Gammelbro Camping

Danmarks Bedste Campingplads 2019 og 2021

Gammelbro Camping er en af Danmarks største campingpladser, og ligger smukt placeret i Aarøsunds vandkant ikke langt fra Haderslev. Her har den familieejede campingplads ligget siden 1958, hvor de første campister rullede deres campingvogne ned til sundet for at feriere ved vandet.

På Gammelbro Camping er der plads til hele familien og pladsen rummer et væld af faciliteter – og det er formentlig også nogle af grundene til, at danske campister har kåret Gammelbro til Danmarks Bedste Campingplads 2019.

Vi har været forbi og teste pladsen, hvilket der er kommet denne lille video ud af:

Afspil video

Find Danmarks bedste campingplads i Haderslev

diplom campingplads

Hvert år kårer OpdagDanmark landets bedste campingpladser. I 2019-udgaven kom Gammelbro til at spille en hovedrolle, for efter at have vundet den regionale afstemning i Sydjylland, gik campingpladsen videre til finalen og endte med at gå hele vejen og tage førstepladsen. Lidt af en bedrift taget i betragtning af at 22.946 mennesker stemte – heraf 3.127 på Gammelbro i finalen alene!

Vi har set nærmere på, hvorfor så mange har stemt på netop denne campingplads i Haderslev:

Fantastisk beliggenhed

Gammelbro udgør, sammen med Årøsund og Årø, centrum af Lillebælt, og her er både en lækker børnevenlig badestrand, sjove aktiviteter og mulighed for spændende udflugter i nærområdet. Vi kan f.eks. anbefale en udflugt til øen Årø, der ligger en lille færgesejlads fra pladsen.

Afspil video

Aktiviteter for alle

Slip børnene løs eller find dit eget legebarn frem og besøg det store indendørs vandland, med både rutsjebaner, boblezone og store badedyr. I kan også slå jer løs på den store udendørs legeplads med blandt andet hoppepude og mooncars. Gammelbro har desuden tennisbaner, minigolf og indendørs legeland med blandt andet bordtennis og poolbord. 

Noget af det helt unikke ved denne campingplads er det store kreative værksted, som er et rent slaraffenland for børn og kreative sjæle. Det kreative værksted er delt op i små hyggelige kroge, hvor fantasien og kreativiteten for alvor kan udfolde sig. 

Afspil video

Se i øvrigt også mulighederne for at fiske, sejle, løbe, cykle og meget mere her:

Overnatningsmuligheder

Hos Gammelbro Camping, der er en af landets største pladser, finder du et væld af muligheder lige fra almindelige campingpladser til hytter, strandhytter og glamping (‘glamourous camping’).

Hvad siger gæsterne?

Overvejer du overnatning/camping i nærheden af Haderslev? Så kan du med fordel vælge den bedste. Her er hvad andre gæster har sagt:

FAQ om Gammelbro Camping

Hvilke overnatningsmuligheder tilbyder Gammelbro?
Du kan både medbringe egen campingvogn eller telt, og leje hytter i forkellige størrelser.

Er der handicapvenlig adgang?
Helt sikkert. Alle faciliteter fremstår handicapvenlig og der er 3 deciderede handicaptoiletter. Læs mere om de handicapvenlige faciliteter her.

Må man medbringe hund?
Hunde er mere end velkomne. Der er sågar hundebad til de firbenede venner. Det kan du læse mere om her.

 

Flere tips til Sydjylland?

Brug vores guide til Sydjylland, hvor vi har samlet en håndfuld gode ideer og tips til det sønderjyske, både angående oplevelser, spisesteder og overnatningsmuligheder.

Oplevelser

Begivenheder

Smagsoplevelser og spisesteder

Overnatning

Hent vores gratis app til Sydjylland (og resten af Danmark)

4 anmeldelser

 1. Gammelbro camping

  Dejlig plads rent og pænt . Stor legeplads ude og inde. Et stor minus koster 20 kr pr gang pr person i svømmehallen det kan hurtigt løbe op

 2. Super plads

  Super plads for både gamle og unge.
  Har været på pladsen med både børn og børnebørn og altid følt os velkommen.
  Vi har været på pladsen I mere end 40 år og dermed kendt alle 3 generationer der har været ejere på pladsen. Vi ser frem til de nye bygninger der er ved at være klar og ønsker Jacob og hans familie held og lykke med disse.

 3. Sehr guter Platz

  Wir sind seit Jahren auf dem Platz
  Es ist immer wieder schön hier zu sein

 4. Super campingplads

  Super god plads for alle aldre. Udover svømmepøl, strand, minigolf og megastor legeplads, har pladsen et godt cafeteria med dagens ret udover standard grillmad. Helt sikkert en plads som kan anbefales til store og små samt de firbenede.

Giv 1-5 stjerner og skriv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gammelbrovej 70
Haderslev 6100 DK
Find vej med Google Maps