Det Blå Ishus i Tversted

Danmarks Bedste Ishus 2017
Premier Is-flaget vajer over Det Blå Ishus, der er Danmarks Bedste Ishus i 2017. Det blev afgjort i en kåring af over 2.000 stemmer på OpdagDanmarks Facebook. Solnedgang ved Vesterhavet og en uhørt god guf er blandt de vindende ingredienser.Iskiosken ligger helt nede i Tversteds strandkant og må siges at være byens største attraktion. Det ses på den kødrand af mennesker, der ofte står i kø her. I kræmmerhusene bruges der is fra Premier Is og så har stedet en legendarisk guf, der er lavet på en hemmelig opskrift. Holder du ferie i Nordjylland, må du endelig ikke snyde dig selv for et kræmmerhus på dette sted. Glem ikke at gøre som de lokale nordjyder – bed personalet om ‘guf mellem kuglerne’…Få "Guf mellem kuglerne" hos Det Blå IshusEr du ekstra islysten og med god appetit, kan du give dig i kast med Det Blå Ishus’ specialitet, en Kæmpe Kalle Globeguffer med 10 kugler, eller den mere moderate Tversted Special, der ‘kun’ indeholder 5 kugler. Uanset hvad skal du sørge for at købe noget, du kan få guf på (eller i mellem). Den her guf er sindssygt god. Vi var vilde med den!

Åbningstider

Det Blås Ishus holder generelt åbent hver eneste dag mellem påske og efterårsferien fra middag til solnedgang. Vil du være sikker på, at stedet har åbnet, så følg Facebook-linket her på siden til den offentlige gruppe, hvor de aktuelle åbningstider står.

Det Blå Ishus’ historie

Historien om Det Blå Ishus starter tilbage i 1920’erne, hvor der – lige som så mange andre steder i Danmark – er godt gang i byggeriet af sommerhuse. Her får Martha Grønbech opført et ishus, så hendes to piger, Julie og Dagmar, kan tjene penge på salg af is. Der er forskellige beretninger, men ishuset menes at være opført i 1927.Læs om vores seneste oplevelser hos nogle af landets bedste iskioske:

2 anmeldelser

  1. Mega lækkert

    God is og god service

  2. Lækker is

    Altid et besøg værd 🙂

Giv 1-5 stjerner og skriv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tannisbugtvej 125C
Bindslev 9881 DK
Find vej med Google Maps
Åbningstider: Fra middag til solnedgang hver eneste dag mellem påsken og efterårsferien
Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017