Moesgaard Museum

Oplev menneskets mangfoldighed

Moesgaard Museum i Aarhus er et af de mest betydningsfulde kulturhistoriske museer i Danmark. Museet er beliggende i smukke omgivelser tæt på skov og strand og tilbyder en unik oplevelse for besøgende i alle aldre.

© Mosegaard Museum og Simon Christensen; Foto/medie afdelingen Moesgaard

Moesgaard Museum er kendt for sin imponerende samling af arkæologiske fund og kulturhistoriske genstande, der spænder over en periode på mere end 10.000 år. Museet har en imponerende udstilling af præhistoriske genstande fra Danmark og hele verden, herunder redskaber og våben, smykker og keramik, skeletter og gravminder.

En af de mest populære udstillinger på Moesgaard Museum er Mosenmanden, en velbevaret præhistorisk moselig, der blev fundet i en mose i Jylland. Mosenmanden er et vigtigt vidnesbyrd om den præhistoriske menneskes levevis og død og er blevet genstand for meget forskning og spekulation.

©Mosegaard Museum

Moesgaard Museum en række andre aktiviteter og tilbud. Museet har en imponerende arkitektonisk struktur, der er designet til at give besøgende en følelse af at være en del af landskabet omkring museet. Der er også en imponerende restaurant, hvor man kan nyde lækker mad med en fantastisk udsigt over skoven og bugten.

Flere tips til Aarhus?

Brug vores guide til Aarhus, hvor vi har samlet en håndfuld gode ideer og tips til store og små oplevelser, spisesteder og overnatningsmuligheder i den jyske hovedstad.

Oplevelser i Aarhus

Oplevelser for børn i Midtjylland

Begivenheder i Aarhus

Smagsoplevelser og spisesteder

Overnatning

Hent vores gratis app til Aarhus (og resten af Danmark)

Giv 1-5 stjerner og skriv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Moesgård Allé 15
Højbjerg 8270 DK
Find vej med Google Maps
Mandag Lukket Tirsdag 09.00 - 17.00 Onsdag 09.00 - 21.00 Torsdag 09.00 - 17.00 Fredag 09.00 - 17.00 Lørdag 09.00 - 21.00 Søndag 09.00 - 17.00