Overnatning i Thy 2024

Hvad end I er til en autentisk overnatning i lokale boliger eller til luksus og afslapning, så byder Thy på det hele for både store og små. 

Vi har samlet en guide over de forskellige overnatningsmuligheder, som I gøre brug af på jeres næste tur til Thy. 

Den autentiske oplevelse 

Hanstholm Madbar

Hasntholm Madbar er et sted for sig selv både hvad angår restaurant og værelser, der har sjæl, cool indretning og med masser af kærlighed og kvalitet. Spis i restauranten og tag en stak vinyler med ind på dit værelse.

Gæst om Hanstholm Madbar:
Feeeedt og funky sted med fantastisk udsigt og lækker indretning. Funky, cool sjovt, hyggeligt og urbant, selvironi, med mange secondhand detaljer skægge inputs. Som en storbycafe midt i hipsterkbh placeret i Thy. Vi er helt vilde med det. Skøn laidback thybo-attitude fra personalet. Lækker mad med skiftende dagsmenu og faste retter i menukortet (som i øvrigt er afsindigt morsomt at læse i). God kvalitet. Madvaren arrangerer også koncerter og du kan bo her som b&b. VIRKELIG et besøg værd.

Udforsk Thy’s naturskønhed med et hyggeligt sommerhusophold

Lej et sommerhus i Thy

Omfavnet af Vesterhavet og Limfjorden, tilbyder Thy aktiv ferie med surfing i “Cold Hawaii”, vandreture i Nationalpark Thy, og kulturelle besøg i Thisted.

Thy er derfor ideel for naturelskere og eventyrlystne, der søger autenticitet og afslapning i Danmarks største nationalpark.

Find det ideelle sommerhus for jeres ophold i dette betagende område ved at følge knapperne her:

Ophold med spa og gourmet 

Hotel Thinggaard

Hos Hotel Thinggaard får I mulighed for at kombinere luksus og afslapning med spændende oplevelser i den vilde natur i Nationalpark Thy. 

Hotellet byder på et væld af forskellige typer af ophold, I kan blandt andet tage på wellnessophold, golfophold, gourmetophold eller aktiv ferie i de naturskønne omgivelser. 

©Hotel Thinggaard

Afspil video

Afslappende ophold midt i naturen 

Vigsø Feriecenter

Nordøst for Hanstholm ligger Vigsø Feriecenter midt i naturen og med gåafstand til havet. Omkring feriecenteret ligger alverdens oplevelser og attraktioner for hele familien, og centeret fungerer derfor som det idelle udgangspunkt for en ferie i Thy. 

Vigsø Feriecenter byder på et væld af aktiviter og skønne faciliteter for både store og små – Så I kommer bestemt ikke til at kede jer. 

Overnatning i hjertet af Cold Hawaii

Guesthouse Klitmøller

Kun 350 meter fra Klitmøller Bugt finder I Guesthouse Klitmøller, som byder på en hyggelig og afslappende stemning i de naturskønne omgivelser. Guesthouse Klitmøller byder på lækre faciliteter som fx  udendørs badekar, udendørs sauna, køkken og fælles spisested. 

Læs mere om stedet, faciliteterne og priser nedenfor. 

©Guesthouse Klitmøller

©Thy Turistforening

Bo i hjertet af Nationalpark Thy 

Klitmøller Hotel

Med kun 5o meter til stranden har I fra Klitmøller Hotel en helt spektakulær udsigt over Vesterhavet. I har mulighed for at låne både kajak, surfbræt og våddragter af hotellet – og I kan derfor få den fulde oplevelse af Cold Hawaii.

Læs mere om hotellet, den dertilhørende restaurant og faciliteterne nedenfor. 

Overnatning for hele familien 

Thyborøn Camping, Hotel & Hytteby

Det hyggelige feriecenter er beliggende i den charmerende fiskerby i Thyborøn kun 300 meter fra havet. Thyborøn Camping, Hotel og Hytteby og generelt Thyborøn byder på et væld af aktiviteter for både store og små, så I kommer bestemt ikke til at kede jer. 

I kan selv bestemme, om I er til camping i naturen, afslappende hotelovernatning eller hyggelig hyttestemning, for det hele kan findes i feriecenteret. 

©Thyborøn Camping, Hotel & Hytteby

Grønne og Bæredygtige Hoteller i Nordjylland 

Green Key hoteller i Thy

Hvis du ønsker, at bæredygtighed skal indgå i jeres kommende ferie, så er det en god ide at finde danske hoteller, som har en Green Key certifikation – denne internationale certificering er til de overnatningsteder, som tænker bæredygtighed og grøn udvikling ind i deres tilbud. 

Få en guide over alle Green Key hotellerne i Thy og den resterende del af Nordjylland. 

Green Key-certificeret

Montra Hotel Hanstholm

Gode anmeldelser og Green Key-certificering. Montra Hotel Hanstholm er et rigtig godt bud på at være bedste hotel i Thy.

Udforsk mere af Nordjylland

…og få tips til overnatning, spisesteder og oplevelser i vores lokale guides 

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er i Thy eller et andet sted i Danmark.

da_DK