Overnatning i Thy 2023

Hvad end I er til en autentisk overnatning i lokale boliger eller til luksus og afslapning, så byder Thy på det hele for både store og små. 

Vi har samlet en guide over de forskellige overnatningsmuligheder, som I gøre brug af på jeres næste tur til Thy. 

Den autentiske oplevelse 

Bo lokalt med AirBnB

Med AirBnB har I mulighed for at bo som de lokale – uanset hvor du rejser hen. Den autentiske oplevelse giver jer det fulde indtryk af fantastiske Thy, og en ferie som I sent vil glemme. 

Se hvilke spændende muligheder du har for at overnatte i Thy med AirBnB nedenfor.

Afspil video

Afslappende ophold midt i naturen 

Vigsø Feriecenter

Nordøst for Hanstholm ligger Vigsø Feriecenter midt i naturen og med gåafstand til havet. Omkring feriecenteret ligger alverdens oplevelser og attraktioner for hele familien, og centeret fungerer derfor som det idelle udgangspunkt for en ferie i Thy. 

Vigsø Feriecenter byder på et væld af aktiviter og skønne faciliteter for både store og små – Så I kommer bestemt ikke til at kede jer. 

Overnatning i hjertet af Cold Hawaii

Guesthouse Klitmøller

Kun 350 meter fra Klitmøller Bugt finder I Guesthouse Klitmøller, som byder på en hyggelig og afslappende stemning i de naturskønne omgivelser. Guesthouse Klitmøller byder på lækre faciliteter som fx  udendørs badekar, udendørs sauna, køkken og fælles spisested. 

Læs mere om stedet, faciliteterne og priser nedenfor. 

©Guesthouse Klitmøller

Grønne og Bæredygtige Hoteller i Nordjylland 

Green Key hoteller i Thy

Hvis du ønsker, at bæredygtighed skal indgå i jeres kommende ferie, så er det en god ide at finde danske hoteller, som har en Green Key certifikation – denne internationale certificering er til de overnatningsteder, som tænker bæredygtighed og grøn udvikling ind i deres tilbud. 

Få en guide over alle Green Key hotellerne i Thy og den resterende del af Nordjylland. 

Ophold med spa og gourmet 

Hotel Thinggaard

Hos Hotel Thinggaard får I mulighed for at kombinere luksus og afslapning med spændende oplevelser i den vilde natur i Nationalpark Thy. 

Hotellet byder på et væld af forskellige typer af ophold, I kan blandt andet tage på wellnessophold, golfophold, gourmetophold eller aktiv ferie i de naturskønne omgivelser. 

©Hotel Thinggaard

©Thy Turistforening

Bo i hjertet af Nationalpark Thy 

Klitmøller Hotel

Med kun 5o meter til stranden har I fra Klitmøller Hotel en helt spektakulær udsigt over Vesterhavet. I har mulighed for at låne både kajak, surfbræt og våddragter af hotellet – og I kan derfor få den fulde oplevelse af Cold Hawaii.

Læs mere om hotellet, den dertilhørende restaurant og faciliteterne nedenfor. 

Overnatning for hele familien 

Thyborøn Camping, Hotel & Hytteby

Det hyggelige feriecenter er beliggende i den charmerende fiskerby i Thyborøn kun 300 meter fra havet. Thyborøn Camping, Hotel og Hytteby og generelt Thyborøn byder på et væld af aktiviteter for både store og små, så I kommer bestemt ikke til at kede jer. 

I kan selv bestemme, om I er til camping i naturen, afslappende hotelovernatning eller hyggelig hyttestemning, for det hele kan findes i feriecenteret. 

©Thyborøn Camping, Hotel & Hytteby

Udforsk mere af Nordjylland

…og få tips til overnatning, spisesteder og oplevelser i vores lokale guides 

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er i Thy eller et andet sted i Danmark.

da_DK

Prøv vores nye, gratis app

…og se hvad der gemmer sig af oplevelser i nærheden af dig lige nu