Aalborg Zoo

Hyggelig zoo med oplevelser for hele familien

Aalborg Zoo er en af Danmarks største attraktioner og et sikkert hit blandt børnefamilier. Den store popularitet ses blandt andet på det store antal af årskortholder og det faktum, at den zoologiske have ligger i top 25, når vi ser på Danmarks mest besøgte attraktioner. Er du i Aalborg er et besøg her et must, hvis du kan lide dyr.

Aalborg Zoo er en lille, hyggelig have med oplevelser for hele familien. Overalt i haven er der små oaser, hvor man kan nyde det rige dyreliv og grønne områder. 

Spændende særudstillinger - dinosaurer, julelys m.m.

Hos Aalborg Zoo er de gode til at give grund til at komme igen og igen, og det gør de bl.a. med særudstillinger.

I 2019 har du f.eks. kunnet opleve den spektakulære dinosaurudstilling, som fortæller historien om, hvordan dinosaurerne har udviklet sig gennem millioner af år.

Under vores besøg går vi på opdagelse blandt de brølende, livagtige kæmper, som alle er i naturlig størrelse, og det imponerede ungerne!

Til julen 2019 var der desuden et kæmpe og spektakulært julelys i parken.

Bemærk at særudstillingerne er inkluderede i entrébilletten. 

Unikke dyreoplevelser, helt tæt på

I Aalborg Zoo kan du komme helt tæt på dyrene. Gå en tur på den imponerende gangbro, som giver et unikt udsyn til løve- og tiger anlægget, og kom helt tæt på når de majestætiske rovdyr bliver fodret i deres indendørs anlæg. Træd ind af lågen til de søde geder, som altid er klar på at blive kælet for, og oplev på tætteste hold de flotte lyserøde flamingoer. 

Savannen er kommet til midten af Aalborg, og her kan du blandt andet komme tæt på verdens højeste dyr – giraffen.  

Arrangementer og aktiviteter for store og små

Aalborg Zoo tilbyder et hav af aktiviteter og attraktioner for hele familien. I midten af haven finder du en stor legeplads med blandt andet gynger, klatretårn og rutsjebaner.

Zoofariscenen, som ligger ved siden af legepladsen, kan du opleve trænede dyr og spændende fortællinger om dyrenes forunderlige verden. Hver dag er det desuden muligt at komme helt tæt på, når havens mange dyr skal fodres. 

I efterårsferien kan børn være dyrepasser for en dag. Her kan de hjælpe dyrepasserne med fodring af dyrene og rengøring i anlæggene. De kan også komme med på tur i Zoo-toget, hvor der bliver fortalt spændende historier om havens dyr. Aktiviteterne er gratis, men det koster som regel 20 kr, at komme med på togtur.   

I tråd med dinosaur-særudstillingen kan man også grave efter fossiler i den store sandkasse, hvor der både gemmer sig dinosaurknogler og -æg.   

dinosaur

Hvad siger gæsterne?

Har du besøgt Aalborg Zoo? Så del gerne din oplevelse med os her.

Priser

For at dig et hurtigt overblik over priser på entré og årskort, har vi lavet denne tabel:

Høsæson: 1. april – 31. august
Lavsæson: 2. januar – 31. marts + 1. september – 30. december

Lavsæson Højsæson Årskort
Voksen 185 kr. 205 kr. 435 kr.
Børn (3-11 år) 99 kr. 119 kr. 275 kr.
Studerende 148 kr. 164 kr. 350 kr.

Rabatter

  • Der gives 20 % rabat til grupper på 20+
  • Juleaftensdag d. 24. december har der siden 2009 været gratis entre(!)

Årskort

Se tabellen ovenfor

Aalborg Zoo åbningstider

Noget af det, der gør sæsonkort særligt populære for Aalborg Zoo, er at du kan besøge parken året rundt. Her er åbent hver dag fra kl. 10 kun med undtagelse af 31. december og 1. januar.

FAQ om dit besøg

Er der handicapvenlig adgang?
Ja det er der. Aalborg Zoo har gjort meget ud af at gøre haven nem at færdes i for alle. Det er muligt at låne en gratis kørestol ved personalet i indgangen.

Må jeg tage min hund med?
Ja. Hunde er velkomne, så længe de ikke generer zoo-dyrene og de øvrige gæster. Bemærk at det ikke er i alle dyrehuse, at hunde må medbringes.

Hvor kan jeg parkere?
Der er gratis parkering til mere end 800 biler i området omkring hovedingangen og selve haven. 

Hvad koster det at komme ind?
I lavsæsonen koster det 160 kr. for voksne og 99 kr. for børn i alderen 3-11 år.

I højsæsonen koster det 190kr for voksne og 119kr for børn i alderen 3-11 år.
Der gives rabat til studerende.

Hvornår er der åbent?
Haven har åbent hele året, hver dag fra kl 10.

Hvor stor er Aalborg Zoo?
8 hektar

Hvor mange besøgende har dyreparken?
På årsbasis har den zoologiske have i Aalborg ca. 400.000 gæster, hvilket gør attraktionen til en af Danmarks største attraktioner

1 anmeldelse

  1. Top hyggelig zoo

    Vi har en rigtig hyggelig Zoo her i Aalborg, fyldt med en masse forskellige interessante dyr – de ka opleves både inde og ude. En tur med toget haven rundt er en mulighed… optræden flere gange dagligt på store scene er ret underholdende for små & store børn. Mad er man meget velkommen til at medbringe… alternativt kan det købes 4 steder i haven af forskellig art. Som noget nyt kan børnene boltre sig på den store legeplads der er forbundet til skoven bag zoo via en lang tovbane der bevæger sig tværs over parkeringspladsen og op i trækronerne. Besøget kan rundes af i den store kiosk ved indgang/udgang og måske det ku blive til f. eks et tøjdyr til at hygge sig med på hjemturen.

Giv 1-5 stjerner og skriv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *