2019

Løkken Klit Camping & Hytteby

Tag på camping hos Løkken Klit Camping & Hytteby, hvor der venter jer et væld af aktiviteter til både store og små. Campingpladsen vandt vores afstemning om Nordjyllands Bedste Campingplads 2019, hvilket vi faktisk godt kan forstå. Pladsen har lækre faciliteter, spændende aktiviter og ligger tæt på feriebyen Løkken. 

Hvad end I er til telt, hytter eller campingvogn, så er Løkken Klit Camping & Hytteby det oplagte sted til en campingferie for hele familien i Løkken. 

©Løkken Klit Camping og Hytteby

Danmarks Bedste Badehotel 2018 

Løkken Badehotel

Midt i Løkken by finder I Løkken Badehotel, hvor stemningfulde omgivelser og god service danner rammerne for jeres ophold. Badehotellet sikre ro og afslapning samtidigt med, at I befinder jeg midt inde i Løkken, som blomstrer af liv over sommeren. 

Løkken Badehotel vandt i 2018 titel som Danmarks Bedste Badehotel – Læs mere om vores afstemningen nedenfor. 

Udforsk mere af Løkken

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er i Løkken eller et andet sted i Danmark.

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. i nærheden af jer lige nu.

da_DK