Overnatning i Løkken 2023

Som en klassisk ferieby i det nordjyske er sommerhuse og campingpladser selvfølgelig obligatoriske valg for mange, men Løkken byder også på mere luksuriøse overnatningsmuligheder.

Vi har samlet en guide over de steder, som vi mener gode valg for et ophold i Løkken.

Bo midt i den nordjyske natur 

Tag i sommerhus

Feriebyen Løkken er selvfølgelig fyldt med skønne sommerhusområder, som enten er beliggende ned til Vesterhavet, midt i den skønne nordjyske natur eller tæt på byen –  så hvis I skal overnatte i området, kan I med fordel overveje at leje et sommerhus gennem Sol & Strand.

Find et sommerhus som passer til jeres behov i eller omkring Løkken nedenfor. 

@elliottmatthews

Overnat i smukke og afslappende omgivelser

Hotel Løkken Strand

Det hele er nyt og lækkert, og placeringen er central i Løkken. Søger I et skønt hotel i Løkken, så er Hotel Løkken Strand det oplagte valg. 

Læs mere om hotellet, priser og jeres overnatningsmuligheder nedenfor. 

Den autentiske oplevelse

Bo som de lokale med AirBnB

Med AirBnB har I mulighed for at bo som de lokale – uanset hvor du rejser hen. Den autentiske oplevelse giver jer det fulde indtryk af fantastiske Løkken, og en ferie som I sent vil glemme. 

Se hvilke spændende muligheder du har for at bo i Løkken med AirBnB nedenfor.

©Wizion

Danmarks Bedste Badehotel 2018 

Løkken Badehotel

Midt i Løkken by finder I Løkken Badehotel, hvor stemningfulde omgivelser og god service danner rammerne for jeres ophold. Badehotellet sikre ro og afslapning samtidigt med, at I befinder jeg midt inde i Løkken, som blomstrer af liv over sommeren. 

Løkken Badehotel vandt i 2018 titel som Danmarks Bedste Badehotel – Læs mere om vores afstemningen nedenfor. 

Nordjyllands Bedste Campingplads 2019

Løkken Klit Camping & Hytteby

Tag på camping hos Løkken Klit Camping & Hytteby, hvor der venter jer et væld af aktiviteter til både store og små. Campingpladsen vandt vores afstemning om Nordjyllands Bedste Campingplads 2019, hvilket vi faktisk godt kan forstå. Pladsen har lækre faciliteter, spændende aktiviter og ligger tæt på feriebyen Løkken. 

Hvad end I er til telt, hytter eller campingvogn, så er Løkken Klit Camping & Hytteby det oplagte sted til en campingferie for hele familien i Løkken. 

©Løkken Klit Camping og Hytteby

©Kallehavegaard Badehotel

Danmarks Bedste Badehotel 2018 

Kallehavegaard Badehotel

Overnat på det charmerende Kallehavegaard Badehotel I Løkken. Badehotellet er beliggende i gåafstand til både centrum og stranden – Så I har derfor alt, hvad Løkken byder på indenfor rækkevide. 

Badehotellet hev en 8. plads hjem i vores afstemning om Danmarks Bedste Badehotel 2021 – Læs mere om afstemning og se, hvor i Danmark du kan finde 1. pladsen. 

Udforsk mere af Løkken

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er i Løkken eller et andet sted i Danmark.

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. i nærheden af jer lige nu.

da_DK