Spisesteder i Nordjylland 2024

Hvor kan man få den bedste burger, is eller gastronomiske oplevelse i Nordjylland? 

Her finder du vores anbefalinger til de bedste smagsoplevelser og restauranter i hele Nordjylland – lige fra de verdensberømte restauranter til de små gemte perler rundt omkring i det nordjyske. 

Leder du efter spisesteder i en bestemt by eller område i Nordjylland? Så hop til vores oversigt her

Den Danske Spiseguide

De bedste restauranter i Nordjylland

Den Danske Spiseguide er en anerkendt guide, der siden 1978 har anmeldt restauranter, som serverer mad udover det sædvanlige i forskellige prisklasser. Madanmelder Bent Christensen står bag spiseguiden, som indeholder over 250 forskellige restauranter i hele landet. 

Se guiden over de bedste restauranter i Nordjylland. 

Gourmet i Lønstrup

Restaurant Villa Vest

I den lille fiskerby Lønstrup ved den nordjyske vestkyst finder I restaurant Villa Vest. I kan på denne restaurant nyde et måltid i særklasse til den smukkeste solnedgang – som de kun findes i Nordjylland. 

Se mere om restaurant Villa Vest i Lønstrup. 

Ishuset med den berømte guf 

Det Grå Ishus i Tversted

Har I hørt om den legendariske guf, som kun er at finde i Tversted? Indehaverne bag den hemmelige og berømte opskrift på guf holder på nuværende tidpunkt til i Det Grå Ishus i Tversted – Man skulle ikke tro det, men denne guf hører til på din bucket list, når du besøger Nordjylland. Se mere om det nordjyske ishus og den ikoniske guf på knappen nedenfor. 

Gastronomisk oplevelse i Skagen 

Ruths Hotel

Det historiske badehotel ligger i første parket ned til vandet i det idylliske Gl. Skagen. Ruths Hotel serverer eksklusive gastronomiske oplevelser i deres to restauranter. 

I Ruth’s Gourmet bliver der taget udgangspunkt i friske nordjyske råvare , og er en madoplevelse, som I sent vil glemme. I Ruth’s Brasserie kommer I en smuttur i det franske køkken, og man kan under et besøg i restauranten næsten fornemme de varmere himmelstrøg. 

Danmarks Bedste Ishus 2022

Guf & Kugler

Ishuset Guf & Kugler byder jer velkomne i både Nibe og Aalborg. De vandt i 2018 titlen som Danmarks Bedste Ishus, men de var i tæt kapløb med en masse andre fantastiske nordjyske ishuse. 

Vi har gentaget  succesen med afstemmningen om Danmarks bedste ishus lige siden – se vores samlede overblik Danmark absolut bedste ishuse. 

Nordjyllands bedste burger 2020

Top 3 over bedste burgere i Nordjylland

Vi satte os for at finde den bedste burger i hele Nordjylland – og gennem en afstemmning foretaget af landets burgerspisere, fandt vi frem til disse vindere: 

1. Chuck Wagon, Hjørring 

2. JOMA Burgerbar, Thisted 

3. Burger Boom, Aalborg

Street Food for hele familien 

Aalborg Street Food - The Lighthouse

Konceptet byder på en masse forskellige boder, som serverer mad fra hele verden – så der er noget til enhver smag. Aalborg Street Food er placeret i den charmerende aalborgensiske bydel kaldt Vestbyen, og I kan nyde jeres måltid ved borde og bænke på skudehavnen lige udenfor bygningen.  

Få en guide over Aalborg Street Food samt et overblik over de mange forskellige boder nedenfor. 

Nordjysk foodtruck 

Chuck Wagon

Den omrejsende foodtruck er dét, som man kalder en vaskeægte nordjysk perle! Chuck Wagon serverer en af landets bedste burgere – og så endda i skønne nordjyske omgivelser. Der er værd at lægge vejen forbi den omrejsende foodtruck, som altid byder på god service og formidabel mad. 

 

Find ud af, hvor Chuck Wagon holder til på knappen nedenfor. 

Udforsk mere af Nordjylland

…og få tips til restauranter, oplevelser og overnatningsmuligheder i vores lokale guides 

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, restauranter m.m. – Uanset om du er i Nordjylland eller et andet sted i Danmark.

da_DK