Afspil video

Smagsoplevelser og spisesteder i Aarhus

Hvor kan man få den bedste bruger, pizza eller gastronomiske oplevelse i Aarhus? 

Vi har samlet en guide over de bedste spisesteder og smagsoplevelser i Aarhus – Hvad end du er til de større anerkendte restauranter eller til de små gemte perler rundt i byen, så byder Aarhus på det hele. 

Street Food for hele familien 

Aarhus Street Food

Konceptet byder på mere end 30 forskellige boder, som serverer mad fra hele verden – Hvad end I har lyst til amerikanske burgere, mexicanske tacos, vietnamesiske nudler, franske crepes eller danske tarteletter, så kan du finde det i Aarhus Street Food.  

Aarhus Street Food er placeret midt i Aarhus centrum i rå omgivelser, som skaber den helt rette urbane stemning, der i samspil med de eksotiske køkkener sender jer under varmere himmelstrøg på en god sommeraften. 

Læs mere om de forskellige boder og køkkener, som Aarhus Street Food har at byde på nedenfor. 

Den Danske Spiseguide 2020 

De bedste restauranter i Aarhus

Den Danske Spiseguide er en anerkendt guide, der siden 1978 har anmeldt restauranter, som serverer mad udover det sædvanlige i forskellige prisklasser. Madanmelder Bent Christensten står bag spiseguiden, som indeholder over 250 forskellige restauranter i hele landet. 

Se guiden over de bedste restauranter i Aarhus og den resterende del af Midtjylland. 

Aarhus’ Bedste Pizza 2020 

Pizza Adagio

Den italienske pizza joint er placeret i det centrale Aarhus, og er klar et besøg værd! Pizza Adagio vandt i 2020 titlen som Aarhus’ Bedste Pizza. Derfor er Pizza Adagio det ideelle sted at tage hen, når pizzasulten pludseligt melder sig i det aarhusianske.

Torvemarkedet

Marked på Ingerslevs Boulevard

Oplev en nærmest sydlandsk stemning under åben himmel, og gå på opdagelse i de friske råvare og produkter lavede af både større og mindre producenter. 

Bliv fristet af duften af nybagt brød, frisklavet kaffe og gode oste – I kan finde økologiske grøntsager, friskplukket blomster, nyslynget honning, friske fisk og meget mere på markedet på Ingerslev Boulevard.

 Markedet finder sted hver onsdag pg lørdag fra klokken  08:00 – 14:00

Økologiske smagsoplevelser 

Restauranter med det Økologiske Spisemærke

Det Økologiske Spisemærke repræsenterer de restauranter, som ligger deres kræfter i at anvende økologiske råvarer i deres madlavning. Vi har samlet en guide over de spisesteder i Aarhus, som har fået Det Økologiske Spisemærke – du kan se guiden nedenfor. 

Aarhus’ Bedste Burger 2020

Top 3 over de bedste burgere i Aarhus

Vi satte os for at finde den bedste burger i hele Midtjylland – og gennem en afstemmning foretaget af landets ihærdige burgerspisere, fandt vi frem til disse vindere: 

1. Burger Boom 

2. Café Sidewalk

3. Melone

Gastronomi i verdensklasse 2020

White Guide Restauranter i Aarhus

White Guide Danmark er en spiseguide, som stiller skrapt på de absolut bedste restauranter i hele Danmark. Hvis I ønsker en spiseoplevelse i Aarhus udover det sædvanlige, så udvælg den næste restaurant, som I skal besøge, i guiden nedenfor. 

Opdag mere af Aarhus

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er i Aarhus eller et andet sted i Danmark.

Hent vores gratis app

…og få tips til oplevelser, spisesteder m.m. – Uanset om du er i Aalborg eller et andet sted i Danmark.