Overnatning på Læsø 2023

Hvis man skal en tur til Læsø og opleve de spændende seværdigheder, så gør det tingene en smule mere belejligt, hvis man har et sted at overnatte. Læsø byder på alt fra campingpladser til luksuriøse hoteller  – så der skal nok være mulighed for at finde et sted at overnatte, som falder i god jord ved de fleste.

Vi har samlet en guide over de overnatningsmuligheder, som både giver et indblik i den naturskønne idyl, der er kendetegnede for Læsø, samt danner behagelige rammer om nattesøvnen og giver anledning til afslapning.

Læsøs nye badehotel

Havnebakken Kur & Badehotel

Hotel Havnebakken ligger mindre end 50 meter fra Kattegat, i smukke omgivelser, helt ud til Vesterøs charmerende havnefront og med øens måske flotteste udsigt.

Få minutters gang fra hotellet har du den fineste badestrand, badebro og ikke mindst Læsø Kur. Med andre ord det perfekte opholdssted til badeferie!

Hotellet har 15 lyse og hyggelige værelser med eget bad og toilet heraf 4 handicapvenlige værelser i stueplan.

© Østerby Kro og Hotel

Bed & Breakfast

Østergård Kultur B&B

Østergaard Kultur Bed & Breakfast tilbyder afslappet atmosfære, skønne omgivelser med boliger i høj kvalitet – det hele tilsat kulturelle vinkler og oplevelser gennem året. Yders populært.

Ro og nærvær

Lærkely Hotel og Restaurant

Lærkely Hotel og Restaurant er beliggende midt på øen i et dejligt skovområde og tæt på strand. Indehaverne sætter ro og nærvær i fokus og hotellet rummer derfor en landlig, rustik, charmerende og romantisk stemning. 

Hotellet har 12 dobbeltværelser samt en hyggelig restaurant. Værelserne har alle bad og toilet samt TV. I køkkenet bliver der brugt gode råvarer fra Læsø og menuen skifter alt efter sæson, så her kan du nyde din morgenmad eller aftensmad.

Du kan selvfølgelig også nyde den dejlige store have som hører til Lærkely, hvor der er lavet forskellige hyggekroge rundt omkring.

© Lærkely Hotel og Restaurant

©Læsø Camping & Hytteby

Overnatning i naturen 

Læsø Camping & HytteBy

Bo på Læsø Camping Vest i Vesterø eller Læsø Camping Øst i Østerby, og koble af fra hverdagens stress og jag midt i den skønne natur på Læsø. Campingpladsen er både for store og små, og nyd derfor en dejlig ferie sammen som familie. 

Læs mere om campingpladsen, faciliteterne og kommende aktiviteter nedenfor. 

Den gamle købmandsgård

Hotel Nygaard

Hotel Nygaard er beliggende i skønne grønne omgivelser midt på Læsø lige i udkanten af Byrum. Her kan du næsten ikke undgå at komme helt ned i gear, da du kommer til at bo i idyl lige nær skov og strand. 

Hotellet er en gammel købmandsgård og er indrettet som et moderne hotel, men stadig i sine smukke gamle klæder. Hotellet er opdelt i to bygninger, hvor hovedhuset rummer reception, pejsestue, restaurant og gildesal. Den anden bygning rummer 18 hotellejligheder, som alle har eget bad og toilet samt et lille tekøkken. 

Restaurantens køkken bruger friske råvarer fra Læsø og havet omkring, og gastronomien er inspireret af det traditionelle nordiske. 

© Hotel Nygaard

© Østerby Kro og Hotel

Badehotelsstemning

Østerby Kro og Hotel

Østerby Kro og Hotel er beliggende lige ved Østerby Havn. Her kan du derfor bo lige ved både havn og badestrand. Hvis du er til den ægte badehotelsstemning, så er Østerby Kro og Hotel et godt bud, da indehaverne har haft den rolige og hyggelige badehotelsstil i fokus.

Hotellet har 6 værelser som alle rummer den charmerende badehotelsstil. Du kan samtidig få noget dejligt at spise i restauranten, som serverer traditionel dansk mad, eller tage et spil billard og få noget at drikke i den tilhørende krostue.

Badehotel med gastronomi på højt niveau

VesterVenners Badehotel Strandgaarden

Strandgaarden Badehotel på Læsø er et idyllisk badehotel, som kan dateres helt tilbage til 1727. Hotellet har siden 1926 fungeret som badepension, hvor en overnatning og en bid brød dengang kostede sølle 5 kr. I dag byder stedet på luksus og gastronomi på højt niveau i de smukke historiske omgivelser.

© Strandgaarden Badehotel

Ferielejligheder helt ned til vandet

Læsø Strand

Læsø Strand består af en række luksusferielejligheder beliggende ved færgelejet i Vesterø. Med kun 50 meter til vandkanten ligger ferielejlighederne i første parket med en fantastisk udsigt over vandet. 

Få en guide til de luksuriøse ferielejligheder nedenfor. 

Hotel centralt i Vesterø

Carlsens Hotel

Lige så snart man træder af færgen ved Vesterøs færgeterminal kan man se det smukke Carlsens Hotel. Her på hotellet er det et bevidst valg, at alt ikke nødvendigvis behøver at stå snorlige, så du vil opleve historien i hotellet med skæve døre og skrå gulve og en afslappet atmosfære. Krostuen på hotellet er eksempelvis ikke blevet restaureret i 50 år og står derfor som i gamle dage.

Hotellet rummer 8 værelser, hvor de fleste har udsigt ud over det smukke Kattegat.

Menuen i hotellets restaurant er inspireret af det danske køkken med smørrebrød og stjerneskud, og her er særligt fokus på lokale råvarer fra øen.

© Carlsens Hotel

Havgus & Havnestemning 

Hotel Havnebakken

Kun et stenkast fra færgelejet i Vesterø finder I Hotel Havnebakken, som ligger i naturskønne omgivelser med kun få hunderede meter til familievenlige strande. Hotellet byder på luksus helt ned til vandet i stemningsfulde omgivelser og har egen restaurant. 

Hotellet er nyrenoveret og har flotte lyse værelser.

©Hotel Havnebakken

Udforsk mere af Læsø

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er på Læsø eller et andet sted i Danmark.

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er på Læsø eller et andet sted i Danmark.

da_DK