Afspil video

Overnatning i Aarhus

Der findes et væld af overnatningsmuligheder i Aarhus – Hvad end I er til den autentiske oplevelse i lokale private hjem eller I er til luksuriøse hoteller, så har Aarhus det hele. 

Vi har samlet en guide over forskellige overnatningsmuligheder i Aarhus, så I kan skabe overblik over de mange muligheder.

Den autentiske oplevelse 

Bo som de lokale med AirBnB

Med AirBnB har I mulighed for at bo som de lokale – uanset hvor du rejser hen. Den autentiske oplevelse giver jer det fulde indtryk af skønne Aarhus, og en storferie som I sent vil glemme. 

Se hvilke spændende muligheder du har for at overnatte i Aarhus med AirBnB nedenfor.

©VisitAarhus ©RUNI Photopop

©VisitAarhus ©Levi Groeneveld, Comwell Aarhus

Den luksuriøse oplevelse 

Comwell Aarhus Dolce by Wyndham

Hos Comwell Aarhus bliver du budt velkommen af en følelse af kvalitet og velværd – hotellet har nok en af byens bedste udsigter, hvorfra du kan nyde synet af havnen, skoven og stranden.

Comwell Aarhus er beliggende centralt i Aarhus – Det vil sige, at I ikke har langt til de mange oplevelser, som Smilets By byder på. 

Den komplette digitale oplevelse 

Book1 Design Hostel

Placeret i det tidligere hovedbiblotek og med udsigt til selveste ARoS og Mølleparken byder Book1 Design Hostel på en unik hosteloplevelse i Aarhus. 

Book, check ind og betal med din mobil og brug herefter selvsamme mobilen som nøgle til dit værelse – du kan endda løbende chatte med personalet, hvis der opstår problemer eller spørgsmål.

 

©VisitAarhus ©BOOK1 Design Hostel, Brøchner Hotels

Grønne og Bæredygtige Hoteller i Aarhus  

Green Key hoteller i Aarhus

Hvis du ønsker, at bæredygtighed skal indgå i jeres kommende ferie, så er det en god ide at finde danske hoteller, som har en Green Key certifikation – denne internationale certificering er til de overnatningsteder, som tænker bæredygtighed og grøn udvikling ind i deres tilbud. 

Få en guide over alle Green Key hotellerne i Aarhus og resten af Midtjylland. 

Udforsk mere af Aarhus

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er i Aarhus eller et andet sted i Danmark.

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er i Aarhus eller et andet sted i Danmark.