Aalborg Zoo

Hyggelig zoo med oplevelser for hele familien

Hvert år kan du opleve Aalborg Zoo i en yderst populær særudgave, når dyreparken i november og december klædes i magiske julelys til stor begejstring for de mange, der ligger vejen forbi:

Ser det ikke super hyggeligt ud?

Hvis ikke du allerede har oplevet Aalborg Zoo i juleklæder, skal du se at tage børn og børnebørn med til en ret uforglemmelig juleoplevelse.

OBS! For at undgå trængsel og alarm i disse coronatider, er der kun adgang til parken med forkøbte billetter, og der er ikke åbent alle dage. Se åbningstider og book billetter herunder:

Aalborg Zoo er en af Danmarks mindste men også hyggeligste zoologiske haver. Parken ligger ganske centralt i byen. Hele familien får her et spændende indblik i dyrenes verden.

Få info om:

Den zoologiske have beliggende i Aalborg er en af Danmarks største attraktioner og et sikkert hit blandt børnefamilier. Den store popularitet ses blandt andet på det store antal af solgte årskort, samt det faktum, at den zoologiske have ligger i top 25, når vi ser på Danmarks mest besøgte attraktioner. Er du i Aalborg, og kan lide dyr, så er et besøg her et must at prøve.

Stedet byder på en lille, hyggelig have med oplevelser for hele familien. Overalt i haven er der små oaser med grønne områder, hvor man kan nyde det rige dyreliv.

Afspil video

Særlige aktiviteter

Der bliver givet mange grunde til at komme igen og igen, og det gør de bl.a. med forskellige aktiviteter, særudstillinger og arrangementer. Her kan du læse om nogle af dem:

(BEMÆRK: Særudstillingerne er inkluderede i entrébilletten)

Jul i Aalborg Zoo

Under julen 2019 var der ekstra spektakulært udsmykning i parken.  Tusindvis af julelys, som fulgte gæsterne gennem magiske lyslandskaber, var hængt op på må og få. 

Dette var en vigtig faktor i at der blev solgt flere årskort det år, især til julegaver, hvilket gjorde eventet til en stor succes for haven, og bevidner om at det har været værd at besøge.

Grundet populariteten kommer Jul i Zoo kommer igen den kommende november og december. Hvis du overvejer at besøge Aalborg Zoo i juletiden, så kan dette varmt anbefales for at se de smukke julelys og opleve dyrene i den hyggelige julestemning.

Extinction - dinosauerne kommer!

I 2020 har du kunnet opleve den spektakulære dinosaurudstilling, som fortæller historien om, hvordan dinosaurerne har udviklet sig gennem millioner af år.

Under vores eget besøg gik vi på opdagelse blandt de brølende, livagtige kæmper, som alle var i naturlig størrelse. Dette imponerede virkelig ungerne.

Unikke dyreoplevelser, helt tæt på

Gå en tur på den imponerende gangbro, som giver et unikt udsyn til løve- og tiger anlægget, og kom helt tæt på når de majestætiske rovdyr bliver fodret i deres indendørs anlæg. Træd ind af lågen til de søde geder, som altid er klar på at blive kælet for, og oplev på tætteste hold de flotte lyserøde flamingoer. 

Savannen er kommet til midten af Aalborg, og her kan du blandt andet komme tæt på verdens højeste dyr – giraffen.  

giraf

På Savannen er der i 2020 etableret gangbro, så børnen kan komme i øjenhøjde med girafferne.

Arrangementer og aktiviteter for store og små

Haven tilbyder et hav af aktiviteter og attraktioner for hele familien. I midten af haven finder du en stor legeplads med blandt andet gynger, klatretårn og rutsjebaner.

Zoofariscenen, som ligger ved siden af legepladsen, kan du opleve trænede dyr og spændende fortællinger om dyrenes forunderlige verden. Hver dag er det desuden muligt at komme helt tæt på, når havens mange dyr skal fodres. 

I efterårsferien kan børn være dyrepasser for en dag. Her kan de hjælpe dyrepasserne med fodring af dyrene og rengøring i anlæggene. De kan også komme med på tur i Zoo-toget, hvor der bliver fortalt spændende historier om havens dyr. Aktiviteterne er gratis, men det koster som regel 20 kr, at komme med på togtur.   

