Overnatning på Læsø

Hvis man skal en tur til Læsø og opleve de spændende seværdigheder, så gør det tingene en smule mere belejligt, hvis man har et sted at overnatte. Læsø byder på alt fra campingpladser til luksuriøse hoteller  – så der skal nok være mulighed for at finde et sted at overnatte, som falder i god jord ved de fleste.

Vi har samlet en guide over de overnatningsmuligheder, som både giver et indblik i den naturskønne idyl, der er kendetegnede for Læsø, samt danner behagelige rammer om nattesøvnen og giver anledning til afslapning.

Havgus & Havnestemning 

Hotel Havnebakken

Kun et stenkast fra færgelejet i Vesterø finder I Hotel Havnebakken, som ligger i naturskønne omgivelser med kun få hunderede meter til familievenlige strande. Hotellet byder på luksus helt ned til vandet i stemningsfulde omgivelser. 

Læs mere om hotellet og jeres overnatningsmuligheder nedenfor. 

©Hotel Havnebakken

Ferielejligheder helt ned til vandet

Læsø Strand

Læsø Strand består af en række luksusferielejligheder beliggende ved færgelejet i Vesterø. Med kun 50 meter til vandkanten ligger ferielejlighederne i første parket med en fantastisk udsigt over vandet. 

Få en guide til de luksuriøse ferielejligheder nedenfor. 

Den autentiske oplevelse

Bo lokalt med AirBnB

Med AirBnB har I mulighed for at bo som de lokale – uanset hvor I rejser hen. Den autentiske oplevelse giver jer det fulde indtryk af naturskønne Læsø, og en ferie som I sent vil glemme. 

Se hvilke spændende muligheder I har for at overnatte på Læsø med AirBnB nedenfor.

©Læsø Camping & Hytteby

Overnatning i naturen 

Læsø Camping & HytteBy

Bo på Læsø Camping Vest i Vesterø eller Læsø Camping Øst i Østerby, og koble af fra hverdagens stress og jag midt i den skønne natur på Læsø. Campingpladsen er både for store og små, og nyd derfor en dejlig ferie sammen som familie. 

Læs mere om campingpladsen, faciliteterne og kommende aktiviteter nedenfor. 

Badehotel med gastronomi på højt niveau

Strandgaarden Badehotel

Strandgaarden Badehotel på Læsø er et idyllisk badehotel, som kan dateres helt tilbage til 1727. Hotellet har siden 1926 fungeret som badepension, hvor en overnatning og en bid brød dengang kostede sølle 5 kr. I dag byder stedet på luksus og gastronomi på højt niveau i de smukke historiske omgivelser.

Vi har besøgt Strandgaarden Badehotel – læs mere om vores oplevelse nedenfor. 

Udforsk mere af Læsø

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er på Læsø eller et andet sted i Danmark.

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er på Læsø eller et andet sted i Danmark.