Aalborg Zoo

Hyggelig zoo med oplevelser for hele familien

Aalborg Zoo er en af Danmarks største attraktioner og et sikkert hit blandt børnefamilier. Den store popularitet ses blandt andet på det store antal af årskortholder og det faktum, at den zoologiske have ligger i top 25, når vi ser på Danmarks mest besøgte attraktioner. Er du i Aalborg er et besøg her et must, hvis du kan lide dyr.

Aalborg Zoo er en lille, hyggelig have med oplevelser for hele familien. Overalt i haven er der små oaser, hvor man kan nyde det rige dyreliv og grønne områder. 

Dinosaurerne kommer - for en stund

Fra d. 13. april – 20. oktober 2019 kan du opleve den spektakulære dinosaurudstilling, som fortæller historien om, hvordan dinosaurerne har udviklet sig gennem millioner af år. Gå på opdagelse blandt de brølende, livagtige kæmper, som alle er i naturlig størrelse, og bliv klogere på den forhistoriske verden, som de levede i.  

Bemærk at særudstillingen er inkluderet i entrébilletten. 

Unikke dyreoplevelser, helt tæt på

I Aalborg Zoo kan du komme helt tæt på dyrene. Gå en tur på den imponerende gangbro, som giver et unikt udsyn til løve- og tiger anlægget, og kom helt tæt på når de majestætiske rovdyr bliver fodret i deres indendørs anlæg. Træd ind af lågen til de søde geder, som altid er klar på at blive kælet for, og oplev på tætteste hold de flotte lyserøde flamingoer. 

Savannen er kommet til midten af Aalborg, og her kan du blandt andet komme tæt på verdens højeste dyr – giraffen.  

Aktiviteter for store og små

Aalborg Zoo tilbyder et hav af aktiviteter og attraktioner for hele familien. I midten af haven finder du en stor legeplads med blandt andet gynger, klatretårn og rutsjebaner.
På Zoofariscenen, som ligger ved siden af legepladsen, kan du opleve trænede dyr og spændende fortællinger om dyrenes forunderlige verden. Hver dag er det desuden muligt at komme helt tæt på, når havens mange dyr skal fodres. 

I efterårsferien (12-20/10 2019) kan børn være dyrepasser for en dag. Her kan de hjælpe dyrepasserne med fodring af dyrene og rengøring i anlæggene. De kan også komme med på tur i Zoo-toget, hvor der bliver fortalt spændende historier om havens dyr. Aktiviteterne er gratis, men det koster 20kr at komme med på togtur.   

I tråd med dinosaur-særudstillingen kan man også grave efter fossiler i den store sandkasse, hvor der både gemmer sig dinosaurknogler og -æg.   

Hvad siger gæsterne?

Har du besøgt Aalborg Zoo? Så del gerne din oplevelse med os her.

FAQ om dit besøg i Aalborg Zoo

Er der handicapvenlig adgang?
Ja det er der. Aalborg Zoo har gjort meget ud af at gøre haven nem at færdes i for alle. Det er muligt at låne en gratis kørestol ved personalet i indgangen.

Må jeg tage min hund med?
Ja hunde er velkomne, så længe de ikke generer zoo-dyrene og de øvrige gæster. Bemærk at det ikke er i alle dyrehuse at hunde må medbringes.

Hvor kan jeg parkere?
Der er gratis parkering til mere end 800 biler i området omkring hovedingangen og selve haven. 

Hvad koster det at komme ind?
I lavsæsonen (2/1-29/5 og 2/9-30/12 2019) koster det 160kr for voksne og 99kr for børn i alderen 3-11 år.
I højsæsonen (30/5-1/9 2019) koster det 190kr for voksne og 119kr for børn i alderen 3-11 år.
Der gives rabat til studerende.

Hvornår er der åbent?
Haven har åbent hver dag fra kl 10. 

danmarks bedste oplevelser kort

Giv 1-5 stjerner og skriv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mølleparkvej 63
Aalborg 9000 DK
Find vej med Google Maps