I tråd med dinosaur-særudstillingen kan man også grave efter fossiler i den store sandkasse, hvor der både gemmer sig knogler og æg fra de storslåede dinosaurer.  

dinosaur knogle

Har du besøgt dette sted? Så del gerne din oplevelse med os her.

Priser

For at dig et hurtigt overblik over entré og årskort, har vi lavet denne tabel:

Højsæson: 1. april – 30. september
Lavsæson: 2. januar – 31. marts + 1. oktober – 30. december

Lavsæson Højsæson Årskort
Voksen 185 kr. 205 kr. 435 kr.
Børn (3-11 år) 99 kr. 119 kr. 275 kr.
Studerende 148 kr. 164 kr. 350 kr.

Bemærk: Parken er lukket 31. december og 1. januar.

Rabatter

 • Der gives 20 % rabat til grupper på 20+
 • Juleaftensdag d. 24. december har der siden 2009 været gratis entre(!)

Årskort

Der er muligt for at købe et årskort, så du kan besøge parken så ofte du lyster. Prisen for årskortet er også vist i tabellen ovenfor.

Åbningstider

Noget af det, der gør sæsonkort særligt populært blandt gæster, er at du kan besøge parken året rundt. Aalborg Zoo åbningstider er som følger:

Åbent hver dag fra kl. 10:00

(Kun med undtagelse af 31. december og 1. januar).

Muligheder for parkering

Det er ganske gratis at parkere ved haven. Der er parkeringspladser til mere end 800 biler udenfor indgangen til haven samt i området rundt om. Der er højest 500 meter til haven fra de parkeringspladser der ligger længst væk.

Hvad siger gæsterne?

Ofte stillede spørgsmål

Herunder har vi samlet en liste over alle de tænkelige spørgsmål, vi har fået af gæster – og som vi ellers kan komme i tanke om.

Finder du ikke svar på dit spørgsmål herunder, er du meget velkommen til at skrive til os på info@opdagdanmark.dk

Prisen for entré i Aalborg Zoo 2020 er:

 • Barn fra 95 kr.
 • Voksne fra 185 kr.
 • Studerende fra 148 kr.

Der gives desuden 20% rabat til grupper på min. 20 personer.

Der er åbent hver eneste dag fra kl 10. Parken er dog helt lukket 31. december og 1. januar.

Ja det er der. Der er blevet gjort meget ud af at gøre haven nem at færdes i for alle. Det er muligt at låne en gratis kørestol ved personalet i indgangen.

Ja. Hunde er velkomne, så længe de er i snor og ikke generer zoo-dyrene og de øvrige gæster. Bemærk at det ikke er i alle dyrehuse, at hunde må medbringes. Dette er afmærket på de enkelte huse.

Der er gratis parkering til mere end 800 biler i området omkring hovedindgangen og selve haven. 

Når du køber et årskort, kan du besøge parken lige så ofte, du vil, fra den dag, du køber kortet, og ét år frem.

8 hektar, hvilket gør Aalborg Zoo til en af de mindste dyreparker i Danmark.

På årsbasis har den zoologiske have i Aalborg ca. 400.000 gæster, hvilket gør attraktionen til en af Danmarks største attraktioner

3 anmeldelser

 1. great experience

  good

 2. Alt for mange gæster

  Sidste uge : på trods af “tidsbestilling” , som ingen checkede ved indgangen, var der alt – alt for mange mennesker lukket ind i Zoo. Det var ikke en god oplevelse. Desværre

 3. Top hyggelig zoo

  Vi har en rigtig hyggelig Zoo her i Aalborg, fyldt med en masse forskellige interessante dyr – de ka opleves både inde og ude. En tur med toget haven rundt er en mulighed… optræden flere gange dagligt på store scene er ret underholdende for små & store børn. Mad er man meget velkommen til at medbringe… alternativt kan det købes 4 steder i haven af forskellig art. Som noget nyt kan børnene boltre sig på den store legeplads der er forbundet til skoven bag zoo via en lang tovbane der bevæger sig tværs over parkeringspladsen og op i trækronerne. Besøget kan rundes af i den store kiosk ved indgang/udgang og måske det ku blive til f. eks et tøjdyr til at hygge sig med på hjemturen.

Giv 1-5 stjerner og skriv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *